Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ZDRAVIM maminky.. chtěla jsem se zeptat zdali máte někdo zkušenost s tímto eshopem.. líbi se nám tam pc lenovo.. majíhho za 3.700,– na heurece najde nejlevnější 16.000,–.. to nás zaráží a jiná možnost platby než platba předem nelze.
Děkuji mockrát za informace..a recenze jsem nenašla.
Ahoj, možná jde o repasované zboží, jinak si nedokážu vysvětlit ty ceny
Já bych ale takovýmu e-shopu určitě nevěřila.
Tak tomu bych teda taky nevěřila
Možná kdyby ho tam měli za 15.499 tak ano, ale za 4000 ne. A rozhodně bych neposílala 16000 předem jen tak někomu neznámému. Už jen ta nemožnost jiného způsobu platby je velmi podezřelá.
Moc nechápu kdo v dnešní době na takové věci ještě skočí
Pak se tu na diskuzích brečí, že je x tisíc v čoudu. Chce to používat zdravý rozum ![]()
Zkusila jsem přelouskat obchodní podmínky a ty vypadají jak z google překladače
Podle iča je majitel Ivo Kuchta a i o něm není nikde zmínka, snad jen že má nějaké pcsystems v Plzni - jako obchod.
Ne do tohodle bych nešla ani za nic. ![]()
Proto jsem se zeptala..a číslo nejde vytočit..taky dobrý. Samozřejmě že bych peníze neposlala.. ani náhodou.
Nic divného, pravděpodobně čínské kopie. Schválně kolik je doba dodání. Pár týdnů? Osobně bych se tomu vyhnul.
Chtel bych vsechny varovat, zneuzili moje udaje. Prosim nic nekupujte! A rada pro ty co jiz neco nakoupili prosim volejte obvodni oddeleni POLICIje tel.: 374 790 311. Dekuji Ivo Kochta