Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, znis jako rozumna zenska a vubec nechapu, kde jsi k tomuhle typkovi prisla, ani, proc s nim jeste jsi… tohle si urcite nezaslouzis, ani tvuj syn. Ukonci to, ber to jako ponauceni a najdi si nekoho, kdo se bude pro zmenu starat o tebe a ne ty o nej ![]()
Zakladatelko, původně jsem chtěla napsat že jde o nemocného cloveka, který svým lžim už i sám věří a ani neví co je pravda, už to neovládá. Ale čím víc toho píšeš, je to horší a horší. Platí třeba v restauraci za vas za oba? Koupi benzin do auta, když ho teda vozís ty svým? Dle mě má dluhy, a/nebo pořádně nevydelava, a totožnost tají kvůli tomu, že má ještě druhou partnerku..
Jo, a má FB třeba? Řídil někdy tvoje auto? Jak jste se našli, kdo koho sbalil?
Takovy vcelku úspěšný snatkovy podvodnik s holou… zadkem a oficiální rodinou kdesi.
Ne, nepůsobís hloupě. Manipulatori dokáží oklamat i chytre a schopne lidi…
@jankajj v restauraci platí určitě častěji on nežli já, ale samozdrejme první půl rok tvrdil, jak by se ženskou pozvat nenechal a postupně se stupňuje, to kdy platím já. Facebook no ten má, ALE mě si do přátel nepřidá, protože tam údajně nechodí ani nic nedává. Našli jsme se v restauraci u kamaráda, kam jsem v léte chodila na brigádu a on začal balit mě, byl chapavej, v te době jsem potřebovala založit s.r.o, tak mi s tom radil. On ani moc semnou v autě nejezdi, řídit jsem ho nevidela, ale řidičák má a když mi vola, tak je většinou v autě. (Nebo spis slyším rádio a ruch kolem)
@robinka já si dlouho myslela, ze je s bývalou partnerkou se kterou má dítě, ale když jeho syn u nás začal i spát atd. Tak mi to přišlo divne, navíc je semnou nepřetržitě krom pracovní doby. Kterou má nestabilní a pracuje v terénu… údajně.. co ja vím, ze…
Holky já když si vzpomenu, ze na Vánoce mi nekoupil ani čokoládu… já jemu dala dárky všechny co chtěl… a jal kecal ze to má tam a tam.. a ze to bude a ve finále mi řekl, ze so nic nezasloužím… já sem fakt blba, ze to možný není… jak z blbeho filmu…
@blueberryx píše:
ani tohle mi teda neprijde normalni. ani trochu…
Normalni to neni, ale on je celkove divnej, s rodinou se nestyka a kamarady nema
@Anonymní píše:
Holky já když si vzpomenu, ze na Vánoce mi nekoupil ani čokoládu… já jemu dala dárky všechny co chtěl… a jal kecal ze to má tam a tam.. a ze to bude a ve finále mi řekl, ze so nic nezasloužím… já sem fakt blba, ze to možný není… jak z blbeho filmu…
No myslím, že ti začíná plně docházet co máš udělat, že?
![]()
@Anonymní píše:
@Russet protože u mě bydli. To má u mě bydlet zadarmo a já mám všechno táhnout? Myslím, ze je jedno jestli člověk přispívá na hypo, nájem, nebo proste dává peníze na běžný provoz.
Na to, co projí a protočí - vodu a topení ano. Ale ne na hypo.
@Russet píše:
Na to, co projí a protočí - vodu a topení ano. Ale ne na hypo.
Ono je to fuk, kdyz neplati nic.
@Russet myslím, ze je jedno na co od nej ty peníze chci. Chtěla jsem od nej 3200 za měsíc… tak si myslím, ze to je hodně směšná částka
před patnácti lety jsem chodila s takovým mužem, byl asi nemocný psychicky, nebo skleroza?? i když to byl učitel vysoké školy!!!!! a měl samozřejmě titul byl pomatený, nevěděl kde bydlel, kde bydlí jeho rodiče, neustále mi lhal, např.volal mi dáme si sraz tam a tam, já tam přijela a on mi řekl že mi nevolal!!! rozešla jsem se, co s takovým člověkem!!!!!
@Anonymní píše:
@Zuzuzinka popravdě netuším na co porad čekám…
No to já taky ne. Už několik let sdílím domácnost s chlapem a dotovat ho nemusím. Vydělá dost. Přistěhovala jsem se já. Kdybych žila sama s dítětem, ulhaného a nespolehlivého chlapa bych doma nesnesla a šel by dávno.
@Anonymní - Ahoj, poté, co jsem si přečetla všechny tvé zprávy, jako bych se vrátila do minulosti. Prožila jsem něco podobného. Akorát, že jsem na to přišla ještě později. V 17ti letech jsem se zamilovala do kluka, který byl o 13 let starší. Byl prostě skvělej. Chytrej, vtipnej, gentleman a každý den strávený s ním byl dobrodružství. Hrozně jsem ho milovala a za naši lásku bojovala. Ale když jsme spolu začali po dvou letech bydlet (jen na vysokoškolské koleji) a začali jsme spolu trávit více času, zjistila jsem, že mi lže. Nejprve to byly drobnosti, ale roky utíkaly a já zjišťovala čím dál víc. Lhal mi o vzdělání, o původu, o rodině, o minulosti, tajil mi dluhy apod. Byl až nemocný, jak jsi sama psala. Navíc to byl takový manipulant a demagog, že si to neumíš představit. A zmanipulovat poblázněnou o 13 let mladší holku nebyl asi problém. Ale já si vše pamatovala, každé slovo. Takže mi pak spoustu věcí nesedělo a tak jsem také bohužel musela občas někam kouknout. A hádky byly na světě. Pořád jsme se jen hádali a já trpěla. Pořád jsem ho ale milovala. Dokonce jsem ho vzala i k psychologovi. Měla jsem s ní kolik sezení sama, aby mě poznala a pak jsem tam vzala i jeho. Souhlasil, ale řekl mi, že uvidím jak mu bude zobat z ruky. Že je k ničemu. A co mě nejvíc dostalo? Byli jsme tam, on říkal vše popravdě a ona ho tak žrala! A na mě se podívala, jako bych byla já ta nejhorší. Viděla jsem to v přímém přenosu a absolutně nechápala. Také jsem chodila na psychologii (v rámci vejšky) a zrovna jsme probírali narcismus. To byl on! Všechno naprosto sedělo a když jsem šla po přednášce k profesorce, tak jsem jí vše s brekem řekla. Řekla mi, že mám dvě možnosti. Odejdu od něj a začnu nový - lepší život. Nebo budu s ním a jednou padnu na hubu. Zdravý člověk to nevydrží. Stáhne mě ke dnu a pak budu začínat od znova třeba ve 30ti? A dýl? S dětmi? Byla jsem už hodně nalomená, ale věděla jsem, že prostě potřebuji pořádnou ťafku, abych odešla. A stalo se. Po čase, když jsme spolu byli už skoro 6 let, jsem se dozvěděla novinku. Mimochodem to také patří k narcismu. Byl mi nevěrný. Ale né s holkama… Šáhla jsem si na dno, ale začala od začátku. Odloženou bakalářku (kvůli němu) jsem si dodělala a našla nového přítele. Jsme spolu už 3,5 roku a budeme se brát. A snažíme se o miminko. Jsem s nim moc šťastná a tobě radím totéž. Odejdi od něj. Jen ti bude ubližovat. Psala jsi, že jsi hezká a rozumná, jak jsem četla. Ty si rychle někoho najdeš a konečně budeš šťastná. Držím ti moc palečky. PS: Bývalý se oženil a čeká rodinu. Jeho žena neví nic. Aspoň myslím…
@pikola kolikrát jsem zkoušela na nej, ze někde jsem, aby pro mě přijel atd… nikdy to neslo. Dokonce, když jsem potratila(omlouvám se, ale dnes si říkám díky bohu, než mít dítě s nim), tak jsem potřebovala, aby mě vyzvedl po čištění… ale najednou byl 300km za Prahou a musela jsem si volat taxika… díky bohu mi to dochází… doufám, ze se odhodlám a kopnu ho do zadku.
Plánuji totiž dovolenou a nerada bych synovi vysvětlovala, ze se nikam nejede, protože strejda je nesvepravnej pomalu.