Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
A proč máte HA? Je hořké, takže mu může i míň chutnat..
Jinak malej mi pijde ve 4. měsíci 180ml po 4 hoďkách (teď teda už ne, přikrmujem, tak je to trochu jinak..ale předtím ano). A ty mu dáváš kolik? Jakože uděláš třeba 180ml a ať si vypije kolik chce? Moc to z toho dotazu nechápu…
můj nikdy nevypil to, co bylo napsáno na obalu. Pokud mu mlíko jinak vyhovuje a přibírá ti, jakože ano, tak bych to nehrotila. Jakože 180 mi nevypije naráz (respektive velmi zřídka) ani teď můj 21 měsíční syn.
lyrica píše:
A proč máte HA? Je hořké, takže mu může i míň chutnat..
Jinak malej mi pijde ve 4. měsíci 180ml po 4 hoďkách (teď teda už ne, přikrmujem, tak je to trochu jinak..ale předtím ano). A ty mu dáváš kolik? Jakože uděláš třeba 180ml a ať si vypije kolik chce? Moc to z toho dotazu nechápu…
Má HA protože já mám atopický ekzém. Udělám mu 150ml a nechám ho kolik si vypije…
andyn tak jestli ti v pohodě přibírá, tak to asi neřeš ![]()
Zase měnit mu UM, co když mu nebude sedět, takže znova změna..no to je taky na prdek no..
lyrica píše:
andyn tak jestli ti v pohodě přibírá, tak to asi neřeš
Zase měnit mu UM, co když mu nebude sedět, takže znova změna..no to je taky na prdek no..
levmah28 píše:lyrica píše:
andyn tak jestli ti v pohodě přibírá, tak to asi neřeš
Zase měnit mu UM, co když mu nebude sedět, takže znova změna..no to je taky na prdek no..hlasím,že mám drobka doma
![]()
Pardón za OT.
Píšu ti SZ ![]()
mně přijde dávkování 120ml co 3h u 3m starého dítěte úplně v pořádku, můj syn pil v té době ještě tuším 90
a taky po třech hodinách, krmím tak stále, přišlo mi to úplně normální. V noci teda ne, ale on zas od porodnice spí v noci dobře, budil se 2× za noc, teď už dávno jen 1×
ale jinak bych mlíko rozhodně neměnila (shodou okolností máme stejné) a vážila si toho, že ho nic nebolí, dobře tráví a přibírá-stačí si pročíst pár diskuzí a rozhodně to není samozřejmost
Určitě bych neměnila mléko,když mu vyhovuje,nám nevyhovovalo skoro vůbec nic a to je pak boj! myslím,že mu to tak zatím vyhovuje,přibírá ti pěkně.Mohlo by se stát,že změníš mléko,bude pít zase to samé a navíc třeba bude mít problémy s bříškem a to by byla škoda.
120 ml co 3 hodiny považuji u tříměsíčního mimouše za tabulkové
Změnu UM bych nezkoušela, ať si nepohoršíte.
ahojky, mi pijeme taky tak a to už nám táhne na 5.měsíc ted kvůli zoubkům pijeme ještě mín…ale ještě před 14dny mi vypil od 120ml do 150ml a to také každé 3hodiny jen v noci po uložení vydržel někdy do 1 někdy do 5 ráno spát a pak taky co tři hodiny vzhůru takže si s tím nelam hlavu, pokud přibírá tak to neřeš
Ahoj, ve 3. měs mi malý taky pil 110-160 ml, spíš méňě, je to úplně v pořádku. Každé dítko je jiné ![]()
Zdravím, teda Andyn 82,je az k neuvereni jak to mame s prcakama stejne(tedy ted uz asi ne pac tvuj prispevek je rok stary)ale pobavila me ta shoda, Mam trimesicniho chlapecka na UM BEBA(znacka UM je to jedine co se lisi)kakame krasne kazdy den, netrpime z briskem, a do nedavna mi pil 120ml, ted posledni par dnu uz zacina predapsanou 150,a to podle tabulek by mel pit 180 že
, papka mi potrech hodinkach a spinkat mi chodi lehce po 19 hod, a budi se mi kolem 1-2 rano, napapa a pak se mi budi opet v intervalech po trech hod, vzjmecne i po 2
pisu to protoze me vazne pobavila ta naprosta shoda
super
jinak znacku bych rozhodne nemenila, jsme moc spokojeny, a celkove mi tento nas(tvuj
)rezim naprosto vyhovuje, ba dokonce je ukazkovy ne?
No musela sem to sem proste napsat i kdyz uz to pro tebe neni davno aktualni, moc zdravim pa ![]()
Ahoj maminky,
.
mám dotaz ohledně mého tříměsíčního prcka. Od narození je na UM, má Sunar Nutradefens HA. Kadí pravidelně,nezvrací, koliky v rámci možností a už ustupují, ale už prakticky 2 měsíce pije 120ml po 3 hodinách, nyní někdy vypije 150ml(spíš vyjímečně), ale i pak chce po 3 hodinách znovu. Spát jde po 19. hod., to vydrží do cca 1-2 hod. v noci, dostane najíst a pak zase jede po 3 hodinách a někdy se budí už po 2 hodinách, že má hlad. Můj dotaz tedy je, zda je normální, že se už tak dlouho nezvyšuje množství vypitého mléka a čím to může být. Nechutná mu? Nezasytí ho? Nebo si prostě jede to svoje a vyhovuje mu to.Zkusit vyměnit za jiné, když jinak vyhovuje? Na obalu píšou, že by měl už pít 180ml po 5 hodinách, tak mi to vrtá hlavou.
Váží už 6 kilo, takže žádný prcek to není.
Díky za odpovědi