Zkušenosti Neocide spray u novorozenců

4
5.8.22 17:57

Zkušenosti Neocide spray u novorozenců

Zdravím,

máme doma 8 denní princeznu. Dnes jsem si všimla, že má v pusince nejspíš moučnivku (má celý bílý jazyk a zdá se mi, že to má i na patře). I když vše poctivě vyvařujeme. Zatím teda papá, ale nevím jestli čekat na doktorku v pondělí. Poslala jsem manžela do lékárny a dovezl Neocide spray. Máte někdo zkušenosti s tímto sprejem u tak malých dětí?

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
5.8.22 18:29

Jo, vubec nefungoval 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.8.22 18:33

@Daisy86 a co Vám zafungovalo? Vyšlo nám to špatně na víkend a já jsem z toho nesvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21779
5.8.22 18:37

Hele u mojí dcery funguje velmi dobře. Je jí sice 15 let, ale má moučnivku v puse kvůli dýchátku s kortikoidy. Měla úplně bílou pusu a stačilo 2× použít Neocide a 95% povlaku bylo pryč. Je to přírodní, v lékárně vědí, co doporučují. Určitě to vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
5.8.22 21:41

Nebyl by do té pusy lepší gel? Jinak co se týče účinnosti, je to šumák, jestli gel nebo sprej, záleží co se ti líp aplikuje. Jinak přírodní to není, je to dezinfekce, stejná účinná látka jako v octeniseptu. Ale je to šetrné a vhodné od narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.8.22 23:08
@MirisC píše:
@Daisy86 a co Vám zafungovalo? Vyšlo nám to špatně na víkend a já jsem z toho nesvá…

Lip fungovala gencianka. Jen je tu problém, že někteří lékárnící argumentují proti karcinogenitou, jiní ti zase řeknou, ze po krátkou dobu v malém množství se nemůže nic stát. Pak ještě roztok flukonazolu, který se běžně dává do žíly, tak vytírání fungovalo. Ale to jedině přes lékaře. Osobně ale za největší výhru považuji probiotika. A spíš než Biogaia zafungovaly sticks od dr Maxa, vysypala jsem mu to do pusy, požmoulá a po tom byl definitivní klid. Ale táhlo se to. Plus potírat i bradavky, dudlíky ošetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí