Životní pojištění - ocenění, co dál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Nevím, možná ano, anebo blafují a jen to zkoušejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu jsou srovnávače pro životní pojištění nebo případně lze využít finančního poradce, který najde to nejvýhodnější a oboje jde z domova a rychle. Lékařské záznamy se stejně dodávají až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych potrebovala zjistit jak by dopadlo to oceneni jinde..
- Citovat
- Upravit
Oni s tím už mají dost zkušeností, aby věděli kam přesně zacílit. Já jsem pojištěná i s onkologickým onemocněním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vidíte rovnou. Já měla problémy, měla jsem mít výjimky, nakonec ikdyž to nebylo 10 let od události, tak tam výjimky nemám a dodala jsem lékařské záznamy. Cenu jsem věděla před podpisem. Počítá se tam s hypotékou (jak v případě invalidity, tak smrti), počítá se i s onkologickým onemocněním, se vším co potřebuji. A platím do 2000 Kč měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
vůbec se Vám nedivím, že z toho máte smíšené pocity. Takové „dodatky po dodatcích“ umí člověka rychle odradit, zvlášť když to začne vypadat úplně jinak než při prvním jednání. A hlavně když se dozvídáte omezení až zpětně.
Z pohledu poradce vím, že zdravotní dotazník dokáže ovlivnit pojistné podmínky víc, než si lidé často uvědomují. Ale i tak by měl být postup srozumitelný, férový a rozhodně ne nátlakový. V takové situaci má smysl se na chvíli zastavit a podívat se na to s někým nezávislým – abyste věděla, co opravdu podepsat chcete a co ne.
Pokud budete chtít, klidně mi napište do zprávy – jsem finanční poradce a rád Vám pomohu zorientovat se v tom bez stresu a nátlaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak zrusit zivotko kdyz nesouhlasim s dodatkem
Dobry vecer,
tak jsem se rozhodla, ze ten dodatek nepodepisi, ale nevim co dal. Poradce od pojistovny psal, ze smlouva zanikne kdyz se dodatek nepodepise, ale me furt vrta v hlave zda nemam sepsat nejaky papir nebo tak..ze vlastne v emailu mam pokyny k placeni a budu to vse ignorovat? Nemam zadny doklad o tom he se podepsana smlouva zrusi kdyz ten dodatek nepodepisi. Dekuji.
- Citovat
- Upravit
Mne tehdy rikali, ze staci pojisteni neplatit a zanikne kvuli tomu, ale nevim, jestli to tak je
v kazdym pripade jsem na tom jsko ty - vyloucili mi jeden organ, ktery jsem ocekavala, s tim se lecim dlouho a pak jiny organ, kde je minimalni nalez odpovidajici veku, bez jakekoli lecby, to se mi teda sakra nelibi, ale dodatek jsem podepsala
nejdriv jsem si nechala kalkulovat pojisteni u jine pojistovny, s predocenenim, chteli stake dalsi a dalsi zpravy, chytali se kazde minimalni odchylky, nakonec jsem to u nich vzdala
- Citovat
- Upravit
„Poradce od pojistovny psal, ze smlouva zanikne kdyz se dodatek nepodepise“ Kecá,
jak už jsem psal, když nepodepíšeš dodatek, tak platí původní smlouva bez dodatku. Nebyla-li smlouva uzavřena, tak je zhotovování dodatku na hlavu, prostě se dodatek zapracuje do smlouvy,
Příspěvek upraven 17.06.25 v 21:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ti vyplatí za to zrušené životní pojištění?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit