Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,byla jsem ve Zlíně v nadstandartním pokoji,platí se 580,– za den.
A zvládala jsi to sama?Já bych tam chtěla mít často manžela,tak by se nemusel řídit návštěvníma hodinama.Pokud to tak je ve Zlíně.
Návštěvní hodiny jsou docela blbě, tuším od 14 do 16 - manžel přicházel nejdřív v 16h a odházel když nahlásili večeři. Jako normální pracující aby tam byl ve 14h, je docela nereálné. Sestřičky nic neříkali a druhá maminka na pokoji měla stejného workoholika, takže to bylo i u ní v pohodě ![]()
U nadstandartu nejde rodit ve vane jo a ma vlastni wc. Stoji myslim 1600kc plus 600 kc za manzela u porodu. Protoze ma nejake msazni trysky. Jinak jsou tam 4 boxy s vanama myslim. Kazda vana ma jinou velikost. Ja chci rodit do vody tak doufam ze bude volnej boxik:)
U nadstandartu na sestinedeli je to myslim 2000kc za ty ctyri dny. Jsi na pokoji sama. Ale vetsinou na nj davaji maminky s dvojcatky, ty maji prednost:)
Kamaradka na spolecnem pokoji vychytala pani co prej pekne smrdela a nevypadala ze dodrzuje zasady hygieny:( a navic ji furt rvlo decko a budilo to jeji. Chci bejt sama, vim to:)
Zvládla,když mimčo spalo šla jsem do sprchy.Jídlo mi nosili na pokoj,i když jednou jsem šla na snídani a oběd,mimčo jsem měla sebou,a nebyla jsem jediná.Tak nevím,ale asi to jídlo nosí automaticky na pokoj,nikdo mi neřekl a donesli mi to ještě než hlásili rozhlasem snídaně a večeře.
Saxa: ano na nadstandart nosi jidlo na pokoj a manza muze kdykoliv na navstevu:)
Tak 1600kč za předporodní nadstandard bych nedala.A tam je jídelna?tam se nejí na pokoji?
Na vsetíně na nadstandardu může tatínek i spát.Ale na Vs mě nikdo nedostane.
Ja myslela za nadstandart box porodni je myslim 1600 a za nadstandart na sestinedeli je tech 580 na den. To bych tam stejne chudaka manzu nenutila spat:D at si lehne do normal postele:) stejne bude popijet a oslavovat s kamaradama:D
levmah28 píše:
Tak 1600kč za předporodní nadstandard bych nedala.A tam je jídelna?tam se nejí na pokoji?
První porod jsem měla císařem,tak mi jídlo nosili.
Šak ty jsi psala že 1600kč stojí ten předporodní nadstandardní box.
http://www.kntb.cz/…cene-sluzby/
Porod v nadstandardu 1700
Nadstandard na šestinedělí 580/za noc
No sak jo:D aha ty jsi myslela ze muze spat na porodnim boxu?? Aha tak to ja myslela ze az pak na pokoji:D
No doma jsem si myslela že bez vany ten porod nepřežiju, doma jsem byla 4h ve vaně, ale pak mě pomáhalo spíše sedět na balóně, houpat se a nechat se sprchovat.
Já nadstandard nechtěla, ono je lepší když jste dvě - já si to teda myslím pořád. Když se sprchuješ tak je dítě po dohledem té druhé, na oběd jde taky jen jedna a druhá hlídá děti a tak. Ale jako samo když jsi sama, tak mimčo zavezeš na sesternu a jdeš na oběd nebo do sprchy, nebo se vysprchuješ když je tam tatínek. Asi se to dá, ale já byla ráda že jsem s někým a můžu pokecat.