Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Řešil manžel a nějaká možnost je ve Slevomatu - mrkni na podmínky, myslím že mluvil něco o tom, že po připsání částky/kreditu je to nutné utratit do 14-ti dnů.
@Anonymní píše:
Dobrý den, našla jsem stravenky 2019, nevíte prosím co s nimi? Asi mám smůlu, co? Jsou v hodnotě 880,–, tak mě to docela štve. DěkujiAnonym kvůli manželovi, který tu má taky účet a asi by mě zabil kdyby to zjsitil![]()
![]()
Kterej to ke Jege nebo Premek Orac? ![]()
Ty stravenky lze většinou uplatnit do konce ledna.. Pořádně si je prohlidni
Letos jsem si jeste nikde nevsimla, ale treba reznictvi, kam chodim, miva dokonce cedulku, ze berou tusim do konce ledna ty stravenky z predchoziho roku.
@bjetuschka píše:
Já jich našla 9manžel mě taky nepochválil
Hups
…Asi dostanu pojeb taky
…Asi i tusim, ktera taska je ukryva ![]()
Třeba na Sodexo se dají vrátit, ale pouze přes zaměstnavatele, loni to bylo tuším do 10.1.
Muz dostava ticket a sodexo a byly do 31.12 uz 28.12 nam je nechteli vzit v restauraci
ale podarilo se nam je udat, vloni nam zbylo asi 300 a 2ledna i vietnamci nechteli
Většina poukázek má oficiální platnost do konce roku a obchodníci je mohou poslat na poukázkové společnosti spolu s fakturou do konce ledna. Mnozí obchodníci je proto od zákazníků již v lednu nepřijímají, neboť fakturace za předchozí měsíc probíhá první pracovní den následujícího měsíce. Poukázky se rovněž posílají jako cenné psaní, což není levná věc.
Ja loni resila to stejne, tak jsem napsala na infolinku stravenek, ktere mi zbyly a poslali mi odkaz na obchod (v Praze), ktery je jeste bral, tusim, ze do konce ledna… Ale nevim, jak je to letos, stihla jsem vsechny udat…
I letos jde odeslat stare stravenky na slevomat. Endered do 18.1.
Poukázky Sodexo (Flexi Pass, Fokus Pass, Holiday Pass, Relax Pass, Vital Pass a Smart Pass, Bonus Pass, Dárkový Pass, Gastro Pass) a Naše stravenka (Lidl) až do 30. března
Vycerpani do 6 mesicu
Dobrý den, našla jsem stravenky 2019, nevíte prosím co s nimi? Asi mám smůlu, co? Jsou v hodnotě 880,–, tak mě to docela štve. Děkuji
Anonym kvůli manželovi, který tu má taky účet a asi by mě zabil kdyby to zjsitil