Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím přítomné maminky,
chvíli jsem bojoval sám se sebou, zda-li nebudu vypadat mezi samými ženami divně, dokonce uvažoval nad tím, že zvolím nick „Paní Ploskutáčková“, ale jelikož se ve mně hnulo mé čestnější já, že lhát se nemá, přiznávám - jsem muž
Nyní k mé otázce:
Nemáte někdo zkušenosti/reference na tuto firmu?
http://www.mcdanielz.eu/…natalia.html
Ta postýlka vypadá moc pěkně, ale ač jsem obrátil celý net naruby, nikde jsem žádné názory na kvalitu firmy/postýlek nenašel. Proto jsem se registroval tady v naději, že se ozve někdo, kdo tam kupoval a podělí se tak o zkušenosti. Předem moc dík za všechny reakce.
Martin
Jenom pro info ostatním.. Objednala jsem u McDanielZ koš na dřevo, dle fota měl být krásně zdobený. Napsali mi, že by byla dlouhá doba dodání, tak jestli ho můžou poslat trochu jiný (rozdíl měl spočívat v tom, že navíc je tam látková vložka). Napsala jsem, že chci ten, který jsem objednala, a že klidně počkám. Za 6 týdnů mi přišel balík… a zklamání. Koš je méně zdobený - měl mít ucho zdobené dvěma barvami proutí a dno mělo být lemováno širším světlým proužkem. To vše tam chybí a navíc je vystlaný látkou, což jsem nechtěla. Teď vyřizuju reklamaci. Zatím mi napsali, že ten objednaný neměli, tak mi poslali tento, a že látka je pro mě bonus a pokud jí tam nechci mám si ji vypárat. Dále mi napsali, že zdobení se „samozřejmě“ může lišit. Dost mě naštvali!! Jsem zvědavá, jak se k tomu dále postaví, protože nejsem s nákupem spokojená. Oni udělali chybu a podle mě by mi měli uhradit i poštovné za zaslání zpět a vyměnit mi ho za ten správný.
Nakonec prodejce souhlasil s vrácením zboží a úhradou poštovného. Ale pro ostatní doporučuji se při nákupu informovat, že zboží bude mít design jako na fotografii. V obchodních podmínkách totiž stojí, že jiné zdobení není důvodem k reklamaci.
Ja u nich kupovala tuto postylku
http://www.mcdanielz.eu/…uplikem.html
a dodali me ji znicenou, obal pri preprave neposkozen takze ji tak museli zabalit, komunikace hruza…
Na mě tehdy byli kvůli reklamaci dost arogantní. Napsali mi, že dělám kvůli detailu aféru (jenom jsem chtěla dostat to, co jsem si vybrala) a že pokud mě to baví, mám si zavolat na ČOI nebo panu Zemanovi. Já jsem to brala jako jejich chybu a chtěla jsem od nich výměnu za kus, který jsem objednala dle fotografie na jejich stránkách, a to na jejich náklady. Oni mi furt cpali, ze můžu zboží vrátit do 14dnů podle zákona. Jenže to bych musela platit poštovné za zaslání zpět, i když to celé byla podle mě jednoznačně jejich chyba. Po delším dopisování jsme to vyřešili smířlivě… ale už bych si u nich neobjednala.