Život bez přátel...jde to?

Anonymní
28.10.21 12:19

Život bez přátel...jde to?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo nemá žádné přátele…já jich pár mám, ale v poslední době mě přepadají úvahy, zda by nebylo lepší kdybych byla sama bez nich. Vlastně je mám fakt hodně ráda, ale stala se mi teď taková věc. Asi před rokem jsem se seznámila a jednou fajn osobou. Vztah jako takový byl moc hezký, nikdy jsme se nepožádaly. Scházely jsme se docela často. Volaly si a najednou vše zmizelo jak mávnutím proutku. Nevím, kde se stala chyba jestli u mě nebo u ní. Zatím tomu chci nechat volný průběh a časem se zeptám. Ale tím že už jsem kdysi něco podobného zažila, mám prostě pocit že chyba je ve mně a nejraději bych si už žádné přátele ani nehledala. Proto mě zajímá jaké to je žít život bez přátel…cítíte se i tak naplnění?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
28.10.21 12:22

Podle me je zivot bez pratel velmi smutny. Neumim si to predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
28.10.21 12:24

Ahojky já žádné přátele nemám..teda jako mám ale spíše si jen napíšeme než aby jsme se scházeli..
Možná mi to nebudeš věřit ale já jsem odjakživa velká samotářka..je mi 23 a nikdy jsem s přáteli nešla třeba na diskotéku nebo tak.
Já jsem prostě raději sama a jsem docela tichý člověk.. hodně dlouho mi trvá než se rozkecám :D
Teď už se nedostanu vubec nikam protože mám malé mimčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 12:29

@Sardelka podle mě právě také, ale pak takové to, že se semnou najednou někdo přestane bavit ať už z jakéhokoliv důvodu, je pro mě strašně zničující

• Citovat
  • Upravit
14313
28.10.21 12:37

Mám pár známých spíš si napíšeme než se scházíme…není na to ani čas. Kazdy je v práci a když má volno tak je rád že odpočívá. A je pravda že čas raději trávím s rodinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.10.21 12:39

No jasně že jde. Ja si s kamarádkami víceméně jen píšu. Scházím se hlavně s rodinou, ségrou, švagrem atd… Mně to k životu staci. Necítím se ve velké společnosti dobře.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
28.10.21 12:40
@Majka6802 píše:
Ahojky já žádné přátele nemám..teda jako mám ale spíše si jen napíšeme než aby jsme se scházeli..
Možná mi to nebudeš věřit ale já jsem odjakživa velká samotářka..je mi 23 a nikdy jsem s přáteli nešla třeba na diskotéku nebo tak.
Já jsem prostě raději sama a jsem docela tichý člověk.. hodně dlouho mi trvá než se rozkecám :D
Teď už se nedostanu vubec nikam protože mám malé mimčo ;)

Mám to podobne. :cert:

• Citovat
  • Upravit
12805
28.10.21 12:40

Nemám a než mít kamarády křiváky, je lepší nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.10.21 12:42

Já mám přátel hodně, s některýma se vídám několikrát týdně, s některými jednou za pár let, ale to, že se občas někdo odmlčí a kamarádství vyšumí, to se prostě stává. Nehledala bych v tom nic divnýho. Lidi ti do života přicházejí a zase odcházejí. Pro mě by byl život bez přátel hrozně smutnej.

• Citovat
  • Upravit
12805
28.10.21 12:43

Ráda bych se kamarádila, ale dneska se lidi nedruží, drží se v rodinách, jeden druhého se bojí. Nikdo se nechce bavit, každý čučí do země, nebo do mobilu, jak se můžou lidi seznámit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.10.21 13:23

Mám jen jednu dobrou kamarádku, která bydlí ve stejném městě (ale skrz děti se stejně nevidíme nějak často)a pak další skvělou, která bydlí v zahraničí. Pak pár známých, které vidím jednou za uherak i když bydlí blízko. Občas bych si přála víc přátel. Taky se mi stalo, že se kamarádka najednou přestala ozývat nebo se začala ozývat výrazně méně často. Zabolí to, ale nemá cenu kvůli tomu zanevřít na přátelství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
28.10.21 13:23

Ja mam hodne znamych a pratel par, ale s temi se vidame casto, jsou pro me jak rodina
Stykame se, delame spolu grilovacky, jezdime na vylety, samo, ze toho casu tolik uz neni, ale snazime se, aby byl. S dvema kamaradkami a jejich rodinami se vidam fakt pravidelne, chodime do fitka, plavat, s detmi ven. S jednou i na obed,.mame praci pobliz sebe. Vikendy mame rodinny vetsinou, ale sem tam neco podnikneme jako parta, ted budeme opekat burty, deti prijdou v maskach na halloween, narozky apod. akce slavime spolu..malokdy se sejdem vsichni, ale vzdy s nekym, to jo..o vikend na vino, decka si spolu pohraji. Jen na dovolene jezdime kazda rodina zvlast, kazdy ma jiny plany, jindy cas. Ale neumim si to bez nich predstavit. Manzeluv nej kamos z detstvi ma i klice k nasemu domu. ti fakt blizci ani nezvoni, mame domluveno, ze prijdou ve 2, si otevrou a vejdou, v kuchyni si vezmou co chteji, neni to takova ta krec, ze vsechny obskakuji, jako doma. Ale to jsou fakt blizci pratele, uz rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.10.21 13:24
@Anonymní píše:
@Sardelka podle mě právě také, ale pak takové to, že se semnou najednou někdo přestane bavit ať už z jakéhokoliv důvodu, je pro mě strašně zničující

Ale to je chyba toho druhého. Nebyla to kamarádka, pokud se zdejchne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 17:56

@drewlet a neschází ti? Já právě poměrně dlouho žila tak, že mi stačilo se s někým vidět párkrát do roka. Ale od té doby co jsem poznala tuhle kamarádku, najednou zjišťuji, že to bylo prostě fajn, vidět se třeba i párkrát do týdne. Ale teď najednou asi konec a mně to tak neskutečně mrzí a chybí. Ale mám prostě obavu, že když se znovu s někým seznámím, skončí to stejně. Tak ráda bych měla nějakou kamarádku, které se můžu svěřit a ona mně a aby to kamarádství prostě vydrželo.

• Citovat
  • Upravit
12805
28.10.21 18:25
@Anonymní píše:
@drewlet a neschází ti? Já právě poměrně dlouho žila tak, že mi stačilo se s někým vidět párkrát do roka. Ale od té doby co jsem poznala tuhle kamarádku, najednou zjišťuji, že to bylo prostě fajn, vidět se třeba i párkrát do týdne. Ale teď najednou asi konec a mně to tak neskutečně mrzí a chybí. Ale mám prostě obavu, že když se znovu s někým seznámím, skončí to stejně. Tak ráda bych měla nějakou kamarádku, které se můžu svěřit a ona mně a aby to kamarádství prostě vydrželo.
čím jsem starší, tím si víc vystačím sama se sebou. Už jsem si zvykla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová