Zjištění těhotenství ve 4. měsíci

145
27.12.11 22:21

Zjištění těhotenství ve 4 měsíci..

Zdravím všechny maminky a budoucí maminky.. :kytka: prosím potřebovala bych poradit..Vím, asi je to divný ale přišla sem na to, že sem těhotná AŽ v 18 týdnu těhotenství..Neměla sem žádné příznaky, měsíčky sem měla, bříško žádné..Vůbec mě to ani nenapadlo..Jenže..Do té doby sem o víkendech pila celkem dost alkohol i kouřila…Teď už sem ve 34 týdnu, 2.2.2012 mám termín a na našeho Davídka se moc těšíme ale i dost bojíme následků.. :nevim: Má tady někdo podobnou zkušenost? Kdyžtak díky za odpovědi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
27.12.11 22:29

Ahoj jak vám vyšly testy? Pokud dobře, nedělala bych z toho kovbojku ;) Takovejch mamin je, co na to přijdou dýl a do té doby hýří a mají zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.11 22:32

Já jsem u prvního byla na šestinedělí s paní, která v těhotenství kouřila, prý do 5.měsíce, jak to bylo doopravdy nevím, miminko se narodila v termínu s necelými 3kg, oproti mému synovi vypadal jak stažený králíček. A byl dost dráždivý, moje dítě furt spalo, kdežto její pořád řvalo, až jí ho položili na polštář, aby se nemohl nepropínat.

To se holt stane, obzvlášť když jsi měla ms, tak jak by tě mohlo napadnout, že jsi těhotná :nevim: Miminko se udrželo, velký utz byl předpokládám v pořádku, tak zbývá jen doufat, že to bude v pořádku. Kolikrát tu jsou maminky, které byly v raném těhotenství i na rtg a děti jsou zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.12.11 22:36

Testy? Jaké? Na žádných sem nebyla :o) gynekoložka mě nikam neposlala a až ted před týdnem sem se dozvěděla,že sem mohla jet na nějaké vyšetření kde by zjistili jestli je vše v pořádku nebo ne..Mou nevlastní sestru tam poslali bo je po potratu a zjistili ji že bude mit malý jednu nohu otočenou dozadu a mohla jít na potrat i když byla ve 20tt,ale nakonec nešla..Ale vůbec sem netušila,že jsou takové vyšetření.. :( ted už je na to celkem pozdě zbytečně se mi to nechce platit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 22:36

ty jo, držím ti palce at je všechno v pořádku

já kouřila mírně celé těhotenství a syn se narodil naprosto zdravý, porodní váha přes 4 kila, sice mám ted ale hodně černé svědomí aby se to neprojevilo později

• Citovat
  • Upravit
10052
27.12.11 22:37

ty jsi nebyla na genetickém vyšeření ve 20tt?? ani ti nedelaly žádné jiné testy? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
27.12.11 22:38

neboj to bude ok myslím že plno maminek co na to přišlo dýl taky pilo a kouřiloa děti normálně žijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
27.12.11 22:38

Moje kamarádka to zjistila až ve 22 tt :lol: je trochu víc při těle, kouřila a občas se napila, holka je v naprostém pořádku ;)

• Citovat
  • Upravit
9859
27.12.11 22:40

Zdenko cožeeeeeeeeeeee? 8o To si ta dr dělá pr*el ne? No tak chodí se především na velká UTZ, kde ti prcka proklepnou celkově. Všechny průtoky, spočítaj prstíky(to mě rozesmálo, když je nahlas počítala :mrgreen: ), vyloučí se vývojové vady. Ostatní poradí ve kterém týdnu se chodí, já už to zapomněla :oops: ale jestli jsi ve 34tt tak to už je asi pozdě :roll: No to bych dr poděkovala teda! A na cukrovce jsi například byla? Co s tebou dr dělá když tam přijdeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.12.11 22:44

No je celkem logicke,ze kdyz jsi na tehu prisla v 18tt,ze uz jsi ty dulezite testy,jako screening a triple testy, kde se zjistuji vyvojove vady propasla,ale jeste se dela velky ultrazvuk ve 20tt na nem jsi byla ne?tam se da taky hodne poznat jak na tom miminko je.Pak se dela jeste utz mezi 30-32tt,ale to uz je na potrat pozde.
Ja samozrejme drzim pesti at je miminko v poradku,ikdyz hodne se rika a v nekterych pripadech je to pravda,ze ikdyz se mimi narodi zdrave,pak postupem casu treba nejake problemy ma,astma apod. :roll: Tak drzim pesti at je prdolka v poradku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.12.11 22:49

MurušeProdigy > si děláš srandu?..Na žadne velke UTZ sem nešla..Když příjdu na gyndu jenom zkontroluje jestli není moc ,,dole" a jinak nic, ani na utz se posledně nedívala..Já myslela,že ona všechno pozná,že je vše v pořádku…? Si mě dost vyděsila,co nadělám.. :,( a na te cukrovce sem byla to je asi jediný kam mě poslala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
27.12.11 22:52
Zdenkkaa píše:
MurušeProdigy > si děláš srandu?..Na žadne velke UTZ sem nešla..Když příjdu na gyndu jenom zkontroluje jestli není moc ,,dole" a jinak nic, ani na utz se posledně nedívala..Já myslela,že ona všechno pozná,že je vše v pořádku…? Si mě dost vyděsila,co nadělám.. :,( a na te cukrovce sem byla to je asi jediný kam mě poslala…

počkej ale v příspěvku který jsem si stihla přečíst než jsi ho smazala jsi psala, že na genetických testech jsi byla. tak jak to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.12.11 22:52

Hanka79 > ale právě moje sestra na tom vyšetření kde zjistí ty vyvojove vady atd šla ve 20 týdnu,jaktože jí to doporučila doktorka a mě ne :( a to máme stejnou DR..Co nadělám snad to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.12.11 22:55

Ja sem to asi trochu blbě pochopila, sem myslela že mluvíte o tom že mi brali krev, já ani nevím na co tu krev brali to byly ty genetické testy? Se omlouvám,je mi 19 tak o tom moc nevím :oops: ale na žádné velkem UTZ sem nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.12.11 23:01

Krev ti Zdenko brali,asi jen kvuli krevnimu obrazu, (krevni desticky, pohlavni nemoci apod.)
Ted uz je asi pozde to nejak resit,kdyby jsi sem napsala v tom 18tt,tak bychom ti poradily driv :hug: a rekla by jsi gyndr,ze chces takove a takove vysetreni,na dvou utz by jsi urcite mela byt,na to mas i narok…to je divna gyndr :roll: :think:
A neboj,hlavne mysli pozitivne,urcite v sobe mas zdraveho drobecka,ktery te moc potrebuje,tak na zadny spatny veci nemysli :hug: ;)
Jo a po porodu doporucuju zmenit gyndr.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky