Zkušenosti z porodnice Bohunice a Milosrdných bratří Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
9.9.16 21:01

@Andreofix
ahoj já rodila před rokem v bohunicích a byla jsem spokojená. navíc můžu srovnávat i s Miloušama.
Já narazila na super doktory a ve finále jsem rodila takovým fofrem, že ani dokor nepřišel. Jen asistentka s medičkou…a ty byly bezvadný.
No a pak na pokoji. Jako dobrý. Jen mi tam vadila jedna sestřička. Fanatička do kojení. No a ta jakmile to ženské nešlo tak držkovala a snažila se asi víc než je normální.
Ale za mě…
Pokud bych měla ještě někdy rodit, tak zase Bohunice.
K Miloušům nejdu. Tam zbytečně čekali a tak jsem nerodila zrovna nejlíp. což mě ted zpětně hodně mrzí..
A to, že jsou v Bohunicích návštěvy na pokoji je docela blbý, ale tak zas nejsu tam tak dlouho abych to nevydržela :mrgreen:
jinak co se týče personálu tak ok..a jídlo mi taky nevdilo. nejsu frfňa tak jsem byla spokojená. navíc rodina stejně furt něco nosí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
10.9.16 08:15

@Andreofix Obilňák je sám o sobě starý špitál, ale z mojí zkušenosti byla péče na 100% a hlavně mají nejlepší novorozeneckou péči (JIP). Z okolních porodnic převážejí miminka v případě průšvihu právě na Obilňák. A zajištění zdraví pro syna pro mě bylo nejdůležitější. Kamarádka co rodila v Bohunicích, má zkušenost takovou, že miminko mělo problémy, to ho převezli na Obilňák a ona zůstala ležet sama s komplikacemi v Bohunicích a prcka několik dní neviděla. Pro mě nepředstavitelný děs. Porodní boxy jsou pěkné, ale to šestinedělí je prostě stará porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.9.16 08:32

@Andreofix s Bohunicemi oproti Milosrdným mám ty nejlepší zkušenosti, vč. přístupu lékařů. Jen se tam někdy dlouho čeká na monitory. Někdy.
Rodila v Bohunicích vcelku nedávno i moje dcera a také spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
10.9.16 11:22

@berry4
no já v bohunicíh taky byla objednaná na monitor na určitou dobu a dostala jsem se na řadu asi za 1,5 hodiny. a teda čekat ve 35 stupních tam to byl masakr. ale to byla výjimka. jindy na čas +-5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.9.16 21:08

Tak za mě Bohunice nikdy více. Porod byl fajn, tam nemám co vytknout, ale šestinedělí hrůza. Fabrika na děti. 2. porod u Milosrdných a maximální spokojenost s porodem i šestinedělím. Personál příjemný, prostředí krásné. Lituju, že jsem hned poprvé nešla tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 14:03

Ja jsem teda osobne v Brne nerodila, ale co rikaly kamaradky, tak moc spokojene nebyly. Ja jsem rodila v Boskovivich a byla jsem maximalne spokojena. Mile jednani a pristup, ve vsem se snazii pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
23.9.16 21:12

Tak já nemám zkušenost s porodnicí u Milosrdných, obě děti jsem rodila v Bohunicích - a za mě rozhodně spokojenost. Partner byl se mnou u obou porodů a to jsem druhou dceru rodila akutním císařem pro vážně zdravotní komplikace. Přístup lékařů i sester jak při samotném porodu, tak i potom na šestinedělí mi naprosto vyhovoval. Na všechno se ptali, všechno vysvětlili. Na šestinedělí jsem měla nadstandard, takže muž za mnou mohl kdykoliv, kolikrát se vracel z práce kolem půlnoci a vždycky ho pustili. :)
Určitě Bohunice, jako „v továrně na děti“ jsem se rozhodně necítila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
24.9.16 15:38

Ahojky, i za mě jedině Obilnák, nej nej, porodnice. Nemohu srovnat z jinýma. Rodila jsem tam tři kluky a vždy pomohli jak uměli :palec:.U prvního to bylo horší, prodní bylo jinde, tak se ke mě chovali nic moc. U druhého a i u třetího naprosto 100% velmi výborné chování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.9.16 20:55

Ahoj holky, máte některá z vás pozitivní zkušenosti s Milosrdnýma i když při porodu nastaly komplikace?
Určitě se přikláním k přirozenému porodu, ale zase nejsem fanatik a je mi jasné, že v případě komplikací to aromalampa nezachrání.. zkrátka a dobře bych ráda porodila bez léků a nástřihu, ale jen v optimálním případě, ne za cenu udušeného dítěte nebo několikadenních nesnesitelných bolestí. Budu rodit poprvé. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
26.9.16 21:14

@Ka kač

S Milosrdnými konkrétně já sama zkušenost nemám, rodila jsem v Bohunicích, ale kamarádka se pro ně rozhodla. Bohužel, ne všechno probíhalo dobře, miminko mělo nějaké komplikace a došlo k převozu právě do Bohunic.
Já byla v Bohunicích spokojená, určitě bych je doporučila. Taky jsem chtěla rodit s co nejméně zásahy, ale mít v záloze lékařský tým a zázemí, kdyby se něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková