Životní pojištění - ocenění, co dál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak dodatek nepodepiš a buď ti vypoví smlouvu oni nebo ji vypověz sama? Nic na tom přece není. Oni ale podle mě pojištovny stejně můžou nahlížet do tvé zdrav. dokumentace / většinou to bývá ve smlouvě kde uděluješ souhlas. Pokud by si se sla pojistit jinam a treba neco zatajila tak ti taky muzou vyplaceni krátit a klidne nemusis dostat nic, pokud ses s tim predtim léčila a oni by to vyhodnotili tak, ze by te na to po nahlášení nepojistili. Takze nevim jestli si tim nějak pomůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medvidek23 Tak teoreticky nemusi mit vsechny pojistovny to same ve vyjimkach, takze je možné, ze by to u jine proslo. Myslim nahlášené samozřejmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 ano s tim souhlasím, každá má jiné podmínky, záleží na konkrétním případu co ma zakladatelka
ale myslim ze většinou u těch větších “úrazu” budou mit výjimky podobné. Každopádně sem tím chtěla říct aby urcite nic nezatajovala pokud se s něčím už léčila protoze si to pojišťovna může klidně dohledat. Tak aby oak necekala ze po úrazu přijde několik tisíc a ve finále ji kvůli tomu přišla 0 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tohle si máš najít finančního poradce. Ten ti na základě tvého zdravotního stavu a životní situace vybere pojišťovnu. Mě pojistí jen asi dvě pojišťovny, nechtěla bych je hledat sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já u této pojišťovny už pojištění měla, ale byla to stará smlouva k nějakému datu a nelze v ní pokracovat..tak jsem chtela u pojistovny nadale zustat..mam tam i jinou pojistku…Ale toto jsem proste necekala a nevim jak ted dal. Myslela jsem ze bud nebudu mit nic..a nebo opravdu zkusim toho poradce..ale nevim co ted s timto kdyz se po me chce pdoepsat ten dodatek a mam uz smlouvu podepsanou..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pokud nepodepíšeš dodatek, tak se smlouva zruší celá. Zajdi tam, narovinu řekni, že takto s tou smlouvou prozatím nesouhlasíš a necháš si nabídku udělat jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli jako me se to celkove moc nelibi..byla jsem u nich dlouho apod..Zatim to vidim tak ze bud nic mit nebudu a budu muset vice sporit nebo to zkusim jinde..tady bych to chtela spis zrusit..dneska nikam nepobezim na rychlo a ta osoba s pojistovny to chce podepsat behem pristiho tydne.
- Citovat
- Upravit
@Medvidek23 Nemam v planu nikde nic zatajovat. Ale proste si myslim, ze na tom nejsem tak spatne aby to bylo takto vyhodnoceno. Jsem jen sledovana s necim, jinak zadna lecba u me neprobiha apod…
Rikam si jinde, a nebo bez pojisteni a vic setrit nebo neco ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevíte někdo jak je to v pripade toho ze bych si nasla toho poradce? Vim ze poradce projede vsechny pojistovny..Ale to by jako vsem pojistovnam zasilal me lekarske zpravy a zdravotni dotaznik? Protoze ja si mylsim ze to vzdy nepujde vyhodnotit pocitacem. dekuji
- Citovat
- Upravit
Tak já osobně bych neriskovala být bez životní smlouvy, i do budoucna, když se člověk ocitne bez příjmů v případě invalidity. Smlouva mají určité výjimky, také jsem s nimi počítala, ale je tam nějaký čas od událost asi 10 let, pak to pojistí. Musela jsem teda doložit vyšetření a kontroly za tu dobu, že bez problémů a pojistili mi to. Zkus se podívat po jiné pojišťovně, porovnat je, zjistit dle recenzí jestli platí či mají problém s plněním. A hlavně je to stará smlouva, takže limity už mohou být jiné a jiné možnosti výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucyK11 jenze me volala osoba pojistovny s tim ze to musim podpesat pristi tyden a ja do te doby nestiham s malym ditetem vse poobchazet a ma internetu nechci vystavovat sve lekarske zpravy.
- Citovat
- Upravit
@Janli „Pokud nepodepíšeš dodatek, tak se smlouva zruší celá.“ Není pravda. Pokud nepodepíše dodatek, tak platí původní smlouva bez dodatku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luboš P Ale to to semnou asi vypovi ra pojistovna ne? Protoze kdyz to chteji jinak tak asi nebudou s timto v souladu.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
zkráceně- byla jsem v pojišťovně (před xy dny) podepsala jsem xy papírů..a hlavně smlouvu o životku s tím, že jsem tam vypsala do zdravotního dotazníku pár věcí. pak šla na ocenění..po 2 týdnech cca se mi ozval/a ať přijdu podepsat dodatek…(stručně- že něco mi nepojistí atd..a něco zvednou) a pro mě už to není „atraktivní“…Váhám…a nevím připadně jak to vše zrušit..Kdybych věděla, že to bude takto tak bych další životko bývala nechtěla nebo se na to ptala i jinde, jenže jsem toto netušila a nestíhám to teď oběhat…prosím o názor co byste dělali vy. Diky. Prosím anonym, jinak smazat. děkuji.