Zimní botičky pro ročního kluka

132
3.11.05 10:30

Zimní botičky pro ročního kluka

Ahoj holky, kde kupujete dětské botičky??? Budeme potřebovat zimní botičky, ráda bych koupila nějaké nepromokavé, kvalitní botky za rozumnou cenu. Teď jsem koukala na stránky Bati, ty které se mi líbí mi připadají spíš jako holčičí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
3.11.05 10:39

Ahoj Beru,
podívej se na stránky www.detskaobuv.cz, je to o tom jak děti správně obouvat + kontakty na výrobce, kteří vyrábějí botičky odpovídající všem normám. U nás to zatím není aktuální, ale určitě se budu řídit podle těchto stránek.

pa,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.11.05 10:39

Vidíš a já u Bati koupila holce boty, co vypadaj jak klučičí (na podzim). Myslím, že pokud nejsou růžové, tak hlavně aby plnili účel. Jinak kupuji u Bati, v prodejně bot Essi, zatím dvoje boty, zimní nás teprve čekají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.05 12:40

Ahojky,
zkus obejít lékárny, v těch větších mívají veliký výběr (alespoň u nás :) )českých botiček zn. Essi, které mohu doporučit, už dva roky jiné nekupujeme a zatím jsme byli vždy spokojeni :)
Dobře vyberte,
nepřihlášená Vvv

• Citovat
  • Upravit
2318
7.11.05 20:00

Ahoj,

viděla jsem docela hezké v Puntanele v Metropoli Zličín v Praze. Byly sice trochu dražší, ale moc hezké.

Lasička a Matýsek 10 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
7.11.05 20:57

Ahojky, tiez mam rocneho chlapceka :-) Kupujeme dpk maju certifikat-zirafku najdes ich na www.dpk.cz v kazdom vecsom meste maju predajnu, poradia, zmeraju nozicku (dlzku, ci ma uzku, alebo siroku) a priamo doporucia vhodny typ, co mu bude sediet na mieru. My planujeme ist do goratexu, je to sice dost drahe, ale nech mu je teplucko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
28.1.14 08:52

KOLIK VÁŽÍ ZIMNÍ BOTIČKY?

Holky mám dotaz pro ty, kterým začalo dítě chodit v zimě a kupovaly jste mu jako první botičky zimní botičky. Od doby co si stoupá má doma bačkůrky, které jsou opravdu lehoučké, ale teď jsem mu koupila zimní botky a zdají se mi dost těžké. Můžu poprosit ty, co máte dítě věkově okolo 14 měsíců, kolik váží jedna zimní botička, kterou mu dáváte? Nám jedna váží 180g, připadají mi fakt těžší, ale zase v porovnávání s ostatními v obchodě mi to tak těžké nepřišlo. On toho v nich moc nenaťape, kupovala jsem je hlavně proto, že jedem na hory, tak aby mohl trochu prozkoumat sníh a svézt se na sáňkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.1.14 08:56

Tak jsem se šla schválně podívat, takže dvouletá, velikost 25 Superfity - jedna váží 150 g. A jsou fakt lehoučký, loni měla těžší - ale taky jiný typ, kožené s ovčí vlnou a pak klasické gumové sněhule, v těch se jí teda chodilo fakt blbě, ty už nekoupím. Jestli toho moc nenaběhá, tak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.1.14 08:58

@rerere Ahojky, mě se to zdálo hodně, a ejhle, zvážila sem naše a jedna má 202g :? to je teda dost, ale malej měl 12 měsíců a zatím toho moc nenašlape, doma lítá, ale venku je víc v kočárku, tak sem to až tak neřešila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
28.1.14 09:00

Máme kožené taky s vlnou, asi podobný typ, velikost 22. Fakt v nich moc chodit nebude, tak to snad přežijem :lol: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí