Život s lhářem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
15.6.18 21:21

No na co… mas ho rada, mozna te hezky zmanipuloval.. co ja vim.. :nevim:
Me se to tady keca kdyz se me to netyka. Ale vsechny tady vime ze by ses ho mela zbavit a vis to i ty..
Lhat o veku, praci, bydlisti?? Jako co jses?? Pche… :cert:
Hodne sil preju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 21:26

@Zuzuzinka pojmenovala jsem se jako charita :D , když si mám z toho dělat srandu. Ale je to bohužel vazne… on je manipulátor.. celá moje rodina si myslela, ze je vzdělanej on tal vystupuje. Je dost inteligentní… ale, jak mile se ho zeptám na něco osobního co nečeká, tak rázem je ticho a dlouze přemýšlí…

• Citovat
  • Upravit
5571
15.6.18 21:28

a proč ti lže o věku, bydlišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.6.18 21:28
@Anonymní píše:
@Zuzuzinka pojmenovala jsem se jako charita :D , když si mám z toho dělat srandu. Ale je to bohužel vazne… on je manipulátor.. celá moje rodina si myslela, ze je vzdělanej on tal vystupuje. Je dost inteligentní… ale, jak mile se ho zeptám na něco osobního co nečeká, tak rázem je ticho a dlouze přemýšlí…

Muzu se te teda jednoduse zeptat??
Ty chces s timhle clovekem žít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.6.18 21:31

Tohle je patologicky lhar, klidne muze mit nekde druhou rodinu, jiny zivot, nebo sam uz nevi co je pravda a co lez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.6.18 21:31

Jak jsi na tom vzhledově ty a jak on?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.18 21:33

@mamina2017 to by mě taky zajímalo. U věku prý zapomněl, ze je mu o rok víc… což sem mu ještě i věřila… to se stát asi muže.. Ale to bydliště? ???? to vážně nevím… podotýkám, ze jeho auto jsem taky v životě nevidela… modrá zóna je prý modrá zóna.. keci keci keci… sakra čím víc to čtu po sobe tím víc si říkám, ze si musíte myslet, ze jsem tupa kráva

• Citovat
  • Upravit
35762
15.6.18 21:36
@Anonymní píše:
@mamina2017 to by mě taky zajímalo. U věku prý zapomněl, ze je mu o rok víc… což sem mu ještě i věřila… to se stát asi muže.. Ale to bydliště? ???? to vážně nevím… podotýkám, ze jeho auto jsem taky v životě nevidela… modrá zóna je prý modrá zóna.. keci keci keci… sakra čím víc to čtu po sobe tím víc si říkám, ze si musíte myslet, ze jsem tupa kráva

Ty jsi s ním nikdy nejela autem nebo jak? Jaká modrá zona, jako parkovaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 21:36

@Šarlota4 to jsem si taky říkala, ale on je fakt hodně semnou, spis proste, jak se říká.. lze až si věří… je nemocnej podle mě.
@Doe_Jane řekla bych, ze jsme oba atraktivni…on je sice o 12 let starší, ale je to pekny chlap a já o napadniky prozatím nikdy neměla nouze.. i když teď jsem zhubla skoro 10kg.. tak se cejtim spis, jal anorekticka..

• Citovat
  • Upravit
13955
15.6.18 21:38
@Anonymní píše:
@mamina2017 to by mě taky zajímalo. U věku prý zapomněl, ze je mu o rok víc… což sem mu ještě i věřila… to se stát asi muže.. Ale to bydliště? ???? to vážně nevím… podotýkám, ze jeho auto jsem taky v životě nevidela… modrá zóna je prý modrá zóna.. keci keci keci… sakra čím víc to čtu po sobe tím víc si říkám, ze si musíte myslet, ze jsem tupa kráva

Je ti jasne, ze jezdi mastnou tyckou vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 21:38

@pikola No… ne, nikdy… to mi vždy přišlo hodně zvláštní… mám své auto, takže jezdím já…

• Citovat
  • Upravit
27
15.6.18 21:39

Nenezvala bych te tupou kravou :lol:
Me je te spis lito.. vkladas nadeje a sance do neceho a do nekoho kdo si to očividne nezaslouzi…
Co tak z tvych vět chapu tak ty jsi na tom financne dobre on se na tebe pricucl a ma totalne holou prdel… lze protoze nic nema, nema bydleni ani to auto o kterem mluvi.. bude mit tak maximalne dluhy jinak si vubec nedovedu vysvetlit duvod jeho lhani..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.6.18 21:45

No tak to si vubec nedovedu představit :think: Promiň, ale to bych nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
15.6.18 21:46
@Anonymní píše:
@pikola No… ne, nikdy… to mi vždy přišlo hodně zvláštní… mám své auto, takže jezdím já…

A co ti tvrdí že má za auto? Tak řekni že tvoje nefunguje, že si půjčíš jeho :nevim: Tobě takové věci fakt nepřijdou divné? Te%d už asi jo co. Pečlivě si tu skládačku lží poskládej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 21:46

@Zuzuzinka přesně tak mi to připadá. Přeci jen u mě má “všechno”. Nejhorší je, ze todle všechno vím… sama nechápu proč s nim jsem. Možná proto jsem to napsala i sem, abych to viděla “černé na bílém” a konečně se odhodlala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky