Zima v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.16 13:32

@atominnka :mrgreen: My mame ale malinke bydleni, dve mistnosti, navic nizke podkrovni stropy, takze to hned vyletne nahoru, museli bychom mit nonstop otevrena okna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.3.16 13:38

No já jsem zmrzlina, od září do května, června nosím doma tepláky, tričko a mikinu, jinak mrznu, máme tu přes den cca 22-23 stupňů, přes noc asi méně, nevím, nahoře nemáme teploměr…ale řekla bych, že tak 20? a spím v zimním pyžamu (dlouhé rukávy a nohavice) a v teplých ponožkách a když mrzne, tak mi je i pod dekou zima. Ale ty mi přijdeš extrém 8o neleze na tebe něco, nebo to tak máš pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.3.16 13:39
@nickoll píše:
je mi zima celkově mrznou mi nohy, mám ledové ruce na tělo je mi zima…

tak ledové ruce mám taky skoro celoročně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.16 13:41

@nickoll já jsem zmrzlík, ale vrcholem mého oblečení jsou teplé ponožky, jinak jen spodky a košilka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.3.16 13:47

Tak mi usínáme při telotě kolem 20°, ráno je tam 18°. Spíme nahatí celoročně :oops: ;) opravdu..oblečeni spíme jen na návštěvách. Zima mi někdy je, když uleháme..ale většinou se nějak zahřejeme :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.3.16 13:54

Mame celu noc otevrenou vetracku, mam pyzamo a perinu, dcera 3 roky pyzamo (overal) a zimni spaci pytel bez rukavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.3.16 14:30

@ThinkPositively my máme 1+1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
7.3.16 14:41
@nickoll píše:
Dobré dopoledne, maminky chtěla bych se zeptat, bývá vám taky v noci taková hrozná zima? můj partner se mi pořád směje že se na noc oblékam jako by v ložnici mrzlo přičemž tam máme tak 21 stupňů a moje klasické oblečení je 2× termo ponožky teplé pyžamo a župan, a v posteli mám ještě zastlanou podložku z ovčí vlny, a kolikrát i tak nemůžu usnout jak se mno třepe zima. máte to taky tak? nebo jsem jen já taková zmrzlina? děkuji za názory :)

a v noci se uz zahrejes, nebo klepes kosu az do rana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
7.3.16 15:56

@mirecekblbecek Nene, máme celou noc otevřené okno a přes den tam trochu topíme, takže plíseň nehrozí. Ale zvykala jsem si dva roky :mrgreen: Jednou jsme tam měli 13st. (zapomněla jsem zavřít ráno okno a byly zrovna mrazy), to už byl trochu masakr :lol: Manžel bez otevřeného okna strašně chrápe :oops: takže jsem si radši zvykla na zimu, než na ten rachot :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 16:28

Taky jsem věčně zmrzlá a kolikrát si zapnu vyhřívací deku na noc :lol: muž ze mě nemůže, spí jen v trenkách. Taky jsem všude za blázna, chodím dost navlečená, ale potřebuju to a je mi bezvadně. Jen v těhu mi bylo teplo a užívala jsem si asi jako jediná v okolí ty šílené vedra :lol:. Nic mi nepomohlo, porodila jsem a je mi opět zima. Když mi mrznou nohy a nemůžu se zahřát tak jdu zamést a vytřít:D. Nemáš nízký tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.3.16 17:00

Mi je v noci dobře.
Spavam jen v triku a věčne aspoň noha trčí s pod periny nebo jsem odkopana celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
7.3.16 17:21
@nickoll píše:
ne ne až usnu tak už je to v pohodě to už se pak i vyslékám ze županu a jedněch ponožek když vstávám k synovi. je mi vždy zima když usínám

tak mozna jen chodis do postele prochladla. mivam to taky nekdy tak - my teda mame v loznici desnou klendru, maximalne 18, ale uz bylo i 13. Mame teda takovy nejaky kosmicky periny, jenze kdyz si jdu lehnout, jsou studeny. Vypozorovala jsem, ze musim byt fakt dobre zahrata, kdyz do postele jdu. To znamena budto nejlepe rovnou z horke vany, nebo predtim alespon nebeham po dome jen v pyzamu, ale vezmu si mikinu, ponozky, treba si vypiju horkej caj. A hlavne nesmim do postele s ani trochu mokrymi vlasy, jak jsem to delavala cely zivot, protoze fenovani mi nesvedci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
7.3.16 21:00

V ložnici máme chladno (bez teploměru, takže teplotu nevím), celý den máme otevřený okno nebo mikroventilaci a netopí se tam. Když mi je zima a jdu lehnout, taky se špatně zahřívám. Mně pře ulehnutím, když mi je zima, pomůže se pořádně napařit ve sprše, pak bych mohla spát v 15 st. pod peřinou nahá…Tvůj případ je už na mě docela extrém (nic ve zlém), asi bych se poptala u dr. Při 20st. bych snad ani nemohla v noci dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.3.16 08:52

Ještě existují el, deky vyhřívané+nechodit zmrzlá spát, prostě se hýbat,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie