Zimní kombinéza
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Caty píše:
Holky a ještě blbý dotaz, pro prcka co hodně asi poleze ve sněhu je lepší asi kombineza nežli lacl a bunda, že?
taky jsem nad tim přemýšlela, podle mě kombineza…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jinak, pokud ti malá teprve začíná chodit, tak ted mají v lídlu sněhulky asi za 360 Kč, koupila jsem tam dcerce na střídačku s geoxama a vypadají super, tak je tam vezmu asi synkovi asi.
- Citovat
- Upravit
Holky, tak nakonec jsem vyrazila do obchodů a vybrala HaM. Byla jsem i v intersportu a kiltecu. V kiltecu kombineza přes 2000 a to se mi nechtělo, potřebuji 2, v intersportu za 1200, ale zvítězil HaM taky za 1200. V intersportu mi přišla tenká, paní říkala že je lepší tenčí a pořádně pod ní obléknout, ale to se mi do školky nechce. V HaM je silnější, ale žádná buřtíkatá. Vzala jsem tam i synkovi a dcerce. Vypadají super, i materiál parádní a pán říkal, že oni mají vodní sloupec 5000 a výš, takže jsem spokojená. Naštěstí tam ještě měli velikosti, byli dost probrané, ale od obou velikosti poslední kus
Za to jsem v Kiltecu koupila zimní boty zlevněné z 1500 na 500, tak mají botky na příští rok. ![]()
- Citovat
- Upravit
Aka zimna kombineza by bola najvhodnejsia pre uplne male mimi 3-6 mesiacov? A aku velkost kupit, cakame chlapecka v strede srpna. S tym ze budeme pouzivat fusak?
Vopred dakujem za doporucenia:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, nemáte někdo zkušenost s touto kombinézou?:
http://www.malypomocnik.cz/…201002020%5D#…
Objednala jsem ji pro dceru (1,5 roku), která bude padat a někdy se i válet, ale taky bude v kočárku. Stále váhám, zda koupit, jestli bude vhodná na zimu. Píšou, že je nepromokavá a líbí se mi, že pod ni případně něco přiobléknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo tahle, kombinézy kupuju u týhle značky a jsem s nimi vždy spokojená
http://www.pidilidi.cz/…robnosti.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz Taky vybírám pro syna (1,5 let), ta truhá mi teda přijde přijatelnější cenově. Že bych musela dát za kombinézu 3 tisíce, to teda nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MissBIG zakladatelka psala, že je pro ní priorita, aby byla kombinéza kvalitní, teplá a hezká, že jí je jedno kolik bude stát. Toto byla informace pro ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz Omlouvám se, dívala jsem se, že diskuze je znovuobnovená, tak jsem nevěděla, že odpovídáš na ten úplně první dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame o'style malinovou kombinezku s koziskem. Cesky vyrobek, opravdu kvalitni, nepromokova, tepla a moooooc krasna.
- Citovat
- Upravit
@MissBIG já se omlouvám, až teď jsem si všimla, že je diskuse znovuobnovená. Zakladatelka zřejmě shání kombinézku pro pětiletou
Jinak já bych kombinézu za tři tisíce také nekoupila, ale kdybych na ní měla, tak asi jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebovala bych poradit. Ráda bych využila slevu do CaA (50%) a koupila malýmu kombinézu na příští rok. Jenže netuším jakou velikost bych měla koupit. Malej se narodil v září. Teď jsou mu 4 měsíce a má velikost 62 (něco už i 68). Ale kombinéza 62 je mu větší.
Jakou velikost měli vaše děti v roce a něco?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovicka To nejde moc říct
malej má v necelých 7 měsíců a kombinézu 86 jen tak tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovicka píše:
Potřebovala bych poradit. Ráda bych využila slevu do CaA (50%) a koupila malýmu kombinézu na příští rok. Jenže netuším jakou velikost bych měla koupit. Malej se narodil v září. Teď jsou mu 4 měsíce a má velikost 62 (něco už i 68). Ale kombinéza 62 je mu větší.
Jakou velikost měli vaše děti v roce a něco?
Díky
oba kluci jeden září druhej srpen měli 86/92
- načítám...
- Citovat
- Zmínit