Zimní svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1183
3.12.12 22:06

Bílé kotníčkové botky na podpatku s bílou hebkou kožešinkou, něco jako králičí srst. Zima mi nebyla, akorát to v nich teda klouzalo. Bohužel foto nemůžu poslat, pod šatama nejsou vidět. :lol: Ze stejné kožešinky jsem měla pelerínu. Ale myslím, že i kdybys šla normálně jen v lodičkách, tak tu chvilku na focení a přechod z auta tam vydržíš, beztak jinak tam nebudete, ale někde v teplíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.12.12 22:20

@Helii děkuji právě že nevim jsem pořád zmrzlá :D asi sinkoupim zimní sněhule a bude :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
3.12.12 22:24

Ale tak jako pokud bys třeba sehnala nějaké luxusnější, třeba s bohatou kožešinkou nebo bambulemi a byly by do barvy, tak já bych byla klidně i v tom schopná jít, jak se znám. :mrgreen: :lol: Beztak pod šatama to nebude vidět, akorát pak by to na obřad a oslavu asi chtělo nějaké ty loďky na přezutí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.12.12 22:27

No hele viděla jsem i zimní crocs jsou vysoký a mají kožíšek a nebyly vůbec marný a ještě bych je pak využila :DDDDDDDDDD a byla by to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
3.12.12 22:30

No vidíš, to je super nápad, že mě to nenapadlo, já jedny takový mám doma akorát šedý, jen tak narychlo na ven, když jdu teď v zimě třeba s košem nebo tak. Náhodou to je celkem super nápad, to bych i možná do toho šla a jak píšeš, ještě bys je využila i potom. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
3.12.12 22:34

Jo a ty crocsy jsou i nízké s kožešinkou, stejné jak letní, akorát nemají otvory jako ty letní, takže vypadají dost mohutně, no ale proti sněhulím jsou pořád míň nápadné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.12.12 22:58

@Uncle Měla jsem celou dobu kozačky. Ale neměla jsem klasické svatební šaty…
Hodila bych na sebe kozačky a na obřad bych se přezula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.12.12 23:08

Měla jsem obyč letní boty :lol: Bylo mínus 18st, jsem hrozná zmrzlina, ale přežít to dalo v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
3.12.12 23:12

Já se vdávala v září, ale zimu jsem měla jako alternativu. Pro mě byla hrůzná představa jak ze mě teče pot a vypadám jak vepřová konzerva v bílých šatech někdy v půlce června :mrgreen: V zimě se vdávala kamarádka - nádherné fotky ve sněhu! Kdybych se měla znovu vdávat, bylo by to určitě v zimě, škoda jen, že ten sníh se nedá naplánovat..

• Citovat
  • Upravit
1567
4.12.12 00:13

Svatbu jsme měli 1.3., počasí bylo krásný, obloha bez mraků. Venku bylo asi 7°C a botky jsem měla normální - lodičky. Dalo se to vydržet, venku jsme byli jen chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
4.12.12 00:35

Tak my máme dost špatnou zkušenost z letošního února, kdy se bratr ženil v těch krutých mrazech. V kostele, kde je zima prý i v létě, bylo příšerně, spousta lidí to odmarodila, venku kluzko, při hostině také docela chladno, fotky téměř žádné. Takže za mě, ačkoliv mám zimu moc ráda..ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.12.12 07:23

Moji rodiče měli svatbu 20.12. 1976 :-) je to sice dlouhá doba, ale mamka říká, že kdyby se znovu měla vdávat, tak zas tak kolem vánoc… Jo a nemuseli dvakrát péct cukroví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.12.12 12:20

Tak mi to budeme mít na klasickém obřadním místě takže tam bude teplo :D no uvidim v lednu jaký botky budou ve výprodejích :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
4.12.12 18:13

Svatbu jsme mely 14.ledna, ten den zrovna napadlo dost snehu, ja byla zmrzla, takze sem si nakonec vzala bile kozacky, v tech letnich bych to nedala, na fotkach to videt nebylo, a prez saty sem mela kozisek, foceni venku se dalo vydrzet, ale radeji bych mela svadbu v lete, nebo na jare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.12.12 20:03

Já se vdávala na konci ledna, všude bílo, mráz byl, ale šlo to, fotky z venku máme, na nohách jsem měla klasické lodičky… a do toho jsem končila první trimestr. Nikdo to neodmarodil, kluk se narodil zdravej :mrgreen:
PS: aspoň vydrží cukroví a dorty :palec:
PS2: svatbu v létě umí každej, ale v zimě!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný