Zkušený ORL (Zlínský kraj)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.20 12:13

zkuseny orl Zlinsky kraj

Dobry den, poradite zkuseneho orl lekare v teto lokalite? me zkusenosti jsou zatim takove: MUDr. Pustina v Brode - vysetreni odflakne a nasadi kortikoidy = nikdy vice
MUDr. Kucerova ve Zline (navsteva rozdil nekolik let, porad stejny chronicky problem - zahleneni, strupy v nose, alergicka ryma) - sla jsem tam podle recenzi, ale taky hruza. narozdil od Pustiny me alespon vystretrila kamerou, doporucila vyplachy nosu vincentkou a poslala na rentgen, tam jsem uz kvuli koronaviru bohuzel nedosla, takze doporuceni propadlo a potrebuju nove, ale k ni uz taky nejdu.. navic pacientovi rekne, ze si problem vsugeroval, takze takove jednani naprosto odmitam.
chtela bych opravdu dukladne vysetreni, kdo opravdu pomuze k vyleceni. mame tu prosim nekoho takoveho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
24.6.20 12:36

Velice dobře je hodnocený mudr. Vlachynský v UH. Byli jsme u něho a je to moc milý a ochotný doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
24.6.20 12:43

Též Mudr. Velecká v Uh. Hradišti by na takový problém byla dobrá, má moderní vyšetřovací přístroje a je taková progresivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 14:01

Moje mamka se s něčím podobným léčí u Mudr. Kučerové a léčba se daří, holt je to běh na dlouhou trať…Jako Kučerová je svéraz, ale svému oboru rozumí. Dala bych jí ještě šanci. A ano, taky mamka konvičkuje.

• Citovat
  • Upravit
9374
24.6.20 15:53

Já mám dobrou zkušenost s MUDr. Gernem v Kroměříži, ale to už máš asi z ruky, když píšeš o Brodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 19:33

Moc dekuji za vase zkusenosti, necekala jsem jich tolik :srdce: podle recenzi jsem dnes nekolikrat volala MUDr. Vlachynskemu, ale nedovolala se. podle komentaru mi ale zni dobre i MUDr. Velecka, tak zitra zvazim, kam zavolam jako 1.
Kromeriz mam sice daleko, ale jelikoz me tyto problemy trapi radu let, tak za odbornikem by to daleko nebylo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.20 11:11

Dopisu jeste zkusenost s MUDr. Vlachynskym, kdyby nekdo resil nekdy podobne dilema, ke komu jit. zvlastni, ze hodne lidi hodnoti kladne jeho pristup, me celkem zarazil a trochu to hranicilo s obtezovanim, ocekavala bych serioznejsi pristup nez jednani, jako bych byla jeho kamaradka. ale hlavni je jak si poradi s problemem. jako kapky nasadil Nasofan a taky doporucil konvickovani. zvlastni, ze ho moc nezajimala dalsi navsteva skrz kontrolu, oproti treba MUDr. Kucerove. taky ho nezajimal rentgen ani stery, takze me nikam neposlal s vetou, ze vi, co by to mohlo byt a kdyby se to ani za 3 mesice nezlepsilo, tak by doslo k chir. zakroku. (nyni beru kapky druhym tydnem a (zatim) zadna zmena)

• Citovat
  • Upravit
8014
13.7.20 11:15

Dr. palvíček u palvíčka byl manžel je to ani ne 14 dní a byl spokojený a muj muz je dost nárocný na pocit z lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
13.7.20 11:54

@Zetmi jmenuje se dr. Jiří Pavlíček, toho jsem chtěala také původně doporučit, ale myslím, že nemá kamery a ty moderní elektronické vyšetřovací přístroje - je moc fajn, milý, hodný a respektuje i názor pacienta
ale prostě dr. Velecká má ty moderní přístroje
Mudr. Vlachynský podle mne už tak spíše těží ze své popularity, taky se mnou jednal hodně familierně a to nemám moc ráda
a trochu mně i obviňoval, řekla jsem že po píchnutí dutin mám problémy, a on se rozčilovat jako jestli chci obvinit tu lékařku, která mi to píchala :roll: - ta je už v důchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
13.7.20 12:05

@stinga ano to je možné že nemá takové vybavení. s dr. veleckou bohužel nemám zkušenost, s názorem na vlachynského s tebou souhlasím, tchán tam byl kdysi měl problémy s krkem řekl mu at klokta vincentku nakonec z toho byl zánět jako prase. Já u něj byla akorát nastřelovat naušnice a sama bych k němu s krkem asi nešla bych se bála co mi tam vlastně strčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
13.7.20 12:11

@Zetmi no my chodíme k tomu Pavlíčkovi, nejlíp nám vyhovuje jeho přístup i postup léčení

• Mudr. Velecká je zas hodně striktní - mamku v 46 nutila vyoperovat krční mandle, což matka nechtěla, tak dr byla hodně nepříjemná, tak přešla k Pavlíčkovi, mandle zůstaly na místě, a po pár letech mírných potíží nemá už mamka potíže s mandlemi téměř žádné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
13.7.20 12:16

@stinga mojeho tam původně rovnou poslala obvodní a je rád že sel k němu a ne k vlachyňovi to by myslím aj o ty mandle přišel. Kdybych musela určitě jenom asi k tomu pavlíčkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
13.7.20 12:37

@Zetmi jo taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie