Zkušenost s eshopem borpc.cz

2452
16.1.14 11:46

Zkusenost s eshopem borpc.cz

ZDRAVIM maminky.. chtěla jsem se zeptat zdali máte někdo zkušenost s tímto eshopem.. líbi se nám tam pc lenovo.. majíhho za 3.700,– na heurece najde nejlevnější 16.000,–.. to nás zaráží a jiná možnost platby než platba předem nelze.
Děkuji mockrát za informace..a recenze jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
16.1.14 11:53

Ahoj, možná jde o repasované zboží, jinak si nedokážu vysvětlit ty ceny 8o Já bych ale takovýmu e-shopu určitě nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
16.1.14 11:56

Tak tomu bych teda taky nevěřila :lol: Možná kdyby ho tam měli za 15.499 tak ano, ale za 4000 ne. A rozhodně bych neposílala 16000 předem jen tak někomu neznámému. Už jen ta nemožnost jiného způsobu platby je velmi podezřelá.
Moc nechápu kdo v dnešní době na takové věci ještě skočí :roll: Pak se tu na diskuzích brečí, že je x tisíc v čoudu. Chce to používat zdravý rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
16.1.14 11:59

Zkusila jsem přelouskat obchodní podmínky a ty vypadají jak z google překladače :lol: Podle iča je majitel Ivo Kuchta a i o něm není nikde zmínka, snad jen že má nějaké pcsystems v Plzni - jako obchod.
Ne do tohodle bych nešla ani za nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
16.1.14 12:07

Proto jsem se zeptala..a číslo nejde vytočit..taky dobrý. Samozřejmě že bych peníze neposlala.. ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.1.14 12:40

Nic divného, pravděpodobně čínské kopie. Schválně kolik je doba dodání. Pár týdnů? Osobně bych se tomu vyhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.1.14 12:41

Já bych do toho taky nešla. Je to podezřelý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.14 19:56

Varovani

Chtel bych vsechny varovat, zneuzili moje udaje. Prosim nic nekupujte! A rada pro ty co jiz neco nakoupili prosim volejte obvodni oddeleni POLICIje tel.: 374 790 311. Dekuji Ivo Kochta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák