Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nimie Já Rudnou nijak nepomlouvám. Jen, že prostě na 15 minut se reálně nedostaneš ![]()
@Bábrdl píše:
@Nimie Já Rudnou nijak nepomlouvám. Jen, že prostě na 15 minut se reálně nedostaneš
Já netvrdím, že jí pomlouváš
nicméně pokud vím, psala jsem 15 - 20 minut, nevím, jestli se mi někdy povedlo tam být za rovných 15, to opravdu netuším, ale pod 20 minut jezdím poměrně často. Max. je to těch 20 minut, protože v těch místech máš možnost se kolonám vyhnout.
@Bábrdl nicméně to je jedno, handrkujeme se tu naprosto zbytečně o minuty
šlo mi o to, že díky metru a určitým průjezdým cestám se lze i z „vesnic“ dostat do Prahy skutečně stejně rychle nebo rychleji než z mnoha Pražských částí. Např. kamarádka jezdí každý den z Vyšehradu do Jesenice a zpátky. Ano, jezdí autem a ne MHD, ale je doma za 25 minut, protože ta cesta ve špičce zpomaluje max o těch 5 minut, nikdy tam nestojí nějaké větší kolony (kromě bouraček), takže v době mimo špičku je doma ještě dřív. Člověk si řekne „ježiš, vesnice“, ale pakliže nejsi odkázána výhradně jen na MHD, tak je to najednou něco o dost jiného ![]()
Ahojte, uvažujeme o koupi satelitu. Jelikož u UPC se platí 800 Kč měsíčně a investice by se nám brzy vrátila. Někde jsem ale četla, že co se týká satelitů, tak se platí jakýsi poplatek 1000 Kč ročně?
Nebo jak je to?
@chipsa píše:
Ahojte, uvažujeme o koupi satelitu. Jelikož u UPC se platí 800 Kč měsíčně a investice by se nám brzy vrátila. Někde jsem ale četla, že co se týká satelitů, tak se platí jakýsi poplatek 1000 Kč ročně?Nebo jak je to?
Neni satelit jako satelit. Obnovila jsi diskuzi, ktera se tyka bydleni v satelitu velkych mest.
@chipsa Neporadím, ale pobavilo mě umístění příspěvku do diskuze ![]()
Tak to mě pobavilo
. Téma mě zaujalo a on se tu najednou řeší tv satelit ![]()
Aha, tak pardon. Diskuzi jsem nečetla, se přiznám
Hledám informace ohledně satelitu
@chipsa píše:
Aha, tak pardon. Diskuzi jsem nečetla, se přiznámHledám informace ohledně satelitu
trochu jsi nás zmátla, to zase ano ![]()
Ono celkově tato diskuze je matoucí a kdo čte rychle a nečte to pořádně, tak..
Když už jsme u těch poplatků, nevíte někdo, jak to je?