Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zlinske maminky:) co budete mit prvni miminka v lednu 2012. Doufam ze tady nejake jste?!
Nevadi:D hlavne ze tady nekdo bude:D ja mam termin10.1. A ty??
Hi tak já až 29.2.Ale asi to bude dřív,mám takový blbý pocit.Budeš rodit ve Zlíně?
levmah28 píše:
Hi tak já až 29.2.Ale asi to bude dřív,mám takový blbý pocit.Budeš rodit ve Zlíně?
Tý jo příští rok je přestupný? Takto doufám že nebudeme rodit předčasně
- no snad ne. My máme termín až 7.5
a čekáme druhé.
Je přestupný
já čekám první.Tak snad to bude vše O.K.Jinak Petko hoď nějaké info o porodnici ve Zlíně.Už jsme se spolu bavily v jedné mojí diskusi,ale ne o přímo o porodnici.
Ja budu urco rodit ve zline. Uz jsem se tam byla v ramci predporodniho kurzu kouknout. Tesim se:D
Nevím,mám prostě blbý pocit
já nechodím na předporodní kurz,ale mám v plánu tam zavolat a domluvit se na prohlídku porodnice
mám to 40km a na kurz se mi tam jezdit nechce ![]()
To neni zase tak hrozne daleko, muj kurz byl 5 krat vcetne navstevy porodnice, jednou za 14 dni dve hodiny:)
Co tě zajímá ![]()
Jako já jsem byla spokojená, ale já jsem člověk nekonflikní (v rámci možností) a splachovací.
Jeli jsme tam zhruba po 4h kontrakcí doma, přijeli jsme ve 2h, otevřená na 4cm, byla jsem pochválená že takto se chodí k porodu. Klasická příprava - monitor miminka, vyšetření, klystýr (tam je blbý to že je tam jen jeden záchod, kamarádce se stalo že jim dali klystýr omylem dvěma najednou a to prý byl horor). Pak jsem šla hned na porodní box číslo 1 - většinu jsem teda byla ve sprše, s manželem.
Porod popisovat nebudu, to je na jinou debatu ![]()
Po porodu mě teda nenechali ty dvě hodiny na porodním sále, protože potřebovali uvolnit pro další rodičku (když jsem tam přišla v tu noc, byla jsem tam sama, a ráno frmol).
Péče na šestinedělí dobrá, pořád se kdosi chodil ptát, radili mi s kojení, nemůžu si stěžovat. ![]()
Nevím co tě zajímá, byla jsem na 3 patře.
A jak je to s tím nadstandartem?mají třeba na obyčejném pokoji koupelnu a záchod nebo se musí chodit přez chodbu?
Na šestinedělí?
Na pokoji jsou standartně dvě a dvě děti, koupelna i záchod tam je. Jak vypadá nadstandard nevím.
Porodní nadstandard taky nevím - ale šest porodních boxů (nejsem si jistá tím počtem, ale tak nějak), má vanu, a dalších 6 nemá nic a jsou na chodbě 2 sprchy.
Já jsem byla na porodním boxu č. 1 měl vanu a nevyužila jsem to.
Ty vany jsou na levé straně jak příjdeš, na pravo jsou boxy bez vany.
Takže je lepší sprcha než vana?Já jsem taková prej divná,že chci být na pokoji sama,proto se ptám na ten nadstandard kdyby byl volný.Je tam myslím 500kč na noc.