Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucieKLuc píše: Více
My jezdíme často do zahraničí, takže na sluníčku jsem dost a občas kápnu i pár kapiček vitamínu D.,sportuju, spím poměrně kvalitně a nepiju několik let, ale samozřejmě v mládí to tak vždycky nebylo 😀 😀 tak možná je to daň z minulosti.
Vitamin D netuším jestli mi brali, ale chodím pravidelně na kliniku (soukromou kde máme
prevenci a rozšířené krevní odběry) + se léčím s anémií, ale tu mám teď hlídanou poslední dva roky a je to v normálních číslech.
Tak nevím proč se moje tělo rozhodlo, že moje vajíčka ještě nejsou ready na miminko 😀 ![]()
@Nikolla96 píše: Více
Jinak vitaminů beru dost, magnesium, kyselinu listovou v top formě, reishi v cyklech, vitamín c ze stravy a kvalitní maso také jím, ale možná jim málo bílkovin a obecně jim méně než by na můj výdej bylo potřeba 🙏🏻
Třeba tělo nemělo dost energie, nevím
Já doufám, že to tak bude. Potom asi začnu už lehce propadat panice 🥲
@Nikolla96 píše: Více
Mrkni na nejake vitaminy na kvalitu vajicek, vsak neni co ztratit. A snad ti jiny protokol bude sedet lip. U toho dlouheho je vetsinou mene vajicek ale pry se jde vic na kvalitu. Treba ti i zmeni hormon.
Co jsi vlastne mela? Menopur/meriofert nebo neco jineho? ![]()
Koukala jsem už pred stimulaci, nejlíp je na tom zinek a koenzym Q10.,tak jsem našla v nejlepší kvalitě na trhu a objednala 😀 👏🏻
Ja pořádně ani nevím, ty nazvy si nepamatuju. Nechtěla jsem tomu dáváte příliš mnoho energie, aby mě to potom nebolelo, když to nevyjde.
Nic méně, kolik dokáže žena zvládnout stimulaci než se to vážně podaří? Ja vím, že to je hodně individuální, ale průměrné jsem viděla třeba 3-4×? Někdo má štěstí a vyjde to napoprvé 😍
@Nikolla96 Nám vyšla čtvrtá stimulace. Ale ty počty vajíček taky nemusí nic říkat. Já měla ve skoro 40 třeba i 19 oplodněných vajíček a nic z toho. Kamarádka 4 vajíčka na první pokus a mají z toho 4 děti. ![]()
Držím palce na další pokus a zkuste do jídelníčku zařadit hodně hovězí vývary.
@Anonymní píše: Více
To je stejně taková loterie 🥲
Hovězí vývary jim hodně už několik let, léčím tím bolavý břicho a jsou nejlepší 😍 děkuju ![]()
Ahoj holky jak se tu máte nechystá se někdo teď do Cube na ivf? Mě teď bude 34 let a s přítelem chceme miminko jenže jsem bez vejcovodů tak sem zvedava jestli tu je někdo kdo se tam chystá taky po novém roce
@Athen88 píše: Více
Ahoj, my sme taky v Cube. Jedno neúspěšné IVF, ted nás čeká 3ti IUI. Jsou tam milý a profi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.