Zkušenosti s IVF Cube

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4100
23.9.25 17:13

@Nikolla96
A nekomu opravdu vyhovuje dlouhy protokol vic. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.9.25 17:15
@LucieKLuc píše: Více

My jezdíme často do zahraničí, takže na sluníčku jsem dost a občas kápnu i pár kapiček vitamínu D.,sportuju, spím poměrně kvalitně a nepiju několik let, ale samozřejmě v mládí to tak vždycky nebylo 😀 😀 tak možná je to daň z minulosti.
Vitamin D netuším jestli mi brali, ale chodím pravidelně na kliniku (soukromou kde máme
prevenci a rozšířené krevní odběry) + se léčím s anémií, ale tu mám teď hlídanou poslední dva roky a je to v normálních číslech.

Tak nevím proč se moje tělo rozhodlo, že moje vajíčka ještě nejsou ready na miminko 😀 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.9.25 17:17
@Nikolla96 píše: Více

Jinak vitaminů beru dost, magnesium, kyselinu listovou v top formě, reishi v cyklech, vitamín c ze stravy a kvalitní maso také jím, ale možná jim málo bílkovin a obecně jim méně než by na můj výdej bylo potřeba 🙏🏻
Třeba tělo nemělo dost energie, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.9.25 17:18

Já doufám, že to tak bude. Potom asi začnu už lehce propadat panice 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
23.9.25 17:19
@Nikolla96 píše: Více

Mrkni na nejake vitaminy na kvalitu vajicek, vsak neni co ztratit. A snad ti jiny protokol bude sedet lip. U toho dlouheho je vetsinou mene vajicek ale pry se jde vic na kvalitu. Treba ti i zmeni hormon.
Co jsi vlastne mela? Menopur/meriofert nebo neco jineho? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.9.25 17:54

Koukala jsem už pred stimulaci, nejlíp je na tom zinek a koenzym Q10.,tak jsem našla v nejlepší kvalitě na trhu a objednala 😀 👏🏻

Ja pořádně ani nevím, ty nazvy si nepamatuju. Nechtěla jsem tomu dáváte příliš mnoho energie, aby mě to potom nebolelo, když to nevyjde.

Nic méně, kolik dokáže žena zvládnout stimulaci než se to vážně podaří? Ja vím, že to je hodně individuální, ale průměrné jsem viděla třeba 3-4×? Někdo má štěstí a vyjde to napoprvé 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.25 06:20

@Nikolla96 Nám vyšla čtvrtá stimulace. Ale ty počty vajíček taky nemusí nic říkat. Já měla ve skoro 40 třeba i 19 oplodněných vajíček a nic z toho. Kamarádka 4 vajíčka na první pokus a mají z toho 4 děti. :nevim:
Držím palce na další pokus a zkuste do jídelníčku zařadit hodně hovězí vývary.

• Citovat
  • Upravit
129
24.9.25 06:54
@Anonymní píše: Více

To je stejně taková loterie 🥲

Hovězí vývary jim hodně už několik let, léčím tím bolavý břicho a jsou nejlepší 😍 děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.10.25 09:33

Ahoj holky jak se tu máte nechystá se někdo teď do Cube na ivf? Mě teď bude 34 let a s přítelem chceme miminko jenže jsem bez vejcovodů tak sem zvedava jestli tu je někdo kdo se tam chystá taky po novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.10.25 11:09
@Athen88 píše: Více

Ahoj, my sme taky v Cube. Jedno neúspěšné IVF, ted nás čeká 3ti IUI. Jsou tam milý a profi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.