Zítra má svátek Josef, jak slavíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
18.3.13 19:18
@K.Black píše:
já mu taky nebudu ,psát nic hezkého :D@micelinka @terezka24 co se týče sousedů, tak jenom ty na patře, ostatní nestojí ani za okousaný chlebíček :roll: :lol:

No jo na patre, ale pod tebou nebo nad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 19:20
@Jura007 píše:
No jo, s jedním Grunzou jsem byl na vojně… Tam u vás, v Lounech… ;)

No a v Lounech je to samej Grunza, vsichni urcite pribuzni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.13 19:22

A ve starém bytě jsem taky měla Grunzu za souseda, rodinka průměrná, dvě děcka, ale teda k hlučnosti měli trošku jiný vztah než ostatní nájemníci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.3.13 19:25
@terezka24 píše:
No jo na patre, ale pod tebou nebo nad :think:

u mě na patře, jsme tady tři byty a všichni jsme super :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3684
18.3.13 19:26

@Gladys A to mi mame za sousedy rodinu kde jich v byte 4+1 zije 6,ale kdyz maji mit nejakou rodinnou oslavu tak to ostatnim najemnikum hlasi tyden dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.13 19:28

Nijak ho neslavíme nemám to jméno ráda :D.
Edit: mám ho spojené jen z osobama, které nemusím tak proto ;).
V rodině se tak nikdo nejmenuje :think: jinak by dostal tradičně bomboiéru Tatiánu ta se u nás dává na svátky :dance: :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.03.13 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 19:29

@K.Black Tise zavidim :mrgreen:
Ja bydlim v prizemi, takze mam jen jedny sousedy a co jsou zac jsem psala v predeslem prispevku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.3.13 19:32

Dcera už slavila v pátek, dostala dort a Lego Friends :) A bylo to skoro úplně bez alkoholu (v dortu bylo pár kapek rumu pro vůni :) )

Zítra už jen nese do školy bonbónky. Bude asi slavit sama, ve škole jiný Josef není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 19:38

@SAJ Josefinka?? Pochopila jsem to dobre :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.3.13 19:41
@terezka24 píše:
@SAJ Josefinka?? Pochopila jsem to dobre :think:

Josefa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 19:43

@SAJ To je pekne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.3.13 19:48
@terezka24 píše:
@SAJ To je pekne :kytka:

Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.

Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 19:51
@SAJ píše:
Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.

Me se to nahodou moc libi, hlavne je to nevsedni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
18.3.13 19:52
@SAJ píše:
Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.

My máme to samé. Máme Antonína. Já mu říkám Antoníne, tata Toní, Toníku, Tony. a tchánovci Toňo :zed:

• Citovat
  • Upravit
1254
18.3.13 20:21
@SAJ píše:
Josefa :)

To je hezké. Taťka je Josef a chtěl mít Josefa/Josefínu, ale neprošlo :jazyk: a tak mám ségru Petru a stejně jí říkáme Pepina :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný