Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mně po aplikaci injekce odešlo plodové vejce do 20 minut, zbytek druhý den, poté jen 3 dny slabší krvácení. Děloha kompletně čistá, revize nebyla nutná.
Ahoj, u me bylo zjisteno zamlkle tehotenstvi v 9+2,plod odpovidal 6+2,prvne jsem dostala potratove pilulky, snad po 14 dnech kontrola, zustaly zbytky tak tebou zminena injekce plus na doma ergotaminove kapky aby to odeslo, byla jsem na tom jako ty, zadne velke krvaceni ani bolesti se nekonaly.Za tyden dalsi kontrola, porad se jim neco nezdalo tak jsem je ukecala na dalsi potratove pilulky protoze revizi jsem se chtela vyhnout, dala mu jeste par dni pokud to neodejde tak revize…posledni kontrola rekl doktor ze dobry
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Hezký den,
nedávno jsem prodělala potrat (potratovou pilulkou) a jelikož se tělo nevyčistilo úplně, tak mi v pátek píchli tuto injekci. Strašili mě, že budu mít bolesti, hodně krve. Ale nic. Sice trošku krvácím, ale nic velkého. Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Pokud se to nezlepší, čeká mě revize, na kterou se mi nechce vůbec.
Máte někdo zkušenosti, i s touto injekcí? Rozjede se to ještě nějak nebo se vám také nic nerozjelo a museli jste na revizi?
Děkuji za odpovědi a vaše zkušenosti. Moc ki teď pomohou.