Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj děvčata, užívám čtyři měsíce léky Wegovy ( postupně 0,25, 0,50, 1, 1,7 a budu začínat 2,4). Finančně to nebylo levné, ale o to mi teď nejde. Chci se jen zeptat, kdy začnu hubnout? Zhubla jsem zatím jen 1 kg. Jen chci říct, kdo uvažujete o tomto léku, zvažte to ještě pořádně. Za vaše zkušenosti předem děkuji.
No pokud nepřidáš pohyb nebo nepřestaneš se cpat, tak hubnout nebudeš. Nefunguje to samo o sobě. Jen nemáš hlad a chutě.
A jinak ty léky máš na předpis od lékaře, s ním to máš konzultovat.
@Angelika838 píše: Více
Málo údajů. Výška, váha, BMI. Kolik Kj jite, jak velký kalorický deficit.
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě že jsou tyto injekce prejist. Úplně v pohodě. I ve studiích bylo dost lidí, kteří ani s tímto nebyli schopní hubnout
@Cenarius píše: Více
Jen mně nepřestane udivovat, že někdo neví, proč je tlustý. Já přesně vím, kde byly chyby v jídelníčku, a proč jsem se vyžrala. Měsíc si píchat takhle dráhy lék a nevědět, která bije. Lidi mají prostě moc peněz
@ka2ka píše: Více
Tak brát to dlouhodobě, nebo celozivotně je taky jedna z variant, berou se pak nízké udržovací dávky. Ale to by na tom musela hubnout a zhubnout.
Ano, pokud je co hubnout a pokud má kalorický deficit.
@Anonymní píše: Více
nevím já tyhle léky odmítla jedu podle tabulek
Pokud fungují tabulky, tak super. Tyhle léky pomáhají s hladem a chutí takže se lépe dodržují právě ty kalorie. Kalorické tabulky je dobré používat i s léky, nejlépe s nutriční poradkyní, pokud tomu člověk nerozumí.
Tak ale něco děláš špatně ne? S lékařem jsi to konzultovala?
Já jsem na Wegovy 4.měsíc, takže 1.7 a mám dole 10 kg.
Mám sestavený jídelníček od nutriční a každý den si chvilku zacvičím.
Za mě to tedy funguje naprosto skvěle.
@Angelika838 a ještě se zeptám. Vysvětlila ti doktorka, že ten lék nehubne za tebe? Že musíš změnit jídelníček a jen prostě u toho nemáš hlad? Plus samozřejmě pohyb. Chápeš jak to funguje?