Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Podle mě je to stejné… Malá měla jak s tou jakoby šipkou co míří k tkaničkám, tak i tu kde je jakoby půlkruh a teď má na sucháče a příjdou mi naprosto stejné..
@3HE Všechny ty tvoje vybrané boty jsou stejné, liší se jen vyloženě designem. Měli jsme ty první dvoje, budu je kupovat zase. Jak pro mladšího, tak opět i pro 3-letého staršího. Perfektní, nepromoknou, lehounké, výborně se nazouvají… lepší boty jsem v ruce nedržela, nic jiného už ani nechci, celou zimu si vystačí s jedněma. Na ty stélky si dej pozor, občas co bota Superfit, to jiná stélka, neplatí, že např. všechny boty vel. 23 mají stejně dlouhou stélku.
@3HE Tady je odkaz, kde uvadeji presnou delku vnitrni stelky tehle boticky. Plus se tam docetes, jaky nadmerek zvolit a jak.
Měli jsme ty druhé, byly skvělé. Parádně se dala utáhnout tkanička (malá má úzkou nožku).
Já vím, že jsou to troje stejné boty… liší se jen tím, že někde je více koženého a někde méně… třeba u těch třetích na mě působí, že když mají tu kůži i v zápatí, že budou v patě pevnější…
Nebo jakoby vypadá u některých bytelnější podrážka… Mě se nejvíce líbí ty se šipkama - cikcaky na straně…
@Black Cat Jak kupovat boty, to vím… ale je tady obava, aby na jaře nebyly malé… no, ale když vezmu větší, zase je obava, že bude celou zimu zakopávat a na jaře ještě nebude noha dorostená.. takže to asi udělám tak, že sandálky i celoročky má superfit vel.22, takže zimní prostě koupím vel.23.
Já vím, že jsou to troje stejné boty… liší se jen tím, že někde je více koženého a někde méně… třeba u těch třetích na mě působí, že když mají tu kůži i v zápatí, že budou v patě pevnější…
Nebo jakoby vypadá u některých bytelnější podrážka… Mě se nejvíce líbí ty se šipkama - cikcaky na straně…
@Black Cat Jak kupovat boty, to vím… ale je tady obava, aby na jaře nebyly malé… no, ale když vezmu větší, zase je obava, že bude celou zimu zakopávat a na jaře ještě nebude noha dorostená.. takže to asi udělám tak, že sandálky i celoročky má superfit vel.22, takže zimní prostě koupím vel.23.
@AstraG píše:
Tak zimní superfitky vel. 25 maj stélku 15,5 cm, měřeno pevným vysunovacím metrem
dívala jsem se na boty na eshopu detskéboticky. cz a tam je u vel.23 uvedeno 5cm a i maminky na bazarech uvádějí 15cm.
@3HE píše:
dívala jsem se na boty na eshopu detskéboticky. cz a tam je u vel.23 uvedeno 5cm a i maminky na bazarech uvádějí 15cm.
utekla mi jednička ![]()
@3HE Ja nejsem zastance prilis velkych bot. Dite ti fakt bude akorat zakopavat. Koupila bych tu 23.
@Fima píše:
@3HE Všechny ty tvoje vybrané boty jsou stejné, liší se jen vyloženě designem. Měli jsme ty první dvoje, budu je kupovat zase. Jak pro mladšího, tak opět i pro 3-letého staršího. Perfektní, nepromoknou, lehounké, výborně se nazouvají… lepší boty jsem v ruce nedržela, nic jiného už ani nechci, celou zimu si vystačí s jedněma. Na ty stélky si dej pozor, občas co bota Superfit, to jiná stélka, neplatí, že např. všechny boty vel. 23 mají stejně dlouhou stélku.
já budu kupovat bazarové… trvám na tom, aby prodávající změřil stélku…
a myslím, že jeden z těch tří typů má vyndavací stélku - tuším, že ty první…
@3HE píše:
já budu kupovat bazarové… trvám na tom, aby prodávající změřil stélku…a myslím, že jeden z těch tří typů má vyndavací stélku - tuším, že ty první…
haha, neee, ty druhé mají vyndavací stélku.
@Fima píše:
a měly vyndavací stélku?
@Black Cat píše:
@3HE Ja nejsem zastance prilis velkych bot. Dite ti fakt bude akorat zakopavat. Koupila bych tu 23.
joo, já taky… má teď 22 a má je dobré…, tak prostě koupím zimní 23. a myslíš, že je to jen dojem, že když je tam více kůže, že jsou pevnější? nebo prostě výrobce používá stejné zápatí u všech bot a venkovní kůže je jen designová záležitost ![]()
Co odporučuji je do roka tyto boty na zavazování, ale později až bude mít kolem 2 let tak my koupili 24 taky na zavazování a to bylo peklo dcera je vkusue rozvazovala to bylo na denním pořádku, Takže potom už zalepovací superfitky.