Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady není co hodnotit.
Vztah, který má vézt k rodině a společným závazkům není jen o lásce, ale i o stabilitě a zodpovědnosti.
Ani jednoho se od něj nedočkáš, takže buď zlikviduješ sama sebe, ale budeš s láskou a nebo půjdeš tu lásku hledat jinam.
Jsou věci a průšvihy, které se řešit dají. Ovšem nemůžeš řešit věci s někým, který ti nikdy nedá správné informace, protože je to pro něj v dané chvíli jednodušší.
Proč chceš po příteli, aby ti platil hypotéku?
Jste spolu rok a bůh ví, jestli doklepete druhý. Ani nechápu, proč u tebe bydlí, když ti lže a lže. Asi má důvod. K psychologovi ho asi nedostaneš.
K psychologovi ano - ale zajdi tam ty, někde se nauč sebeúctě a najdi si někoho použitelného.
Především proboha neotěhotni. Mimísek ho nezmění, dítě a kojení to celé jen zhorší.
Ja jsem s pritelem 5 let a mame dite. Neznam jeho kamarady ani rodinu. Ale on tedy vse plati. Pokud ho musis premlouvat abyse angazoval financne je neco spatne
@zudina píše:
Ja jsem s pritelem 5 let a mame dite. Neznam jeho kamarady ani rodinu. Ale on tedy vse plati. Pokud ho musis premlouvat abyse angazoval financne je neco spatne
ani tohle mi teda neprijde normalni. ani trochu…
Vztah od zacatku zalozen na jedne velke lzi.. to asi neni dobry, co myslis?? Jak moc mu na tobe asi zaleži?? Podle toho co pises-nepouzitelnej,bezcenej chlap..
Nepotrebujes psychologa..
Zbal mu igelitku… ![]()
@zudina píše:
Některý ženský jsou neuvěřitelný kaskadérky ![]()
@Russet protože u mě bydli. To má u mě bydlet zadarmo a já mám všechno táhnout? Myslím, ze je jedno jestli člověk přispívá na hypo, nájem, nebo proste dává peníze na běžný provoz.
a to je jako normální žít s někym od koho neznáš jeho rodinu a ani kamarády. Prostě nikoho? co asi skrývá??
@zudina píše:
Tak hlavne, ze u vas je to uplne v poradku
![]()
@terien píše:Že
Některý ženský jsou neuvěřitelný kaskadérky
@zudina tak úplně o penězích to není, já se o sebe postaram sama. Peníze jsou až na posledním místě a asi by mi to ani nevadilo, ale všechno se vším je na mě moc
@zudina píše:
A to ti přijde v pohodě jo?
Prosím o zachování anonymu.
Ahoj. Myslím, ze v mem případě jsou všechny rady naprosto jasne, ale i přes to… možná se chci jen svěřit… Žiji přes rok s přítelem. Vše bylo super, ale jen do chvíle, kdy jsem začala přicházet na jeho lži…věk, bydliště, zaměstnání a podobně. Po čase jsem to nevydržela a musela jsem se přiznat, ze jsem mu lezla do věci a hledala něco o něm. Chtěla jsem, aby mi řekl pravdu. Poseděli jsme a on mi vše řekl, v některých věcech jsem ho pochopila a uzavřela s tím, ze by bylo dobre, kdybych poznala někoho od nej (v te době jsme spolu byli půl roku), alespoň kamarády. Domluveno… Čas běžel. Hodně práce, děti, nemoci..Ubehl další půl rok a nic se nezměnilo. Dodnes neznám jeho kamarády, rodinu, nikoho. Za ten rok u nás parkrat spal jeho syn, ale opravdu sporadicky. Nevěřím mu což je logické… začala jsem tlačit a dávat ultimáta…přiznám se, ze i přes to ho opravdu miluju. Slibuje, ze další týden mě vezme k rodičům, další a další a vždy do toho něco “vleze”. Dochází mi trpělivost. Už mě napadlo napsat jeho sestře a pozeptat se na něho, ale proč se budu ponizovat. Tvrdí, ze má dobre placenou práci, ale když chci, aby dával část na hypotéku bytu, tak mu trvá 14dni než mi odnese peníze a přitom vi, kdy je splatnost. Je toho mnohem víc, ale přemýšlím, ze si s nim zitra sednu a zkusím ho poprosit o to, jestli by semnou nezasel k psychologovi… aby to nějak zhodnotila i třetí strana a třeba mě něco vysvětlila a jemu taky. Ale pravda je, ze už ani nevím, jestli chci do tohoto vztahu dávat nějakou energii.