Svatební šaty přes internet - zkušenosti

404
14.9.12 19:50

Svatební šaty přes internet - zkušenosti

Nazdárek holky,

budu chystat narychlo svatbu, protože jsem v 7 týdnu a chceme se s přítelem vzít ještě než se mimi narodí. Nejlépe co nejrychleji :). Nevím jestli to stihnu ještě bez vykukujícího bříška nebo s ním.
Máte někdo zkušenost s nákupem svatebních šatů (jak pro netěhotné tak těhotné :) ) přes net? A případně doporučení na nějaké webovky? Ráději bych si šaty koupila (za rozumnou cenu), ale bojím se, že nebudou sedět…A dát několik tisíc za půjčení šatů na jeden den se mi moc nechce…Díky za rady :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
14.9.12 19:54

Ahojda já si je kupovala na aukru a ješte prodala za vic tak se mrkni tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.9.12 19:55

Kamarádka takhle koupila přes net šaty, na obrázku krásné, na ní už tolik ne. Navíc je neuměla tak nažehlit a načančat, jako to udělají v salonu, takže nakonec vypadala..no minimálně ne moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.9.12 19:57

Ahoj :-) Já sice zatím nemám zkušenost se svatebními šaty, ale už jsem si několikrát přes internet koupila plesové. Pokaždé přes Aukro a nebo Bonprix (mají tam i svatební, ale malý výběr). Mám velikost 40 a všechny mi vždy padly jako ulité. Důležité je se raději několikrát poměřit podle uvedených tabulek, mě to vyšlo vždy. Jednou mi byly šaty velké přes prsa (ale takový velký nemá nikdo!), ale švadlena mi je za 300,– upravila. A svatební si teda taky hodlám objednat přes net. Určitě to vyjde levněji, než si je půjčit v půjčovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
14.9.12 20:02

Já je objednávala tady: http://www.svatebnisaty.net/…bni-saty.php nechávala jsem si je dokonce ušít na míru, páč jsem se bála, aby mi sedly a sedly :palec: Ségra si je tam taky nechala ušít, ale nenechala si je poslat, ale zajela pro ně a oni jí je ještě na místě lehce upravily, aby správně seděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
14.9.12 20:07

Také jsem si nechala ušít šaty na míru, dala jsem za ně méně, než bych si je půjčila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.9.12 20:07

No, já bych si teda šaty přes net nekoupila. A to hned z několika důvodu:

Ty šaty většinou ve skutečnosti vypadají jinak, než na fotce. Abys nebyla zklamaná.

Měla jsem vyhlídnuté šaty - nějakou představu a když jsem je v salonu pak zkoušela, tak jsem zjistila, že mi ten střih absolutně nepadne a vypadám v tom jak v noční košili. Skončila jsem úplně u něčeho jiného. Tomuhle bys mohla předejít vyzkoušením šatů v salonech a pak si ten samý střih koupit. Ale já bych do toho stejně nešla. :mrgreen:

Velikost - můžeš si je nechat přeměřit, ale já bych se stejně bála, že nebudou.

Šaty jsem si nepůjčovala, kupovala jsem je přímo v salonu. Narazila jsem na výprodej, salon se rušil a z původní ceny 7990,– jsem si je koupila za 2990,–. No nekup to. :lol: Mám je doma, nedělám si iluze, že bych je někdy prodala, mám v plánu je nechat přešít na normální společenské šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
14.9.12 20:11

Já mám šaty na prodej, vel. 38-40 a jsou šité tak že i bříško se vleze, jestli budeš chtít zašlu fotky, nebo odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.9.12 20:13

Taky jsem je kupovala na aukru, dopředu jsem věděla jaký střih mi sluší a pak jsem si je nechala ušít na míru - byli šnerovací, takže vůbec nebyl problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
14.9.12 20:16

Já jsem svatební šaty objednala přímo od výrobce. Cena byla super a do měsíce jsem je měla doma. :)
Jinak mají pěkné šaty na Beremese.cz v bazaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
14.9.12 20:17

http://www.vseprotehotne.cz/…saty-ROMANCE

koupila jsem si tyhle (vdát jsem se ještě nestihla, ale do konce měsíce to snad bude :lol: ), můžu potvrdit, že jsou naprosto stejně úžasné jako na fotce. Nechtěla jsem klasickou šlehačku, neměla jsem peníze na to koupit si jeté byť za 3000,– a tohle byla opravdu nejlepší volba. Mám je ve smetanové.

Hlavně se pak dají nosit i jako letní, prodávat je teda nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
14.9.12 20:23

Já jsem kupovala tady tato http://www.svatbyonline.cz/…granat-.html a byli super až na to, že měly být na šněrování a nebyly, takže jsem je měla malé, ale s paní byla úžasná domluva, poslala jsem jí je zpět a ona mi je na její náklady nechyla předělat u její švadleny a pak padly jako ulité, akorád jsem si pod ně nekoupila spodničku, ale i bez ní byly pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
14.9.12 20:24

Jo a našila jsem si tam tenounká ramínka, aby mi to udrželo ta má prsa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
14.9.12 20:27

http://www.beremese.cz/…atebni-saty/? tady je ten bazar na svatební šaty, mají tam i pěkné těhotenské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.12 20:30
@gabi.design píše:
No, já bych si teda šaty přes net nekoupila. A to hned z několika důvodu:

Ty šaty většinou ve skutečnosti vypadají jinak, než na fotce. Abys nebyla zklamaná.

Měla jsem vyhlídnuté šaty - nějakou představu a když jsem je v salonu pak zkoušela, tak jsem zjistila, že mi ten střih absolutně nepadne a vypadám v tom jak v noční košili. Skončila jsem úplně u něčeho jiného. Tomuhle bys mohla předejít vyzkoušením šatů v salonech a pak si ten samý střih koupit. Ale já bych do toho stejně nešla. :mrgreen:

Velikost - můžeš si je nechat přeměřit, ale já bych se stejně bála, že nebudou.

Šaty jsem si nepůjčovala, kupovala jsem je přímo v salonu. Narazila jsem na výprodej, salon se rušil a z původní ceny 7990,– jsem si je koupila za 2990,–. No nekup to. :lol: Mám je doma, nedělám si iluze, že bych je někdy prodala, mám v plánu je nechat přešít na normální společenské šaty.

Souhlasím. Já jsem teda dala tour de svatební salon. Nechala jsem se přesvědčit, co si mám obléci, a udělala jsem dobře. Prostě nejsem miss a nemůžu si dovolit si obléci to, co by se mi líbilo. Tím teda chci říct, že ty šaty, co jsem měla, se mi líbily, jen by mně to… prostě nenapadlo. Že mi sednou líp! A to jsem je i zkoušela. Ten střih, co jsem původně chtěla. Fakt to nebylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný