Kdy dát kaši?

Mishka94
20.3.12 16:35

Kdy dát kaši?

Prosim poradte,koupila jsem synovi prvni kasi od Hami a nevim zda mu ji dat jako posledni jidlo dneska pred spanim,nebo jestli v podvecer a potom pred spanim mlicko.Posledni jidlo ma vzdy kolem 22.hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6653
20.3.12 16:38

ahoj, budeš to muset vyzkoušet, já třeba dávám svému synovi kaši jako večeři, cca. kolem 20 hodiny, ale je pravda, že je už větší 18 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
20.3.12 16:48

a kolik je synovi a myslíš mlíčko koj, nebo UM ?

• Citovat
  • Upravit
Mishka94
20.3.12 16:51

5 mesicu je uz dobu na UM

• Citovat
  • Upravit
6653
20.3.12 16:52

já bych dala nejdříve UM a pak kolem té 22 hodiny kaši a uvidíš jak bude spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.3.12 16:52

Poprvé mu ji dej raději ráno na snídani, mohlo by ho z toho bolet bříško, tak ať je to raději přes den, než v noci. Jinak já večer udělám UM (Sunar) a ten mu trochu zahustím Sunarkou kaší rýžovou s banány a dávám mu to z flašky a to až jako poslední jídlo (cca v 20:00 hod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
20.3.12 16:58

5 měsíců..dala bych večer kolem šesté kaši, aby měl čas tuto novinku strávit a před spaním hezky UM, jak je zvyklý :-) jakou jsi mu koupila kašičku ? :-)

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
20.3.12 17:02
lovesmile píše:
Poprvé mu ji dej raději ráno na snídani, mohlo by ho z toho bolet bříško, tak ať je to raději přes den, než v noci. Jinak já večer udělám UM (Sunar) a ten mu trochu zahustím Sunarkou kaší rýžovou s banány a dávám mu to z flašky a to až jako poslední jídlo (cca v 20:00 hod.)

ráno také není špatný nápad, ale aby jí zas malý pak nezlobil se zaváděním příkrmů. kaše je taková uspávací na dopoledne ne ? no já nevím..ráno to chce spíš cukry. banán, jablíčko. to už dáváte zakladatelko? pokud ještě ne, tak zkus kaši třeba i ráno no..ať to nemá večer těžké do bříška. jo a nedávej mu jí do flašky, ale na lžičku.

• Citovat
  • Upravit
Mishka94
20.3.12 17:07

ano to vim ze na lzicku.uz jsme zkouseli davat presnidavky a ty nam papa a travi krasne.koupila jsem od Hami tu prvni kasi s obilninami

• Citovat
  • Upravit
6578
20.3.12 17:07
Lenkaamimi píše:
lovesmile píše:
Poprvé mu ji dej raději ráno na snídani, mohlo by ho z toho bolet bříško, tak ať je to raději přes den, než v noci. Jinak já večer udělám UM (Sunar) a ten mu trochu zahustím Sunarkou kaší rýžovou s banány a dávám mu to z flašky a to až jako poslední jídlo (cca v 20:00 hod.)
ráno také není špatný nápad, ale aby jí zas malý pak nezlobil se zaváděním příkrmů. kaše je taková uspávací na dopoledne ne ? no já nevím..ráno to chce spíš cukry. banán, jablíčko. to už dáváte zakladatelko? pokud ještě ne, tak zkus kaši třeba i ráno no..ať to nemá večer těžké do bříška. jo a nedávej mu jí do flašky, ale na lžičku.

Já jsem to tak poprvé udělala, jen ať vím, jak na to bude reagovat a byl v pohodě a ani ho z toho nebolelo bříško. A vždyť se přece i prodávají kašičky „Dobré ráno“, takže myslím, že v tomhle by problém být neměl. :nevim: Teď po příkrmech mu ji už dávám někdy i dopoledne na svačinku a to lžičkou. Když ji má večer, tak to má v podstatě jen Sunar zahuštěný tou kaší a ve flašce, protože mi většinou u večerního krmení už usíná, takže lžičkou večer by to nešlo, jedině jako první večeři. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishka94
20.3.12 17:16

Jeste jestli se mohu zepat jestli se mohou stridat znacky tech kasi nebo kdyz mu bude ta Hami vyhovovat tak u ni zustat a pripadne jen stridat prichute ?

• Citovat
  • Upravit
6578
20.3.12 17:25

Já myslím, že se můžou střídat. Zatím jsem teda koupila jen různé příchutě Sunarky, ale mám v plánu koupit i jiné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishka94
20.3.12 17:33

Ja chtela puvodne take sunarku ale uz ji nemeli tak mi dali prave Hami tak to chci vyzkouset zatim jen a pote bych chtela prejit na sunarku

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
20.3.12 17:45
lovesmile píše:
Lenkaamimi píše:
lovesmile píše:
Já jsem to tak poprvé udělala, jen ať vím, jak na to bude reagovat a byl v pohodě a ani ho z toho nebolelo bříško. A vždyť se přece i prodávají kašičky „Dobré ráno“, takže myslím, že v tomhle by problém být neměl. :nevim: Teď po příkrmech mu ji už dávám někdy i dopoledne na svačinku a to lžičkou. Když ji má večer, tak to má v podstatě jen Sunar zahuštěný tou kaší a ve flašce, protože mi většinou u večerního krmení už usíná, takže lžičkou večer by to nešlo, jedině jako první večeři. :think:

no jo, to je pravda, kašička dobré ráno. tak asi zbytečně vyšiluju.

já si vždycky vzpomenu na to, jak nám na základce dávali takový ty sladký mlíka v igelitovým pytlíku jahodový ( je mi 34 .-) ) a my jsme pak krásně pospávali v těch lavicích. až potom se přišlo na to, že mléko, sýry a podobně jsou na dopoledne nevhodné, protože tělo je tráví tak nějak déle a těžce a že k snídani a k svačině se mají dávat sacharidy. jsou rychlé na trávení a dávají hodně enrgie.

ale ty malý děti jsou takový čerti, že podle mě dopoledne dobře stráví i kaši :-))

• Citovat
  • Upravit
2203
20.3.12 17:51

Já bych kaši dala v podvečer a pak mlíčko. Ono krmit dítě v 22h večer lžičkou je často dost nemožné, je rozespalé a jde to špatně. Taky jsme to tak dělali kolem 6h kaši a pak před spaním jsem ji nakojila. Teď už kaše moc nechce, ale praktikujeme to podobně kolem 6h večeře a pak mlíko (jak kdy kojení, UM, kaše do flašky). Někdy má kaši i k snídani, ale to až od roku. Střídat značky se můžou, ale některé děti taky všechno nesní. Mě malá jí jen Sunarky a to jen pár druhů. A pak nemléčné od Nestlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová