Zkušenosti s Ironsai
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jako že ti umělá inteligence vydělá prachy? Snad takovým pohádkám nevěříš. Si to představ, všichni tady z emimina si tam uděláme účet a už do konce života nemusí nikdo z nás makat. Slušná utopie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jmenuji se Zdenek a mám velmi nemilou zkušenost s vzájemně provázanými firmami Ironsai a Investmentpulse.com.
Tuto recenzi píšu, protože mne tyto firmy k dnešnímu dni připravily o cca. 30 000.- EURO a také jako varování pro další jejich potencionální klienty.
Na internetu jsem hledal možnost obchodovat na burze. Zaujala mne nabídka jedné z těchto firem a proto jsem vyplnil kontaktní formulář.
Druhý den mi volal muž od nich, vysvětlil mi velmi jednoduše jak obchodovat a já zaslal avizovaný vklad 249 USD.
Tento vklad jsem bohužel neustále na jejich popud zvětšoval, protože byla otvírána větší a větší pozice
Postupně jsem během krátké doby (týdny) zaslal po menších částkách 1 až 5 tisíc EURO cca 30 000.- EURO. Nebylo mi bohužel divné, že číslo účtu, na který jsem měl vždy poslat další peníze bylo vždy jiné a bylo na jinou soukromou osobu.
Problém nastal, když jsem chtěl převést peníze zpět na svůj účet. Přestože jsem s tím nesouhlasil, převedli moje peníze údajně do offshore společnosti. Aby mi je odtud převedli, chtěli tam ode mne prvně poslat 10% z celkové převáděné částky. To měla být jejich odměna. Můj návrh, aby si odečetli tuto sumu ze zasílané částky odmítli.
Bylo mi jasné, že když tyto peníze odešlu, přijdu i o ně,
Takže nyní posílám všude recenze, abych varoval všechny, kteří by jim mohli uvěřit jako já a přijít také o peníze. Jestliže bude mít někdo zájem o další informace, rád je zašlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč posíláš své peníze neznámým lidem na internetu, který se hemží podvodníky?
https://www.banky.cz/poradna/podvod/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
IronsAI
Dobrý den, kdo si myslí, že to bude fungovat?
Já tomu uvěřil po přečtení recenzí na internetu, kde to bylo zobrazeno přesně tak jak se o tom zmiňuje v předchozím příspěvku Zdenek377.
Moje zkušenost a prohra opravdu velké částky, ve třech transakcích, kdy druhá měla zachránit první (perfektně sehraná komedie),kdy poslední byla půjčka abych vyplatil brokera, chtěl bych varovat všechny zájemce o investování.
Vše vypadalo reálně, grafy, zisky, možná existuje IronsAI legální, no já trefil tu podvodnou.
Mají to opravdu perfektně vymyšlené, každý krok, moje ( údajně získaná investováním ) částka uvízli na Kypru, kde prý čekají na poplatek k uvolnění. Tím vás jako by dostanou k myšlenkám, že vina je na vaší straně.
Tak takhle jsem přišel o všechny celoživotní úspory a ještě se zadlužil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To vypadá jako dobrý způsob, jak přijít o peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, investoval jsem finance ve společnosti Irons AL platforma na vydělávání peněz pomocí umělé inteligence, vše probíhalo vporadku, pomalinku jsem zvyšoval me finance pomocí svého Analitika který mě naváděl na určité pozice obchodu, a po nějaké době až jsem chtěl vydělané peníze vybrat, a převezd na můj účet, tak tehdy nastali problémy, me vidělane finance mi převedli na nějaký tranzitní účet, kde ta výběr požadovali 11'/. Z mé vidělane částky, že to jsou peníze pro firmu za spolupráci, a částky byla asi cirka 1800 eur, jinak peníze nemohu převezd na můj účet, ale já sem nad tím přemýšlel a zjistil jsem že vše je podvod a postupy kterým mě navadeji jak postupovat, nesmyslné časky za vybraní mích pěně jsou divně, nechápu že společnost si hned nestáhla automaticky svůj podíl, ale až po zaplacení požadované částky mi budou peníze převedeny, varují všechny ať se vyhnout teto společnost, peníze co pošlete, co vy děláte, už nikdy neuvidíte, je to super podvod, tak si dejte pozor na podvodníky této společnosti, jsi velice dobře školení a umí moc dobře ovlivnit člověka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor je to super podvod, pořád vás nutí investovat a vkládat částky za zvýšením výdělku a ať přijde k výběru peněz, tak nastanou problémy a pak se stratu analitici i z penezi, pozor na Analitika vydávajícího se pod jménem Petr Sikora, patří do organizovane společnosti i dyz si určitě mění jméno aby ho neodhalily, pozor na ultra podvodníky, umí být velice přesvědčivý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenosti s investováním peněz na stránce Ironsai? Zajímá mě vybírání peněz. Děkuji