Zjistí z krve na gyndě poruchu štítné žlázy?

115
11.3.13 17:54

Zjistí z krve na gyndě ??

Ahoj maminky. Zhruba před 14 dny mi nasly cystu. Braly mi i krev myslíte že by ve vysledkách bylo vydět zda mam poruchu štítné žlázy?? :think: :mavam: Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
11.3.13 17:55

Pokud by to lékař po laboratoři požadoval ani, pokud ne, tak nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
11.3.13 17:55

Pokud nabrali i hormony štítné žlázy, tak ano. Pokud ne, tak ne :mavam: Zkus zavolat do laborky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.13 17:56

Taky myslím, že ne. Musel by dát přímo požadavek na testování štítné žlázy. Pokud máš podezření, tak o to požádej svého obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 17:58

Já se brala v těhotenství, zda mi na gyndě naberou i krev na štítku (měla jsem nějaké lehké příznaky, které mohli značit její sníženou činnost) a gyndařka mi řekla, že musím za obvoďákem, protože ona ty čísla neumí vyhodnotit, když jsou mimo její obor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.3.13 17:59

Tak bolí mě pravé straně krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.3.13 18:03

Tak doufám že to nebude Štítná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.13 18:05
@berusina píše:
Tak doufám že to nebude Štítná.. :nevim:

Nevím, ale podle mě je štítná žláza jinde. No, každopádně to obvoďákovi řekni. Může to být zvětšená uzlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.3.13 18:14

Je to jako kdybych mela knedlik v krku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
11.3.13 18:50
@Gladys píše:
Já se brala v těhotenství, zda mi na gyndě naberou i krev na štítku (měla jsem nějaké lehké příznaky, které mohli značit její sníženou činnost) a gyndařka mi řekla, že musím za obvoďákem, protože ona ty čísla neumí vyhodnotit, když jsou mimo její obor :nevim:

8o 8o 8o :roll: :roll: jak neumí vyhodnotit? jasně, že z toho ndeudělám konečnou dg a pošlu na endokrinologii, ale vyhodnotit funkci je základní věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 19:54
@arcanobacterium píše:
8o 8o 8o :roll: :roll: jak neumí vyhodnotit? jasně, že z toho ndeudělám konečnou dg a pošlu na endokrinologii, ale vyhodnotit funkci je základní věc.

takhle mi to bylo řečeno :nevim: Měla jsem hned od ranného začátku těhotenství zimnice, hodně suchou loupavou kůži, tak jsem si hledala a trochu to sedělo na sníženou funkci, což by byl pro dítě asi i celkem malér, co jsem četla, k čemu to může ústit, tak jsem se na to zeptala, byla jsem odkázaná na obvoďáka a pak to nějak všechno přešlo, tak jsem to hodila za hlavu :oops:
Možná to řekla kvůli počtům odběrů, nemá každý doktor jen nějaký určitý počet hrazených či taková nějaká úředničina? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
11.3.13 21:11
@berusina píše:

Tlak na krku - může být právě zbytnělá štítná žláza - dojdi si k obvodnímu, to máš nejjednodušší.

• Citovat
  • Upravit
43035
12.3.13 06:54
@berusina píše:

kdybych si mohla vsadit, tak vsadim na nervy + pripadne blokadu svalu na krku :-)
stitnice neboli
pokud mas zajem o odber, zajdi si k praktikovi, obvykle vyhovi - hypothyreosa je dneska desne casta. na gynde to berou jen v pocatku tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.3.13 10:27

Tak nervy by tomu i odpovidaly poslední dobou toho je na mě až moc. Včera jsem byla na pohotovosti jelikož beru antibiotika na tu cystu a další co tam mám. Tak mě bylo řečeno že je vše ok. Žádný otok nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí