Boty ke koženkovým kalhotám

1758
31.8.13 13:18

Boty ke koženkovým kalhotám

Ahoj ženy,
potřebuji od Vás stylistickou radu, místy jsem v tomhle opravdu mentál :roll:
Nedavno jsem si koupila koženkové kalhoty..imitace kůže…dole se zužují, nejsou to zvonáče. Dnes razíme večer na takový minifestáček, protože už je večer zimněji, tak si je chci vzít, jen nevím co s botama. Kozačky jsou blbost, z a prve je teplo, za druhé si tam někde v trávě ničit kozačky…
Mám boty adidas neo…nejsou vysoké, jen kotníčkové…též kožený vzhled…a chtěla bych se zeptat…zda se podle Vásk tomu hodí, jestli si to můžu vzít a nebudu za modního barbara.
Posílám obrázek pro představu. Ty moje jsou celé černé, bez pruhů.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
31.8.13 13:22

To k sobě v pohodě půjde, jenom bych měla strach aby ses v té kožence nezapařila. Ta úmělotina oproti kůži vážně nedýchá, obzvlášť, když jdeš juchat na nějak fesťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.8.13 13:23

A jako jsou ty kalhoty? Mne prijdou kozenkove kalhoty uz sami o sobe jako barbarstvi :nevim:

Příspěvek upraven 31.08.13 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 13:24

@Stensa juchat moc nebudu, ráno jdu do práce :lol:…spíš tam budem tam postávat a pohupovat se…děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.13 13:25

@Janichka to už je věc vkusu, mně se líbí, jediný co mě zajímá je, jak k tomu pujdou ty boty. nic víc.

• Citovat
  • Upravit
1666
31.8.13 13:25

No myslím, že i kdyby si seděla tak se na tebe budou lepit…No však poznáš :mrgreen: A nechápu proč anonymně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.8.13 13:28

Mě to přijde jako divná kombinace. Nebyly by lepší třeba baleríny? I když asi bych musela vidět ty kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.8.13 13:31
@Anonymní píše:
@Janichka to už je věc vkusu, mně se líbí, jediný co mě zajímá je, jak k tomu pujdou ty boty. nic víc. [/citace

Vsak pisu ze bych ty kalhoty musela videt, ale ke kozenkovym kalhotam bych teda tenisky urcite nedavala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 13:34

Ok..všem děkuji. ještě to do večera promyslím :palec:

• Citovat
  • Upravit
6956
31.8.13 13:35

Jestli v nich vypadas tahle, tak si je klidne dej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.8.13 13:37

Ale jestli tahle, tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 13:41

:lol: :lol: ou bože…ta druhá fotka..
Ne, jsem štíhlá, to že by mi neseděly řešit nemusím, spíš mě zajímala ta kombinace s botama.

• Citovat
  • Upravit
5502
31.8.13 14:23

Si to obleč a obuj doma a hoď fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat