Život s lhářem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
16.6.18 00:13
@Russet píše:
Na to, co projí a protočí - vodu a topení ano. Ale ne na hypo.

Probůh… a to mu má jako počítat litry vody, každý rohlík a podíl na topení? Prostě se dohodli na částce, kterou on jí měsíčně přispěje na provoz domácnosti a jestli ona z toho zaplatí hypotéku nebo rlektriku je snad jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.6.18 06:15

Zakladatelko, myslím, ze už víš co udělat. Diskuze ti pomohla si to sesumirovat, tak na nic necekej a sbal mu igelitku. Sestra mého partnera ma doma něco podobného, bohužel jsme teď zjistili, ze on je zadluženy a v minulosti dělal vykradacky… tam je průšvih to, ze ona je hloupá a nechce si to přiznat, navíc ji strašně zmanipuloval… Ty ale působis jako velice chytrá ženská, drzim ti palce ať to zvládneš. Bez nej ti bude mnohem lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.6.18 07:44
@Lianys píše:
Probůh… a to mu má jako počítat litry vody, každý rohlík a podíl na topení? Prostě se dohodli na částce, kterou on jí měsíčně přispěje na provoz domácnosti a jestli ona z toho zaplatí hypotéku nebo rlektriku je snad jedno ne?

Boha do toho netahej. Psala o příspěvku na hypo, tak se divím. Kdyby napsala, že jí platí část energií a jídlo, tak dotaz nepodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
16.6.18 07:51

@Russet tenhle argument bych chápala o tvém prvním příspěvku. Ale ten, který jsem citovala, už byl mimo, v tu chvíli už bylo zjevné, jak to je. Když už pomineme, že tady nejde o to, jak mají nastavené finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.6.18 07:55
@Lianys píše:
@Russet tenhle argument bych chápala o tvém prvním příspěvku. Ale ten, který jsem citovala, už byl mimo, v tu chvíli už bylo zjevné, jak to je. Když už pomineme, že tady nejde o to, jak mají nastavené finance.

Když tě to baví…žije s blbcem a na co jí nepřispívá je vlastně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
16.6.18 08:06

@Russet ano, je to fuk - a přesně to jsem se ti snažila naznačit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
16.6.18 08:45
@Moudivlaczek píše: @Anonymní - Ahoj, poté, co jsem si přečetla všechny tvé zprávy, jako bych se vrátila do minulosti. Prožila jsem něco podobného. Akorát, že jsem na to přišla ještě později. V 17ti letech jsem se zamilovala do kluka, který byl o 13 let starší. Byl prostě skvělej. Chytrej, vtipnej, gentleman a každý den strávený s ním byl dobrodružství. Hrozně jsem ho milovala a za naši lásku bojovala. Ale když jsme spolu začali po dvou letech bydlet (jen na vysokoškolské koleji) a začali jsme spolu trávit více času, zjistila jsem, že mi lže. Nejprve to byly drobnosti, ale roky utíkaly a já zjišťovala čím dál víc. Lhal mi o vzdělání, o původu, o rodině, o minulosti, tajil mi dluhy apod. Byl až nemocný, jak jsi sama psala. Navíc to byl takový manipulant a demagog, že si to neumíš představit. A zmanipulovat poblázněnou o 13 let mladší holku nebyl asi problém. Ale já si vše pamatovala, každé slovo. Takže mi pak spoustu věcí nesedělo a tak jsem také bohužel musela občas někam kouknout. A hádky byly na světě. Pořád jsme se jen hádali a já trpěla. Pořád jsem ho ale milovala. Dokonce jsem ho vzala i k psychologovi. Měla jsem s ní kolik sezení sama, aby mě poznala a pak jsem tam vzala i jeho. Souhlasil, ale řekl mi, že uvidím jak mu bude zobat z ruky. Že je k ničemu. A co mě nejvíc dostalo? Byli jsme tam, on říkal vše popravdě a ona ho tak žrala! A na mě se podívala, jako bych byla já ta nejhorší. Viděla jsem to v přímém přenosu a absolutně nechápala. Také jsem chodila na psychologii (v rámci vejšky) a zrovna jsme probírali narcismus. To byl on! Všechno naprosto sedělo a když jsem šla po přednášce k profesorce, tak jsem jí vše s brekem řekla. Řekla mi, že mám dvě možnosti. Odejdu od něj a začnu nový - lepší život. Nebo budu s ním a jednou padnu na hubu. Zdravý člověk to nevydrží. Stáhne mě ke dnu a pak budu začínat od znova třeba ve 30ti? A dýl? S dětmi? Byla jsem už hodně nalomená, ale věděla jsem, že prostě potřebuji pořádnou ťafku, abych odešla. A stalo se. Po čase, když jsme spolu byli už skoro 6 let, jsem se dozvěděla novinku. Mimochodem to také patří k narcismu. Byl mi nevěrný. Ale né s holkama… Šáhla jsem si na dno, ale začala od začátku. Odloženou bakalářku (kvůli němu) jsem si dodělala a našla nového přítele. Jsme spolu už 3,5 roku a budeme se brát. A snažíme se o miminko. Jsem s nim moc šťastná a tobě radím totéž. Odejdi od něj. Jen ti bude ubližovat. Psala jsi, že jsi hezká a rozumná, jak jsem četla. Ty si rychle někoho najdeš a konečně budeš šťastná. Držím ti moc palečky. PS: Bývalý se oženil a čeká rodinu. Jeho žena neví nic. Aspoň myslím…

To je sila! Takové sebevědomí,ze mu bude psycholožka zobat z ruky :poblion:
A dozvěděla ses jako co pracoval? Nebo i to tajil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.6.18 09:19
@jindra.kytka píše:
To je sila! Takové sebevědomí,ze mu bude psycholožka zobat z ruky :poblion:
A dozvěděla ses jako co pracoval? Nebo i to tajil?

To je ukázkový manipulátor. :cert: Ti přesně vědí,co a komu mají říkat. Na ně musí být těžký kalibr v podobě psychologa.Takový co má zkušenosti s narcismem a manipulátory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75569
16.6.18 10:21
@Anonymní píše:
@Zuzuzinka přesně tak mi to připadá. Přeci jen u mě má “všechno”. Nejhorší je, ze todle všechno vím… sama nechápu proč s nim jsem. Možná proto jsem to napsala i sem, abych to viděla “černé na bílém” a konečně se odhodlala
:hug: :hug: Jsi hrozně neopatrná, ale to víš, že?
Od Tvého bytu má klíče člověk, který má s největší pravděpodobností úplně jinou identitu, než Ti tvrdí. Žiješ se stínem, který může kdykoli zmizet - bohužel i s věcmi, na kterých Ti záleží.
Včetně Tvého zdraví. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.18 11:10

@sirikit ano na zdravý se to už ukázalo. Vážím 45kg a kdo vi jestli, na jídlo nemám chuť a díky tomu i mě sebevědomí šlo do ústraní. Začala jsem mít problémy s dýcháním bez jaké koliv příčiny. Nic mi není, přes to musím používat inhalator pro astmatiky. Začala jsem si uklízet peněženku, protože čas od času mi mizí drobné… je to příšerný a přes to porad s nim sem… vážně sama sebe vůbec nechápu!

• Citovat
  • Upravit
32081
16.6.18 11:14
@Anonymní píše:
@sirikit ano na zdravý se to už ukázalo. Vážím 45kg a kdo vi jestli, na jídlo nemám chuť a díky tomu i mě sebevědomí šlo do ústraní. Začala jsem mít problémy s dýcháním bez jaké koliv příčiny. Nic mi není, přes to musím používat inhalator pro astmatiky. Začala jsem si uklízet peněženku, protože čas od času mi mizí drobné… je to příšerný a přes to porad s nim sem… vážně sama sebe vůbec nechápu!

No tak to od něj koukej mazat :cert: Nemáš kamarádku, která by ti pomohla,rozebrala to s tebou? Co bys asi tak řekla ty svojí kamarádce, kdyby ti popsala to, co ty nám tady? Žiješ s někým ani nevíš s kým? Mizí ti peníze, nic o něm nevíš, ty vánoce, to bylo taky moc hezký. Proč s ním jako si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.6.18 11:25
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu.
Ahoj. Myslím, ze v mem případě jsou všechny rady naprosto jasne, ale i přes to… možná se chci jen svěřit… Žiji přes rok s přítelem. Vše bylo super, ale jen do chvíle, kdy jsem začala přicházet na jeho lži…věk, bydliště, zaměstnání a podobně. Po čase jsem to nevydržela a musela jsem se přiznat, ze jsem mu lezla do věci a hledala něco o něm. Chtěla jsem, aby mi řekl pravdu. Poseděli jsme a on mi vše řekl, v některých věcech jsem ho pochopila a uzavřela s tím, ze by bylo dobre, kdybych poznala někoho od nej (v te době jsme spolu byli půl roku), alespoň kamarády. Domluveno… Čas běžel. Hodně práce, děti, nemoci..Ubehl další půl rok a nic se nezměnilo. Dodnes neznám jeho kamarády, rodinu, nikoho. Za ten rok u nás parkrat spal jeho syn, ale opravdu sporadicky. Nevěřím mu což je logické… začala jsem tlačit a dávat ultimáta…přiznám se, ze i přes to ho opravdu miluju. Slibuje, ze další týden mě vezme k rodičům, další a další a vždy do toho něco “vleze”. Dochází mi trpělivost. Už mě napadlo napsat jeho sestře a pozeptat se na něho, ale proč se budu ponizovat. Tvrdí, ze má dobre placenou práci, ale když chci, aby dával část na hypotéku bytu, tak mu trvá 14dni než mi odnese peníze a přitom vi, kdy je splatnost. Je toho mnohem víc, ale přemýšlím, ze si s nim zitra sednu a zkusím ho poprosit o to, jestli by semnou nezasel k psychologovi… aby to nějak zhodnotila i třetí strana a třeba mě něco vysvětlila a jemu taky. Ale pravda je, ze už ani nevím, jestli chci do tohoto vztahu dávat nějakou energii.

Sorry, ale ty ráda trpíš, nebo co? :nevim: Vždyť on si z tebe udělal dojnou krávu. Osobně si myslím, že má někde manželku a děti, a k tomu kupu dluhů. Bych ho na tvém místě nakopla s rozběhem.Až půjde „do práce“, tak vyměň zámky, a věci mu dej před dveře. Pokud by prudil, zavolej policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75569
16.6.18 11:35
@Anonymní píše:

Utikej. Opravdu. :hug:
Jinak Tě vycucne a přesune se k jinému hostiteli, to mají paraziti v náplni práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75569
16.6.18 11:37
@nostress píše:
Sorry, ale ty ráda trpíš, nebo co? :nevim: Vždyť on si z tebe udělal dojnou krávu. Osobně si myslím, že má někde manželku a děti, a k tomu kupu dluhů. Bych ho na tvém místě nakopla s rozběhem.Až půjde „do práce“, tak vyměň zámky, a věci mu dej před dveře. Pokud by prudil, zavolej policajty.
Úplný souhlas. A nenechat se zlomit jeho přesvědčováním. Jsi závislá, musíš si to uvědomit a zahájit odvykacku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.6.18 13:35

Jsem s přítelem druhym rokem a taky nikoho neznám :roll: Asi po roce jsem zjistila, že je o dva roky starší než mi říkal. A těch věcí ve kterých mi lhal bych našla víc :( . A hrozně mě to štve, ale když jsme spolu je to super chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí