Kdy dát kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mishka94
20.3.12 18:15

tak jsem uz zkousela davat a snedl sotva pulku,musi si zvykat :)

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
20.3.12 18:45
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
5277
20.3.12 18:47

Já dávám kaši jako první večeři, tzn kolem šesté a pak před osmou, než jde spát, tak dostane MM. Je nám 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.3.12 22:38

Ahoj,v podvečer bych dala kaši, pak mléko před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
21.3.12 08:13

Ahoj,záleží jak budeš tu kaši dávat.Já ji dávám řidší do flašky,takže je jako poslední jídlo.Pokud chceš dávat lžičkou,tak jako poslední bych dala mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 06:36

Kaše

Ahoj četla jsem příspěvky. Jen by mě zajímalo, máme doma malého jedlíka, takže když vidí jist ségry chce také. Má 7 měsíců a už papa ovocné svačiny a masozeleninove příkrmy, večer kaši. Nastal problém, že se ráno nemůže dokojit, tak jsem si říkala že bych mu šupla trochu kasičky. Myslíte že je ještě brzy na ranní kaši?? Mám mu dát raději UM??

• Citovat
  • Upravit
4731
29.5.21 06:45
@Anonymní píše:
Ahoj četla jsem příspěvky. Jen by mě zajímalo, máme doma malého jedlíka, takže když vidí jist ségry chce také. Má 7 měsíců a už papa ovocné svačiny a masozeleninove příkrmy, večer kaši. Nastal problém, že se ráno nemůže dokojit, tak jsem si říkala že bych mu šupla trochu kasičky. Myslíte že je ještě brzy na ranní kaši?? Mám mu dát raději UM??

Ja bych mu klidne dala kasi, muzes zkusit nejakou nemlecnou treba a stridat to, jestli se ti zda, ze by ty dve mlecne kase byly moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová