Zimní bunda v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zimní bunda v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 23. týdnu a termín porodu mám až koncem dubna, ale už skoro nezapnu svojí bundu. Jak jste to řešily vy z zimě? Případně, kde by se dala nějaká větší bunda sehnat? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nosila jsem bundu od manzela
prislo mi zbytecne kupovat novou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem těhotenskou z H&M a opravdu se tam vešlo břicho i ke konci těhotenství. Byla docela levná (asi 1.300 Kč), ale kvalita nic moc… Každopádně lepší řešení jsem tehdy nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rena03 Talky jsem rodila v dubnu. Někdy touto doubou jsem začala nosit manželovu lyžařskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když nebyla velká zima, tak jsem nosila svůj kabát rozepnutý a pod něj hodně tlustý svetr a přidala jsem si nátělník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka-R No, já mám tedy o levné bundě poněkud jiná měřítka
a jinak bych to taky řešila partnerovou… já tedy mám obě děti podzimní, tak v těhotenství jsem to řešit nemusela, ale pak jsem ji občas používala přes manducu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me pujcila kamaradka svoji zimni bundu. Je totiz trochu silnější a me v těhotenství byla akorat. Na tu chvilku se mi bunda kupovat nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rena03 já koupila v sekači za 100kč větší. Taky to podle mě nemá cenu na 2mesice
- Citovat
- Upravit
Já kupovala v timezone. prošívanej kabát ke kolenům, v pase měl takový ten pásek na zapnutí, který jsem zapínala logicky nad pupíkem. kupovala jsem větší velikost než normálně nosím. břícho jsem měla obří.
- Citovat
- Upravit
Jsem 28tt a taky jsem to dlouho reila, nakonec jsem objevila bundu u veitnamcu asi za 500 kc a je super, teploucka a krasne se mi tam vleze i bricho, a neni tehotenska je to obyc bunda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rena03 já jsem teď 36tt, bundu jsem scháněla, nechtělo se mi moc dávat za bundu, kterou budu nosit chvíli, ale u ťongů stály kolem 500kč, což mi přišlo dost, nakonec jsem sehnala na mimibazaru novou, těhotenskou za 680 i s poštovným a dá se pak nosit i jako normální bunda, protože má zipy po stranách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu rodit v lednu a nosím podzimní kabát povolený přes břicho a k tomu teplý svetr z lidlu za 300,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám březnové dítě a od podzima jsem nosila těhotenskou bundu, tuším že byla taky z HM, opravdu jsem ji vynosila a pak dobře prodala, včetně dalšího těhotenského oblečení. Nejsem moc na ta provizoria a la manželova rozepnutá bunda, necítila bych se dobře.
Chodila jsem normálně do práce, takže to jinak nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rena03 píše:
Dobrý den, jsem ve 23. týdnu a termín porodu mám až koncem dubna, ale už skoro nezapnu svojí bundu. Jak jste to řešily vy z zimě? Případně, kde by se dala nějaká větší bunda sehnat? Děkuji.
koupila jsem si bundu o 2 č. větší, pak ji darovala mamce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem to tak loni. No nosila jsem svoji starou bundu, nebyla vypasovaná, takže se mi tam vešlo břicho i ke konci těhotenství (a to jsem měla opravdu velké břicho). Určitě bych si nic nového nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit