Zlínští ledňáčci 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6956
31.10.11 15:39

Zlinští ledňačci 2012

Ahoj zlinske maminky:) co budete mit prvni miminka v lednu 2012. Doufam ze tady nejake jste?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
31.10.11 15:48

Doufam ze se nekdo do diskuze najde:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.10.11 15:51

Já jsem únor :-(

• Citovat
  • Upravit
6956
31.10.11 16:03

Nevadi:D hlavne ze tady nekdo bude:D ja mam termin10.1. A ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.10.11 16:10

Hi tak já až 29.2.Ale asi to bude dřív,mám takový blbý pocit.Budeš rodit ve Zlíně?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
31.10.11 16:21
levmah28 píše:
Hi tak já až 29.2.Ale asi to bude dřív,mám takový blbý pocit.Budeš rodit ve Zlíně?

Tý jo příští rok je přestupný? Takto doufám že nebudeme rodit předčasně :) - no snad ne. My máme termín až 7.5 :) a čekáme druhé.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
31.10.11 16:26

Je přestupný :-D já čekám první.Tak snad to bude vše O.K.Jinak Petko hoď nějaké info o porodnici ve Zlíně.Už jsme se spolu bavily v jedné mojí diskusi,ale ne o přímo o porodnici.

• Citovat
  • Upravit
6956
31.10.11 16:27

Ja budu urco rodit ve zline. Uz jsem se tam byla v ramci predporodniho kurzu kouknout. Tesim se:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.10.11 16:28

Proc mas blby pocit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.10.11 16:32

Nevím,mám prostě blbý pocit :-( já nechodím na předporodní kurz,ale mám v plánu tam zavolat a domluvit se na prohlídku porodnice :-D mám to 40km a na kurz se mi tam jezdit nechce :-)

• Citovat
  • Upravit
6956
31.10.11 16:34

To neni zase tak hrozne daleko, muj kurz byl 5 krat vcetne navstevy porodnice, jednou za 14 dni dve hodiny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.10.11 16:37

Co tě zajímá :mrgreen:

Jako já jsem byla spokojená, ale já jsem člověk nekonflikní (v rámci možností) a splachovací.

Jeli jsme tam zhruba po 4h kontrakcí doma, přijeli jsme ve 2h, otevřená na 4cm, byla jsem pochválená že takto se chodí k porodu. Klasická příprava - monitor miminka, vyšetření, klystýr (tam je blbý to že je tam jen jeden záchod, kamarádce se stalo že jim dali klystýr omylem dvěma najednou a to prý byl horor). Pak jsem šla hned na porodní box číslo 1 - většinu jsem teda byla ve sprše, s manželem.

Porod popisovat nebudu, to je na jinou debatu :)

Po porodu mě teda nenechali ty dvě hodiny na porodním sále, protože potřebovali uvolnit pro další rodičku (když jsem tam přišla v tu noc, byla jsem tam sama, a ráno frmol).

Péče na šestinedělí dobrá, pořád se kdosi chodil ptát, radili mi s kojení, nemůžu si stěžovat. :nevim:

Nevím co tě zajímá, byla jsem na 3 patře.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
31.10.11 16:40

A jak je to s tím nadstandartem?mají třeba na obyčejném pokoji koupelnu a záchod nebo se musí chodit přez chodbu?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
31.10.11 16:44

Na šestinedělí?

Na pokoji jsou standartně dvě a dvě děti, koupelna i záchod tam je. Jak vypadá nadstandard nevím.

Porodní nadstandard taky nevím - ale šest porodních boxů (nejsem si jistá tím počtem, ale tak nějak), má vanu, a dalších 6 nemá nic a jsou na chodbě 2 sprchy.

Já jsem byla na porodním boxu č. 1 měl vanu a nevyužila jsem to.

Ty vany jsou na levé straně jak příjdeš, na pravo jsou boxy bez vany.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
31.10.11 16:49

Takže je lepší sprcha než vana?Já jsem taková prej divná,že chci být na pokoji sama,proto se ptám na ten nadstandard kdyby byl volný.Je tam myslím 500kč na noc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová