Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny e-mimiňačky
Ráda bych se dozvěděla co nejvíce informací o centru IVF Cube v Praze. Chystáme se teď s partnerem měnit CAR a vážně uvažujeme právě o IVF Cube. Na internetu ale nemají ceník, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti - na kolik vyjde ICSI, mražení nebo KET? Dělají také nativ a kolik stojí? Mimo jiné budu i ráda, když mi napíšete pocity z onoho centra, z lékařů i prostředí celkově. Moc díky za všechny informace ![]()
No, to jsem teda zklamaná, že nikdo nepíše
Díky aspoň za nějaký příspěvek ![]()
Ahooooj
já tam chodila ( 11.12. JDEME K NIM NA 4D ULTRAZVUK )…fakt jsem naprosto spokojená…je to nejlepší CAR co znám!!!
Dr. Višňová je naprosto úžasná, milá a fakt nejlepší co jsem kdy měla…OPRAVDU MOHU JEN DOPORUČIT!!! I sestřičky jsou to mooooc fajn!!! Já za sebe jsem opravdu maximálně spokojená!!!
@Andel007 Jééé,to mám radost, že se někdo ozval
Gratuluju k mimču, to je fajn, že se vám zadařilo
Snad se to příští rok u nás taky zlomí
Můžeš mi prosím ještě říct něco o těch cenách? Děkuju ![]()
@Lucienkaaa minmálku myslím dělají kolem 13000kč+léky takže do 20tisíc se určitě vejdeš ![]()
Díky
Momentálně mě ale nejvíc zajímá kolik stojí ICSI, mražení a KET
Popřípadě teda nativ.
Bohužel také mooc neporadím, protože já jsem podstupovala studii a tam bylo vše hrazeno… ![]()
Kompletní ivf tam stojí 35 000 Kč + léky, je to včetně PK, AH, ICSI.
@katerina99 píše:
Kompletní ivf tam stojí 35 000 Kč + léky, je to včetně PK, AH, ICSI.
My máme přesně tohle naplánováno za 25 tisíc ![]()
@Lucienkaaa Muzu se zeptat, jestli jsi tam spokojena? Taky o zom centru premyslim…
@smiley1 Zatím jsme byli jen na úvodní konzultaci, takže nic jsem tam ještě neabsolvovala. Ale spokojenost je velká už teď. Přístup a profesionalitu si nemůžu vynachválit. I prostředí je moc hezký a líbí se mi, že s náma doktorka všechno probírá a spolurozhodujeme. Kromě toho tam jsou i v neděli, takže žádné směrování OPU a ET na sobotu nebo pondělí. Ve středu jedeme na další schůzku, tak pak ještě napíšu ![]()
@Lucienkaaa Tak to je super… Chci zmenit CAR- chodila jsem do Repromedy, ale ani 2 KEty nevysli.. Tak shanim novy CAR. A tady navic delaji take ivf s pgd..
@smiley1 píše:
@Lucienkaaa Tak to je super… Chci zmenit CAR- chodila jsem do Repromedy, ale ani 2 KEty nevysli.. Tak shanim novy CAR. A tady navic delaji take ivf s pgd..
Já už se chystám na 3.IVF
Taky jsme chtěli změnu a taky kvůli případné budoucí minimálce nebo nativu, který u nás nedělají. Ještě jsem chěla říct, že nám dali vybrat, ke kterému doktorovi chceme jít ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.