Zkušenosti s wish, mám objednat ?

11.1.20 18:02

zkušenosti-wish ,mám objednat ?

Máte někdo zkušenosti s obchodem Wish?. Nikdy jsem ztama nic neobjednávala tak nevím, chtěla jsem si objednat takové příbory…Kamarádka říkala že si z Wishu objednává a že vše je v pořádku. Mám si ty příbory objednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65412
11.1.20 18:04

@Elenhorkova no já objednávám…teda ne příbory
Ale je to stejný, jako aliexpress…jen na ali se většinou neplatí poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
11.1.20 18:18

Wish přibírá zboží z Aliexpressu, takže je to tam podstatě dražší.
Nakupuji jen na Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.1.20 19:21

Také objednávám na Wish a přišlo mi vždycky všechno. Akorát teda objednávám jen produkty kde je jen v modrém kolečko fajvka😇 (to značí ověřeného prodejce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
11.1.20 22:43

Mě se párkrát stalo, že mi zboží nebylo doručeno. Ale na Wish nebyl problém vrátit peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.1.20 16:36

Je to nejlevnější zboží přímo z Číny, tam bych opravdu příbory nekoupila :? kravinky jako dekorace klidně, ale nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.1.20 16:41

Wish překupuje z aliexpresu.Taky ,tam občas něco koupim, ale spíš objednávám z ali. Zatím mi všechno přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.1.20 10:46

A nevíte jestli je to spolehlivější než Ali? Kamarádce tam totiž začali obchodníci strhávat peníze, i když si nic nekoupila, tak už tomu moc nevěřím… třeba bych zkusila ten Wish

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.1.20 11:19

@Luci789 To se mi tedy nestalo, ani na Wish a ani na Ali… A nějak se mi nezdá, že by si jen tak strhávali peníze. Řešila to nějak? Já měla asi dvakrát problém se zbožím a peníze mi vrátili a zboží ani nechtěli zpět. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
16.1.20 21:24

Já objednávám z Aliexpressu a vždy v pohodě, třeba teď mi nepřišlo zboží za 1500,–,podala jsem spor a do 3dnu mám peníze na úctě :jazyk:
Manžel objednává zase z wishe a taky v pohodě. Moje mamka taky z wishe..
Dle mě je to stejné ;) ale počítej s dlouhou čekací dobou a že vše není 100% jako na obrázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
16.1.20 21:25
@Luci789 píše:
A nevíte jestli je to spolehlivější než Ali? Kamarádce tam totiž začali obchodníci strhávat peníze, i když si nic nekoupila, tak už tomu moc nevěřím… třeba bych zkusila ten Wish

Doporučuji neukladat kreditní kartu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák