Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@K.Black píše:
já mu taky nebudu ,psát nic hezkého@micelinka @terezka24 co se týče sousedů, tak jenom ty na patře, ostatní nestojí ani za okousaný chlebíček
![]()
No jo na patre, ale pod tebou nebo nad ![]()
@Jura007 píše:
No jo, s jedním Grunzou jsem byl na vojně… Tam u vás, v Lounech…
No a v Lounech je to samej Grunza, vsichni urcite pribuzni ![]()
A ve starém bytě jsem taky měla Grunzu za souseda, rodinka průměrná, dvě děcka, ale teda k hlučnosti měli trošku jiný vztah než ostatní nájemníci ![]()
@terezka24 píše:
No jo na patre, ale pod tebou nebo nad
u mě na patře, jsme tady tři byty a všichni jsme super ![]()
@Gladys A to mi mame za sousedy rodinu kde jich v byte 4+1 zije 6,ale kdyz maji mit nejakou rodinnou oslavu tak to ostatnim najemnikum hlasi tyden dopredu.
Nijak ho neslavíme nemám to jméno ráda
.
Edit: mám ho spojené jen z osobama, které nemusím tak proto
.
V rodině se tak nikdo nejmenuje
jinak by dostal tradičně bomboiéru Tatiánu ta se u nás dává na svátky
![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 19:30
@K.Black Tise zavidim ![]()
Ja bydlim v prizemi, takze mam jen jedny sousedy a co jsou zac jsem psala v predeslem prispevku
Dcera už slavila v pátek, dostala dort a Lego Friends
A bylo to skoro úplně bez alkoholu (v dortu bylo pár kapek rumu pro vůni
)
Zítra už jen nese do školy bonbónky. Bude asi slavit sama, ve škole jiný Josef není.
@terezka24 píše:
@SAJ Josefinka?? Pochopila jsem to dobre
Josefa ![]()
@terezka24 píše:
@SAJ To je pekne
Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.
Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.
@SAJ píše:
Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.
Me se to nahodou moc libi, hlavne je to nevsedni ![]()
@SAJ píše:
Je, k ní se to jméno pěkně hodí. Je to naše Pepi, Josefka, Jozinka, Jozulka, Josephine (čteno anglicky) - a až bude puberťačka největší, může si říkat Jo (čteno anglicky). Ve škole jí říkají Pepi nebo Pepinka. Je to štíhlá modrooká blondýnka.Reakce okolí nebyla na počátku příznivá, ale už po několika týdnech začali blízcí přiznávat, že to jméno je vlastně pěkné. A teď už slýcháme jen pěkné reakce.
My máme to samé. Máme Antonína. Já mu říkám Antoníne, tata Toní, Toníku, Tony. a tchánovci Toňo ![]()
@SAJ píše:
Josefa
To je hezké. Taťka je Josef a chtěl mít Josefa/Josefínu, ale neprošlo
a tak mám ségru Petru a stejně jí říkáme Pepina ![]()