Zkušenosti s postýlkami/obchodem McDanielz?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11388
18.4.15 10:17

Zkušenosti s postýlkami/obchodem McDanielz?

Zdravím přítomné maminky,

chvíli jsem bojoval sám se sebou, zda-li nebudu vypadat mezi samými ženami divně, dokonce uvažoval nad tím, že zvolím nick „Paní Ploskutáčková“, ale jelikož se ve mně hnulo mé čestnější já, že lhát se nemá, přiznávám - jsem muž :)Nyní k mé otázce:

Nemáte někdo zkušenosti/reference na tuto firmu?

http://www.mcdanielz.eu/…natalia.html

Ta postýlka vypadá moc pěkně, ale ač jsem obrátil celý net naruby, nikde jsem žádné názory na kvalitu firmy/postýlek nenašel. Proto jsem se registroval tady v naději, že se ozve někdo, kdo tam kupoval a podělí se tak o zkušenosti. Předem moc dík za všechny reakce.

Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
18.12.17 19:19

Jenom pro info ostatním.. Objednala jsem u McDanielZ koš na dřevo, dle fota měl být krásně zdobený. Napsali mi, že by byla dlouhá doba dodání, tak jestli ho můžou poslat trochu jiný (rozdíl měl spočívat v tom, že navíc je tam látková vložka). Napsala jsem, že chci ten, který jsem objednala, a že klidně počkám. Za 6 týdnů mi přišel balík… a zklamání. Koš je méně zdobený - měl mít ucho zdobené dvěma barvami proutí a dno mělo být lemováno širším světlým proužkem. To vše tam chybí a navíc je vystlaný látkou, což jsem nechtěla. Teď vyřizuju reklamaci. Zatím mi napsali, že ten objednaný neměli, tak mi poslali tento, a že látka je pro mě bonus a pokud jí tam nechci mám si ji vypárat. Dále mi napsali, že zdobení se „samozřejmě“ může lišit. Dost mě naštvali!! Jsem zvědavá, jak se k tomu dále postaví, protože nejsem s nákupem spokojená. Oni udělali chybu a podle mě by mi měli uhradit i poštovné za zaslání zpět a vyměnit mi ho za ten správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.12.17 17:31

Nakonec prodejce souhlasil s vrácením zboží a úhradou poštovného. Ale pro ostatní doporučuji se při nákupu informovat, že zboží bude mít design jako na fotografii. V obchodních podmínkách totiž stojí, že jiné zdobení není důvodem k reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.4.19 15:17

Ja u nich kupovala tuto postylku
http://www.mcdanielz.eu/…uplikem.html

a dodali me ji znicenou, obal pri preprave neposkozen takze ji tak museli zabalit, komunikace hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.19 17:18

Na mě tehdy byli kvůli reklamaci dost arogantní. Napsali mi, že dělám kvůli detailu aféru (jenom jsem chtěla dostat to, co jsem si vybrala) a že pokud mě to baví, mám si zavolat na ČOI nebo panu Zemanovi. Já jsem to brala jako jejich chybu a chtěla jsem od nich výměnu za kus, který jsem objednala dle fotografie na jejich stránkách, a to na jejich náklady. Oni mi furt cpali, ze můžu zboží vrátit do 14dnů podle zákona. Jenže to bych musela platit poštovné za zaslání zpět, i když to celé byla podle mě jednoznačně jejich chyba. Po delším dopisování jsme to vyřešili smířlivě… ale už bych si u nich neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák