Zimní boty Fare s membránou nebo kožené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.9.13 15:39
@sovicka1 píše:
Chci se zeptat na tu impregnaci :-) To spolu s obuví zakoupím nějaký sprej a tím se to stříká? Nemám zkušenost.

jj, přesně. koupit přesně impregnaci při koupi bot - oni Ti poradí, která je na ně přesně vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.9.13 15:47

Ok, díky.

Nedávno jsem tu oživovala diskuzi o Superfitkách… chci koupit jen jeden pár obuvi pro každého kluka, protože je to dost peněz, nechci kupovat žádné rezervní. Snad se mi to nevymstí :-(

Škoda, že nemám holky, růžové a fialové boty se dají sehnat za krásné ceny, bohužel ty klučičí ne :-D Pokud chci teda na sucháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.13 15:52

@sovicka1 pokud kupuješ už takové boty, tak z mojí zkušenosti 100% spoleh. Taky míváme jen 1. Ale kvalitní. Max pak na zimu pro mladší ještě rezervní sněhule, ale ty my vždycky doma ležely zbytečně. Chce to nepodcenit tu impregnaci a koupit přesně na ty botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
3.9.13 15:55

@sovicka1 já jsem minulý rok na zimu dceři, taky koupila superfitky, jak tu byl odkaz na ten suchý zip, koupila jsem si impregnaci a žádné rezervní botky jsme nepotřebovali, protože vůbec se nepromáčeli. Takže za mě superfitky super, budu je dceři kupovat i letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.9.13 16:05

@sovicka1 OT (zakladatelce se omlouvam) - hod sem prosim odkaz na super cenu ruzovych ci jakkoli barevnych superfitek (nejlip tak velikost 28). Dekujuuuu :kytka:
Jinak k tematu - taky jsem pro botky s membranou, kupujeme Superfitky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.9.13 16:09

No já to právě loni udělala tak nějak divně.
Koupila jsem jednomu Superfitky z MMB, ale fakt nenošené, ale bála jsem se dávat je do břečky. A vůbec jsem měla strašnou tendenci je šetřit. Druhému jsem vzala boty z Lidla a oběma sněhule taky z Lidla.

Dopadlo to tak, že odchodili zimu v těch sněhulích, jezdili v nich i na odrážedlech, boty byly úplně dobité, ale hlavně to nebylo ideální na takové velké chození, ty sněhule byly v dvojčísle a nesedlo jim to přesně na nohy.

Letos jsem na léto koupila Superfitky, každému za litr - a po měsíci jsem vzdala snahu je šetřit, kluci v nich dělali nakonec všechno a samozřejmě už je moc za draho neprodám. Ale nelituju. Byly to dobré boty.

No a tak chci koupit i zimní, i když to pro mě budou tři litry. Zatím se tak koukám, zda bych někde nemohla mít nějakou slevu a zároveň mohla boty ozkoušet, sandálky jsem kupovala ve Vyškově, kde je sleva na rodinné pasy 5%, já jsem od Brna - tak dojedeme asi zase tam. Už se na ně těším, protože ty, co jsem měla pro jednoho loni, byly fakt lehoučké.

Měla jsem tendenci koupit je dřív, v nějaké slevě, nakonec jsem se na to vyprdla a počkám na novou kolekci a holt nějakou stovku připlatím, ale budu je mít ozkoušené a koupím přesněji tu velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
3.9.13 17:28

Fare membránových jsem měla několik. Nízké na sucháč jsou k ničemu, vysoké na sucháč byly lepší. Nejlepší na tkaničky. Ale kupuji celoročky, ne vyloveně zimní. Děti je ale nosí celou zimu. NIcméně i tam membrána promokne, ne v lehkém dešti, ale do louží nebo deště na půl den to prostě neni. Mnohem lepší zkušenost mám s Goratex Superfity, to je fakt jak holiny, držáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.9.13 20:27
@MisaHanuska píše:
Neporadím s Fare. Naše děti mají zimní boty Superfit s Gore-tex už několik let a naimpregnujeme je v pohodě přípravkem k tomu určeným po zakoupení a potom max jednou za zimu a děti neměly studené nebo mokré nohy nikdy.

superfity jsme měli první zimu a sice nepromokly, ale byly dost úzké a noha zmrzlá taky a cena úplně někde jinde než fare :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.9.13 20:32

Holky do superfitek jít nechci prostě je to skoro jednou tolik než ty kožené od fare, s kterými jsem veskrze spokojená. Ty jsou za 8 stovek. Jen jsem prostě na netu našla i ty s membránou tak mě to zaujalo. Jen kvůli zmrzlým nohám. Ale asi budu mít dítě, která má prostě zmrzlé nohy má mít po kom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.9.13 20:45
@Panuška píše:
Holky do superfitek jít nechci prostě je to skoro jednou tolik než ty kožené od fare, s kterými jsem veskrze spokojená. Ty jsou za 8 stovek. Jen jsem prostě na netu našla i ty s membránou tak mě to zaujalo. Jen kvůli zmrzlým nohám. Ale asi budu mít dítě, která má prostě zmrzlé nohy má mít po kom :-D

já loni koupila superfitky za 1400,– a prodala do týdne za 700,–+poštovné na mimibazaru. Stejně tak letní Kenny nebo celoroční superfitky vpohodě je tam vždy prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
3.9.13 20:54
@Blanka S píše:
já loni koupila superfitky za 1400,– a prodala do týdne za 700,–+poštovné na mimibazaru. Stejně tak letní Kenny nebo celoroční superfitky vpohodě je tam vždy prodám.

to souhlas, superfity jsou pryč hned. Fare jsem nad 200 neprodala. Jinak PC Fare s membránou a Superfity s goretexem zas takový rozdíl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 20:55

@Blanka S @Lama Lama Také souhlasím :-). A hlavně i na fotkách je vidět stav Fare po jedné sezoně a stav Superfitek po jedne sezoně. Kvalita se pozná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.9.13 21:01

My měli několikrát boty od Fare, ale jsou těžké a neohebné a musí se o ně pečovat, tedy stříkat impregnaci, dost pečlivě a často. Pak jsem koupila Superfit a bylo všechno v suchu a teplu. Jsou nejlepší, nejlehčí, nejohebnější a opravdu téměř nepromoknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.9.13 21:01

S tím taky souhlasím. Já koupila loni ty superfitky za 300!!! Byly v super stavu. A prodala jsem je za 430 :oops: :oops: :oops: a byly hned pryč.

Počítám s tím, že je pak ještě zpeněžím, nevěřím, že by se nějak zásadně poničily.

Když prodávám Essi, celoročky, které kupuju nové za 750, tak je pak ve velmi dobré stavu prodám max. za 250.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.9.13 21:02

A díky za zkušenost, já jsem na to, že je pak prodám, úplně zapomněla :-) Další důvod, proč je koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková