Žít takhle dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.8.16 12:40
@kve-tinka píše:
@martina.se z jakého důvodu jsem více na srajdu než on?

jj, jen mi zajímalo, jak to bylo myšleno, vís :think: :kytka: ale samože odpovídat nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 12:41

@Keltka Moje mamka také zůstala s otcem z pohodlí. Vztah byl asi jako u vás, my děti byly blbý telata matka blbá kráva, ale na venek ukázková rodinka :poblion:. Otce nenávidím, k matce mám vlažnější vztah a nikdy ji nezapomenu že nás nechala vyrůstat v těch srackach a neodešla, což jsem ji i x krát připomněla.
Takže zakladatelko, jestli je Ti milejší Tvé finanční pohodlí, tak ve vztahu setrvej, ale věř, že se Ti to od dětí vrátí, jako bumerang, a to zaslouženě :palec:.
Přečti si tohle pořádně a lidi se moc nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.8.16 12:44

hm

@Petrolka píše:
@Keltka Moje mamka také zůstala s otcem z pohodlí. Vztah byl asi jako u vás, my děti byly blbý telata matka blbá kráva, ale na venek ukázková rodinka :poblion:. Otce nenávidím, k matce mám vlažnější vztah a nikdy ji nezapomenu že nás nechala vyrůstat v těch srackach a neodešla, což jsem ji i x krát připomněla.
Takže zakladatelko, jestli je Ti milejší Tvé finanční pohodlí, tak ve vztahu setrvej, ale věř, že se Ti to od dětí vrátí, jako bumerang, a to zaslouženě :palec:.
Přečti si tohle pořádně a lidi se moc nemění.

Taky možné řešení, ale až to poslední, první je pořádně komunikovat, ne od toho utíkat - třeba i na chalupu. Podle mě by naopak měli být spolu a vše si vyříkat v klidu. On snad ani neví, že jí to vadí, ona je submisivní-nechá řvát na děti a nic neřekne, děti jsou z toho mimo a vadí jim to, ale hájit by sebe a je měla ona. To, že si to nechá líbit, je její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 12:58

@Keltka Jenže některým lidem prostě nic nevysvětlíš a pokud jsou starší děti už v pubertě, tak to po těch letech těžko změní. Možná v nějaké poradně, ale sami dva těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
5.8.16 13:56
@martina.se píše:
jj, jen mi zajímalo, jak to bylo myšleno, vís :think: :kytka: ale samože odpovídat nemusíš

Tak že já se trápím, ze se mi/ nám rozpadne rodina a manžel ač mi řekl, ze ho to prý taky trápí s tím nic nedělá. Po mém vyslovení konec, jeho slova ve zkratce byla " ok, konec, taky to chci". Přitom za celou dobu ani slovo, ze je nešťastný, trapi se atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 14:08

Holky jsme spolu už 17 let za tu dobu jsem mu řekla co radite tisíckrát ono u mě je lepší když nic neříkám protože já se vždycky tak vytocim že jsem pak větší hulvát než on a div se nazabijem takže strategie neřvi klídek prdne ti cévka a pak radši odchazim jinak bych mohla bejt taky v base. Jo a do poradny by nikdy nešel protože on žádnéj problém nemá problém vidím jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
5.8.16 14:15

@zuzan to je klasika. Vetsina příběhů je jak přes kopírák. Já teda obdivuju ty které v tom dokáží žít a ještě mít k chlapovi nějaký vztah. S představou že to tak bude dalších 10,20,30 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
5.8.16 14:19

Můj měl podobný přístup dokud nebyl rozchod na spadnutí. Pak mu došlo že jsem schopná to udělat, ze chování a jednání má důsledky, tak jsme do poradny chodili, pak chodil i k psycholožce. Ale nevydržel, a v poradně jsem zjistila že je pozdě, pochopila jsem jaký je a proč a že se nezmění ani kdybych se stavěla na hlavu. Děti byly malé, takze jsem z toho vyvodila důsledky radši dřív než později. Nový začátek po třicítce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.16 14:30
@kve-tinka píše:
Tak že já se trápím, ze se mi/ nám rozpadne rodina a manžel ač mi řekl, ze ho to prý taky trápí s tím nic nedělá. Po mém vyslovení konec, jeho slova ve zkratce byla " ok, konec, taky to chci". Přitom za celou dobu ani slovo, ze je nešťastný, trapi se atd.

aha.. tož to je potom těžké, no.. chce to nejdřív mluvit, než vyslovit ten konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 15:42

Nejhorší ze všichni v okolí včetně babiček si myslí že nás vztah je dokonalí kamosky mi závidí jak se mám skvěle. Asi bych vypadala dost divně že odchazim když mám všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
5.8.16 15:49
@zuzan píše:
Nejhorší ze všichni v okolí včetně babiček si myslí že nás vztah je dokonalí kamosky mi závidí jak se mám skvěle. Asi bych vypadala dost divně že odchazim když mám všechno.

Oni s vámi nežijí. Co je ti po tom co si kdo bude myslet? :zed: nemusíš nic vysvětlovat, nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 15:55

Tak jste mě nahlodali budu o tom co udělám přemýšlet teď ten týden co budu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
5.8.16 16:03

Já jsem tehdy jela na víkend do lázní, sama, tam jsem přemýšlela a pak se rozhodla. Reakce okolí mě překvapily, kdo jsem myslela že mě podrží, zklamal. A naopak podpora se objevila jinde. Ale jistá jsem si musela být hlavně já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39584
5.8.16 18:55
@andelka83 píše:
Oni s vámi nežijí. Co je ti po tom co si kdo bude myslet? :zed: nemusíš nic vysvětlovat, nikomu.

Přesně tak, propána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
5.8.16 19:01

@martina.se já jsem mluvila, ale do zdi, bohužel :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...