Zkušenosti s bělící pastou AP24

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.18 23:36

Takhle je to

Pasta je prodávána Nu skin a ano jedná se o společnost fungující na podobném principu jako Avon Oriflame a podobně. Klasický síťový marketing. Pastu jsem si dnes také objednala a uvidíme. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
24.3.18 08:25

@janulka.ba Díky za info. Dej potom prosím vědět, jestli jsou nějaké výsledky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.18 15:18

Pastu použivam tiež, kupujem ju original cez Nuskin, aspon mne velmi pomohla s paradentozou, je pravda ze zuby su zosvetlene o niekolko odtienov, su hladke a leskle.. aj napriek všetkym negativnym recenziam si nemyslim, že je nejakym spôsobom zavadna.. použiva ju aj môj zubar a tiež ju ďalej odporuča.. to že sa predava iba cez FB je platforma firmy, ak niekto robi FB reklamu tak nema problem to pochopiť. Dá s kupit aj na e-shopoch alebo na českej Heureke, takže žiadne zavadzanie.. firma ma 75 vedcov ktori kozmetiku vyvijaju a testuju, ma neskutočne vela patentov, stači kuk google :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
27.3.18 07:01

Dlouho, opravdu dlouho (5 měsíců), přemýšlím, zda si tuto pastu koupit… Nedávno jsem přečetla článek a nakonec do ní nejdu.
 https://www.zubatyblog.cz/…e-Toothpaste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.18 11:29

@Popelka12 Je zajímavé, že pozitivních reakcí, kterých je hafo si nikdo nevšimne :mrgreen:
Pastu používám už dlouho a funguje. Dokonce i když sem se ptala svého zubní lékaře, tak mi řekl, že pasta je v pořádku.
Navíc v tom článku si paní hygienistka dost protiřečí. :mrgreen: Řekla bych, že jde jen o negativní reklamu.

Tady máte pár faktů o pastě:
Měsíčně se prodá přes milion past ve více než 50ti zemích.
Pasta je naprosto bezpečná a je na trhu 20 let a splňuje VŠECHNY bezpečnostní kritéria a dentistickou komorou je schválená. Vhodná ke každodennímu užívání.
Běžně se smějí používat pasty s hladinou abrazivity 250 RDA. Například Colgate whitening má cca 150-170 RDA však stále může poškodit sklovinu.
Naše zubní pasta má 103 RDA takže je naprosto bezpečná. Na každodenní používání.
Má složení 8MI PATENTU! na světě je JEDINÁ SVÉHO DRUHU????
Pasta obsahuje 0,13%aktivního fluoridového iontu s patentovanou kombinací nejjemnější abraziv Silice a oxidu hlinitého další látky jsou v takovém množství, že dokáži posílit imunitu skloviny a zároveň zuby vyhladit a zesvětlit na přirozenou bělost a odstranit plak na 24 hodin.

• Citovat
  • Upravit
568
27.3.18 16:44

Pro mě tedy hlavní důvod proč ne je právě kvůli dětem. Ano, neměla jsem čas překontrolovat vše, co je v článku napsáno, ale na pár přísad jsem se podívala.
Navíc - dokáže zesvětlit jen na 24 hodin? Takže minimálně v tom má pravdu - když přestanu používat, bělost se vytratí… A hlavně o tom bělící pasta je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 14:27

Info pro užívání pasty dětmi

Zlatíčka tak pasta mi konečně přišla (neměla jsem čas ji vyzvednout ale v GLS jsou moc hodní a přivezli ji po druhé) a v příbalovém letáčku mikro písmem je napsáno, že pasta je nevhodná pro děti do 6 ti let. S tím jsem ostatně počítala. No každopádně ji ještě příští týden vezmu ke své zubařce. Chci mít jistotu jelikož se mi začínají odvápňovat zuby :,(
Ps: Příbalový letáček jsem vám samozřejmě vyfotila a přikládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
27.4.18 13:11

Vždyt je to šílený koktejl:

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Glycerin, Tetrasodium Pyrophosphate, PEG-12, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Dimethicone, Poloxamer 338, Poloxamer 407, Cellulose Gum, Sodium Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Oxide, Flavor, BHT, CI 77891, Limonene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.6.18 12:57
@pppetulda22 píše:
Ahojky mate nekdo zkusenosti s belici pastou AP24? Vetsina ji chvali a ma dobre recenze, slozeni ok. Ale ja uz malo cemu verim, proto se zeptam radsi tady :)

Tady se podivejte na nejuprimnejsi nazor… ***
:palec:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová