Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:@Keltka píše:
Je to určitě složité, nicméně vidím chybu i na tvé straně:
1. „zhnusil se mi“ - to je spíše tvůj problém, než jeho,
2. řešila jsi to s ním alespoň slovně, když jsi ho „načapala“ na té erotické seznamce?
3. vyslovila jsi alespoň trošku mile vůči němu touhu po změně?Já nepopírám, že je chyba i na mé straně, ale tak nějak už nemám zájem to řešit. Když si s ním chci promluvit, odejde. Tak jsem mu to prostě někdy v dubnu všechno napsala a poslala (s úvodem, že když to nejde osobně, tak alespoň tímto způsobem)- odpověď žádná… Touhu po změně jsem vyslovila několikrát - dřív s křikem, pak mile, nakonec apaticky - nezabralo ani jedno
Zakl.On nemá zájem už dávno, a ty už taky ne. Podle mě je to jasný
teď záleží na tom kdo bude mít koule to oficiálně rozseknout. Z 2/3 to bývají ženy, jsou statecnejsi v těchto případech.
@andelka83 Mám pocit, že to budu muset udělat já… Jen si nedokážu představit, jak to bude dál - co dcera, dělení majetku atd. Ale jsem si jistá tím, že takhle to dál už nejde
@Anonymní píše:
@andelka83 Mám pocit, že to budu muset udělat já… Jen si nedokážu představit, jak to bude dál - co dcera, dělení majetku atd. Ale jsem si jistá tím, že takhle to dál už nejde
Nejtěžší je rozhodnutí. Potom už prostě děláš co je třeba. Postupně. Všechno se dá řešit.
@andelka83 píše:
On nemá zájem už dávno, a ty už taky ne. Podle mě je to jasnýteď záleží na tom kdo bude mít koule to oficiálně rozseknout. Z 2/3 to bývají ženy, jsou statecnejsi v těchto případech.
Ano. Protože to ony povětšinou řeší, a chlapi kdeco často sprostě (spíš vych. caně) nechávají na nich, pak si dovolí tvrdit, že žádný problém není/nevidí
a nakonec mají ještě tu odvahu a drzost se debilně divít, proč a co
už žena nevydržela (ale dlouho-bohužel často sama, se vše snažila držet pohromadě ona) a rozsekla to. http://smileys.cz/…ys-cz-43.gif
@Žirafa 69 čéče, já se až divím, podle toho co píšeš, že se vůbec nějaká žena chce ještě vdávat. Vlastně voni ti chlapi nechali vych. caně i tu svatbu na ženský, to je už ta největší drzost. ![]()
@kve-tinka píše:
@martina.se já jsem mluvila, ale do zdi, bohužel![]()
@strýček sally píše:
@Žirafa 69 čéče, já se až divím, podle toho co píšeš, že se vůbec nějaká žena chce ještě vdávat. Vlastně voni ti chlapi nechali vych. caně i tu svatbu na ženský, to je už ta největší drzost.
Jsi úplně vedle.
Vracím se k diskuzi že srpna.
Teď u nás bylo období relativního klidu já nastoupila v září do práce nebyl moc čas na nic řešit. Manžel byl celý listopad v cizině tak byl klid.
Jenže, teď po jednom konfliktu, kdy mi na ulici řekl, že jsem blbá, když jsem nešla po přechodu ve stejnou chvíli jako on, jsem mu řekla že mě to s ním nebaví a jsem radši, kdyz není doma. Nejdříve byl uražený a týden nemluvil. Teď začal komunikovat a usmirovat si mě, ale já mu jen zopakovala že je to fakt nebaví.
Když není doma tak si říkám že se usmirim a budem pokračovat dál, ale když ho uvidím tak nemůžu já ho fakt nesnáším nebaví mě to a sex pro mě nepřipadá v úvahu už se mi nechce ani přemáhat. Nevím co mám dělat máme tři děti nádhernej barák mám všechno, ale prostě nemůžu jsem totálně vyhorela mám pocit že mě v tomhle manželství už nic nečeká.
Jak jsi dopadla ty zakladatelko?
@zuzan píše:
Vracím se k diskuzi že srpna.
Teď u nás bylo období relativního klidu já nastoupila v září do práce nebyl moc čas na nic řešit. Manžel byl celý listopad v cizině tak byl klid.
Jenže, teď po jednom konfliktu, kdy mi na ulici řekl, že jsem blbá, když jsem nešla po přechodu ve stejnou chvíli jako on, jsem mu řekla že mě to s ním nebaví a jsem radši, kdyz není doma. Nejdříve byl uražený a týden nemluvil. Teď začal komunikovat a usmirovat si mě, ale já mu jen zopakovala že je to fakt nebaví.
Když není doma tak si říkám že se usmirim a budem pokračovat dál, ale když ho uvidím tak nemůžu já ho fakt nesnáším nebaví mě to a sex pro mě nepřipadá v úvahu už se mi nechce ani přemáhat. Nevím co mám dělat máme tři děti nádhernej barák mám všechno, ale prostě nemůžu jsem totálně vyhorela mám pocit že mě v tomhle manželství už nic nečeká.Jak jsi dopadla ty zakladatelko?
ono se není ani čemu divit, když jsi to všechno snášela takovou dlouhou dobu. Že najednou během pár dní by se něco mělo ve tvé hlavě měnit. Jestli máš takový pocity, co píšeš, tak jsi ho přestala milovat a nemyslím si, že by se to změnilo. Pro mě by bylo nejduležitější v tom rozhodování, jestli tvůj manžel jen někde usnul a nebo to nemá v sobě.
jestli jeho snaha je falešna
@ontario7 to že ho nemilují vím už tak deset let, ale teď to přerostlo v to, ze ho nesnáším. Mě přijde že jen má strach, že ztratí svůj servis. V to že se změní nevěřím. Jinak já jsem taky dost děsná partnerka jsem nemazlivy bezkontaktní člověk co si všechno rád dělá sám. Jiná by u nás šílela manžel je doma jen třikrát týdně a to až večer po devátý ráno v 6,30 odjíždí. Víkendy tráví na zavodech. Je atlet. Mě to vyhovuje jsem ráda samostatná někdy jsem i nepříjemná když nečekaně přijede.
Najdi si nějakého kamaráda… já jsem s mužem 15 let, dítě nemáme, snažíme se jen v Gennetu pomoci inseminace, jinak nás to spolu nebaví. Mám kamaráda, díky kterému mě občas život i baví… zkus nějakou seznamku.
@zuzan píše:
@ontario7 to že ho nemilují vím už tak deset let, ale teď to přerostlo v to, ze ho nesnáším. Mě přijde že jen má strach, že ztratí svůj servis. V to že se změní nevěřím. Jinak já jsem taky dost děsná partnerka jsem nemazlivy bezkontaktní člověk co si všechno rád dělá sám. Jiná by u nás šílela manžel je doma jen třikrát týdně a to až večer po devátý ráno v 6,30 odjíždí. Víkendy tráví na zavodech. Je atlet. Mě to vyhovuje jsem ráda samostatná někdy jsem i nepříjemná když nečekaně přijede.
protože tě to totálně udusilo, což je zcela běžný a proč si nenajdeš nějakou spřízněnou duši? myslím, člověka se kterým ti bude dobře
nebo já to nechápu, proč se s ním nerozejdeš
Právě jsem ve stavu uvažování co s tím. Jsme spolu sedmnáct let to je půl mého života. Máme tři děti které mají tátu rádi je to opravdu těžké rozhodování.
@zuzan Myslíš, že se to manželství už nedá vzkřísit? Podle fotky máte tři krásné děti. Třeba si zajistit hlídání a odjet někam na pár dní spolu.. Na vztahu se musí pracovat, jinak to nejde.