Život s Dvojčátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
17.11.16 10:21

Ahoj zdravím :mavam:,mám dvojky párek v září jim bylo 3,5 roku..na UZ to byl naprostý šok, ještěže jsem ležela, jinak to se mnou seklo :mrgreen:…když jsme to rozdejchali, začali jsme se i těšit :) :)..štěstí stálo při nás, narození ve 35.tt,ale zvládli to dobře a černé scénáře o vadách apod.se nekonaly…Holka je A a bývá většinou ta dominantní, v koj. období většinou napřed. Je větší komediantka, totální herečka(pravidelně trénuje na Oscara :mrgreen: ),ale i víc komunikativní, mazlivá a empatická. Kluk je o tu minutku mladší, opravdu má stále na vše dost času(porod v podstatě prospal :mrgreen: ),sestrou se nechává vést hlavně, co se blbin týká, ale diktovat už ne, jako správný beran i on má svou hlavu(proč jen dva berany, božínku, proč? :,( 8o :mrgreen: :mrgreen: ).akorát na nás neplatí nemocnost, prý bývají víc nemocná B, u nás teda marodí hlavně A. Už se taky naučili na sebe svádět lumpárny(což je fakt komický, když jeden na druhýho něco svede, a ten tam prokazatelně nebyl :lol: ),naučili se spolu si i hrát(myslím, že nejen díky věku, ale i školce) a celkově je to opravdu dar-mít dvojčátka… :srdce: :) (pokud nejdem na nákup :mrgreen: )…jsem opravdu zvědavá na pubertu :cert: :mrgreen:..soudě podle starších potomků to bude asi dobrodružství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
17.11.16 11:14
@mogo píše:
Ahoj zdravím :mavam:,mám dvojky párek v září jim bylo 3,5 roku..na UZ to byl naprostý šok, ještěže jsem ležela, jinak to se mnou seklo :mrgreen:…když jsme to rozdejchali, začali jsme se i těšit :) :)..štěstí stálo při nás, narození ve 35.tt,ale zvládli to dobře a černé scénáře o vadách apod.se nekonaly…Holka je A a bývá většinou ta dominantní, v koj. období většinou napřed. Je větší komediantka, totální herečka(pravidelně trénuje na Oscara :mrgreen: ),ale i víc komunikativní, mazlivá a empatická. Kluk je o tu minutku mladší, opravdu má stále na vše dost času(porod v podstatě prospal :mrgreen: ),sestrou se nechává vést hlavně, co se blbin týká, ale diktovat už ne, jako správný beran i on má svou hlavu(proč jen dva berany, božínku, proč? :,( 8o :mrgreen: :mrgreen: ).akorát na nás neplatí nemocnost, prý bývají víc nemocná B, u nás teda marodí hlavně A. Už se taky naučili na sebe svádět lumpárny(což je fakt komický, když jeden na druhýho něco svede, a ten tam prokazatelně nebyl :lol: ),naučili se spolu si i hrát(myslím, že nejen díky věku, ale i školce) a celkově je to opravdu dar-mít dvojčátka… :srdce: :) (pokud nejdem na nákup :mrgreen: )…jsem opravdu zvědavá na pubertu :cert: :mrgreen:..soudě podle starších potomků to bude asi dobrodružství :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: U nás nejstarší dvojky už lezou do puberty a někdy je to fakt výživné. :roll: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.16 11:16

@radkka Tak to je super, to je nejmíň rizikový typ dvojčat, to dáte levou zadní. Ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.11.16 14:04

@Ilorin @radkka vitajte v klube :kytka: :)
Ilorin, máte jednovaječné alebo dvojvaječné dvojky? A pozerám, že ešte máte najstaršiu dcérku, takže to tiež bude (alebo už je teraz) veselo :D
Inak, my máme tiež Jonáša ;)
@fragola ty asi ešte netušíš, čo čakáte, však? Viem, že to nie je dôležité, ale vieš, zvedavosť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.16 14:12

@Deborah Ne, nevíme, ještě je brzo ;) Příští týden jdu na screenig, tak mám celkem nahnáno, protože jsem chytla od dětí ruce - nohy - ústa a celkem se bojím, aby bylo vše ok. Pohlaví důležité není, ale zvědaví budeme taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
17.11.16 14:16

@Deborah máme jednovaječné kluky a čekáme holčičky. Prostřední je taky holčička, navíc kluci půjdou do první třídy takže bude doma příští rok veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.11.16 14:50

@fragola nech sa darí a všetko je, ako má byť :kytka: A verím, že aj tak je :)
@Ilorin jaj, vlastne áno, prostredná je dcérka, nejak som to zle pozrela :oops:
A teraz čakáte jedno, či dvoj? Prepáč, že sa tak pýtam, len rozmýšľam, ak by sme sa dali na ďalšie, aká je pravdepodobnosť dvojičiek (hlavne jednovaječných) :think: :lol: Neviem si to vôbec predstaviť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.16 15:00

@Deborah Díky, snad to bude ok :kytka:
Vždyť jednovaječná jsou taková hříčka přírody, tak bych se dalších dvojek nebála :think: A stejně, vsadím se, že by vás další dvojčata nepoložila :hug: Kluci už budou tříletí, to už je v pohodě :P No, pokud do dalšího půjdete, budu zvědavá taky ;) Ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
17.11.16 15:08

@Deborah ted čekáme znovu jednovaječná dvojčata takže to bude mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.11.16 09:29

@Ilorin tak to je veľká rarita :palec: Ale bude to určite krásne :kytka:
@fragola to jasné, že by sme zvládli aj ďalšie dvojky ;) Len mňa trochu desí tá predstava tehotenstva :? A hlavne, ten mesiac v pôrodnici, z toho som ešte doteraz psychicky poznačená :? :zed: Ale nechcem nikoho strašiť, každý to má inak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.11.16 11:04

@Deborah Chápu, každá máme z něčeho strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
18.11.16 11:11

Holky mě by zajímalo jak jste to měly/máte s postýlkami? Hlavně ze začátku, když jsou opravdu miminka hodně malá. Každé zvlášt a postýlky u sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.11.16 11:17

@Ilorin Já budu mít tak cca do 3.měsíců miminka v jedné postýlce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.11.16 12:05

@Ilorin Kluky jsme měli v jedné postýlce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.11.16 12:48
@fragola píše:
@Ilorin Kluky jsme měli v jedné postýlce ;)

U nás také. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky