Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@chipsa podrobně nevím, ale nějaký poplatek tam opravdu je, pokud chceš pře satelit chytat české kanály, tak třeba u freesatu je to 500,– ročně, jestli to nabízí ještě někdodalší nevím.
@chipsa píše:
Ono celkově tato diskuze je matoucí a kdo čte rychle a nečte to pořádně, tak..Když už jsme u těch poplatků, nevíte někdo, jak to je?
Jo, je tam poplatek, teď jsem platila 800 ročně na dva roky dopředu. Jen za základní programy, jinak je to víc. Koukni na skylink.cz. Navíc myslím karta za cca 1000 Kč. Plus přijímač, pokud to neumí tv.
@Pipi 00 píše:
Jo, je tam poplatek, teď jsem platila 800 ročně na dva roky dopředu. Jen za základní programy, jinak je to víc. Koukni na skylink.cz. Navíc myslím karta za cca 1000 Kč. Plus přijímač, pokud to neumí tv.
Ok díky, mě by zajímalo, jak je to s tím poplatkem, když máš svůj satelit, ne pronajatý? Tam se platí poplatek ze zákona, něco jak se platí poplatky za televizi a za radio ze zákona, nebo platíš jenom za kartu?
@chipsa Aby ti to fungovalo, musíš mít tu dekódovací kartu a to i za programy, které máš jinde zdarma, když nepočítám koncesionářské poplatky. Tj. ČT (krom 24 myslím), Nova, Prima atd. Tu kartu si musíš koupit (1000) a pak pravidelně platit za aktivaci (to je těch 800 ročně). Levný to zrovna není, tenhle poplatek zavedli tak před dvěma lety. My uvažujem o normál pozemní anténě.
Jinak německý programy chytneš taky, plus CNN a BBC news a to je zadara.
@chipsa píše:
Ono celkově tato diskuze je matoucí a kdo čte rychle a nečte to pořádně, tak..Když už jsme u těch poplatků, nevíte někdo, jak to je?
samý překlep, nejdříve i, y, potom tohle… ale pobavila jsi
![]()
@Frantiskaaa píše:
samý překlep, nejdříve i, y, potom tohle… ale pobavila jsi![]()
![]()
Přeji příjemnou zábavu ![]()
@chipsa Poplatek ze zákona platíš nezávisle na tom jak televizi chytáš, tedy to platíš 135,– měsíčně plus nějaký ten roční poplatek a jinak ten je i když máš vlastní satelit, je to prostě udržovací poplatek, aby ti fungovala ta karta, kterou musíš dát do přijímače a která dekoduje přijímané kanály.
@chipsa píše:
Ahojte, uvažujeme o koupi satelitu. Jelikož u UPC se platí 800 Kč měsíčně a investice by se nám brzy vrátila. Někde jsem ale četla, že co se týká satelitů, tak se platí jakýsi poplatek 1000 Kč ročně?Nebo jak je to?
@chipsa píše:
Aha, tak pardon. Diskuzi jsem nečetla, se přiznámHledám informace ohledně satelitu
Pobavilas, fakt ![]()