Vyrostl z prvních bot, jaký teď koupit?

1266
29.8.13 08:02

Vyrostl z prvních bot, jaký teď koupit?

Zdravím, syn nyní vyrostl ze svých prvních celoročních kotníčkových bot, a tak teď nevím, jaké koupit na ty 2 měsíce, než mu pak na zimu koupím nějaké sněhule. Přes zimu plánujem chodit na cvičení, a tak jsem si myslela, že bych mu koupila jen nějaké obyč tenisky, aby je pak využil i v tý tělocvičně. Ale nevím, aby mu nebyla v nich zima, co myslíte? Stejně bych koupila o kousek větší, aby v nich mohl mít punčocháče nebo froté ponožky. Líbí se mi třeba tyto viz obrázek. Poraďte nebo napište, jak jste to řešili vy. Nechci dát zase moc peněz za boty, který venku bude nosit jen tak krátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
29.8.13 08:07

Tak v tomhle mu bude zima určitě. Nedej Bože aby šlápl do louže. Koupil bych zase kotníčkový celoročky a na zimu pak ne sněhule, ale normální pevný zimní boty.
Nejsem moc fanda do kotníčkových bot do nějaký pěti let, ale na ten první rok bych je dávala určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.13 08:09

Kup normálně kotníkový celoročky… Kvalitní, kožený… Pokud nebude velká zima, může je nosit klidně až do prosince… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.8.13 08:12

Ja byt tebou, tak moc nesetrim a koupim kvalitni boty. Ja do boticek sveho drobka investuju dost. Byt tebou, tak koupim nejake sportovni botky, ale zpevnene a s pekne ohebnou podrazkou, proste aby odpovidali tomu, ze dite teprve nedavno zacalo chodit. Ja koupila takove kotnickove od Superfit…

Příspěvek upraven 29.08.13 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.8.13 08:12

Ja si nemyslim, ze boty jsou vec, na ktere by se melo tak moc setrit, a ze by bylo mozne prejit z platenek hned do snehul. No tedy mozne to je, ale…
Syn bude jeste urcite mesic bezne nosit sandale. Pak ma platenky a pevnejsi nepromokave boty. Zimni boty poridim pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.8.13 08:13

@Antonie Bolavá myslíš že se ty kotnickovy celoroční boty nedají nosit i v zimě? Synovi jsme kupovali na doporučení ortopeda celoroční, kotnikove boty, ale vůbec nevím co na zimu a snehule nepřipadají v úvahu, tam nebude mít zpevnenou nohu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
29.8.13 08:17
@ivana-domca píše:
@Antonie Bolavá myslíš že se ty kotnickovy celoroční boty nedají nosit i v zimě? Synovi jsme kupovali na doporučení ortopeda celoroční, kotnikove boty, ale vůbec nevím co na zimu a snehule nepřipadají v úvahu, tam nebude mít zpevnenou nohu :think:

na zimu kdyz bude fakt zima a sníh, taky záleží odkud ste, treba tady v Hradci toho snehu moc nebude, takže verim, že celoročky unosí, ale pokud napadne, chci koupit pořádný s kožíškem. Boty jsou investice, ale holt se bez nich neobejde, prci ji nenecham mrznout sama mam taky dvoje zimni do mesta a na hory poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.8.13 08:17
@ivana-domca píše:
@Antonie Bolavá myslíš že se ty kotnickovy celoroční boty nedají nosit i v zimě? Synovi jsme kupovali na doporučení ortopeda celoroční, kotnikove boty, ale vůbec nevím co na zimu a snehule nepřipadají v úvahu, tam nebude mít zpevnenou nohu :think:

ale jo, určitě dají. Spíš jak kde. Jestli jste od někud z hor, tak spíš ne. Záleží jaká bude zima. No a to prtě jestli ted mělo první botičky, tak stejně bude ještě hodně v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
29.8.13 08:23

Syn mi taky vyrostl z prvnich boticek 19.. a minuly tyden jsem resila to same co ty. Nakonec jsem koupila celorocni kozene boticky od Pegres - tyto staly necelych 700kc a v obchode mi rekli ze rovnou potrebuje cislo 21. Do te doby chodil v 19tkach :oops: :oops:
Je mi jasne ze za dvamesice neli drive budu znovu kupovat zimni boty, ale jak spaly holky opet koupim pevne zimni boty, ja osobne snehule nemam rada. A jelikoz jsme z Brna, tak kdyz nebude velka zima, snih ci mokro bude tech colorocnich co jsem ted koupila chodit i v zime. Na jare mu urcite uz nebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
29.8.13 08:25
@Antonie Bolavá píše:
ale jo, určitě dají. Spíš jak kde. Jestli jste od někud z hor, tak spíš ne. Záleží jaká bude zima. No a to prtě jestli ted mělo první botičky, tak stejně bude ještě hodně v kočárku.

ja synovi kupovala prvni boticky v koncem kvetna, chodit jako ze neco i ujde sam zacal v cervenci.. a ted jsem uz docela dost z kocarku venku, takze predpokladam ze v zime v tom kocarku uz moc nepobude :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.8.13 08:25

@Antonie Bolavá přímo z hor nejsme, ale jsme ze severu, někdy není zima, ale když jo začne mrznout, tak to stojí za to :think: První boty jsme kupovali, až skoro v 18ti měsících, nechtěl dlouho chodit, ted už chodí, musí v kočárku se vozí 2 měsíční brácha :lol: Kupovali jsme boty ve zdravotních potřebách - sante, tak pro další tam chci jít taky, snad prodavacka dobře poradí, chci kvalitní boty a aby mi v nich dítě nemrzlo, snehule jsou sice teplé, ale nepřipadají mi moc kvalitní a nemají pevný kotník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.8.13 08:33
@ivana-domca píše:
@Antonie Bolavá přímo z hor nejsme, ale jsme ze severu, někdy není zima, ale když jo začne mrznout, tak to stojí za to :think: První boty jsme kupovali, až skoro v 18ti měsících, nechtěl dlouho chodit, ted už chodí, musí v kočárku se vozí 2 měsíční brácha :lol: Kupovali jsme boty ve zdravotních potřebách - sante, tak pro další tam chci jít taky, snad prodavacka dobře poradí, chci kvalitní boty a aby mi v nich dítě nemrzlo, snehule jsou sice teplé, ale nepřipadají mi moc kvalitní a nemají pevný kotník :think:
říkám, já moc tomu pevnému kotníku nevěřím. Jako že je nezbytně nutný. Ale ta bota musí být kvalitní a mít pevnou patu. No a pláťáky na podzim :roll: Sante botkama určitě nic nezkazíš. Já se musím podívat co starší vůbec nosila vloni. Moc bych za to nedala že jí ještě budou. No a jestli ne, tak jsem koukala že dám za dvoje Superfitky přes 3 litry :zed: Taky z toho nejsem odvařená, ale co mám dělat.
Jo, myslím že loni měla zimní Crocsy a možná ještě nějaké klasické, ale to vůbec netuším :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
29.8.13 08:36

Holky když tak přemýšlím. Jaké boty jsme měli my? Nikdo se o to moc nestaral. Boty se dědili.. většinou nic moc. No jo. Já mám tři děti. 2 velké a jedno 15 měs. vždy jsem dbala aby byli boty pevné jak tvrdí. aby byli atestované. Ano většinou samozřejmě drahé jako krá… A obě starší děti mají plochou nohu. Říkám si kde se stala chyba hm? :nevim: Ani dr mi to neřekla. Třetí zatím nevím. Ale doufám že bude v pohodě. Taky už začínám řešit botky a jsem v rozpacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.8.13 08:38

Tak holkám na botech taky nešetřím a teprve až teď, když mají holky po 5 roku, tak jsem jim koupila sporovní boty Sprandi, jinak stále měly na noze boty s pevným kotníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
29.8.13 08:38

Já myslím, že celoroční se dají nosit i přes zimu, pokud se do nich vejde teplá ponožka… já třeba zimní boty vůbec nevlastním a na zimu do hor používám pohorky s membránou (v Praze ani to ne, tam stačí jen nízké :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková