Zlínští ledňáčci 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
9.11.11 10:25

Tak já taky běžně uklízím,ale dnes na bordel kašlu,a jela jsem za mamku :-D budu průběžně taky prát oblečky a dávat do skříně pro mimi.Jani a už má jméno pro malé?

• Citovat
  • Upravit
6956
9.11.11 14:26

Jo mam:Dbude to holcicka Dominika:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
15.11.11 11:26

Ahoj holky, jak se mate? Uz pecete na Vanoce? A co darky, pristi tyden je prvni adventni nedele a pak to utece rychlosti blesku.

My jsme byli dneska na ockovani- druha davka rotarixu a prvni hexavakciny. Petulka byl zlaticko, porad se na doktorku smal, zaplakal jen u pichnuti. Pak jsme jeste pochodili hodinku venku aby se prospal, ted jeste chrni vevnitr, asi ho to zmohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.11.11 12:57

Ja budu pect sz v prosinci :mrgreen: utika to ze :-( doufam ze vsechno stihnu! U nas se vanocnipeivo moc neji, delaji se jn pernicky, linecke a pusinky:D

To je dobre ze jste to ockovni tak pekne zvladli:D darek jeste nemam ani jeden ale uz bych mela zacit, pak behat pred svatkama s pupkem jak prase v obchodaku mezi hromadou lidi se mi fakt nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
16.11.11 11:57

přesně, všude bude hromada lidí, taky na to nemam nervy, musela bych tam s kočárem..začínám objednávat přes net, dneska mi přišel prvni balíček a jsem spokojená - je to oblečení pro Peťulku, pro prarodiče necháme udělat kalendáře a bude hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.11.11 20:16

Ty kalendáře teda letí :-D my budeme s mojim sami a domlouvali jsme se,že si koupíme nějakou drobnost.Budeme šetřit peníze pro malého na plenky atd :-D a oni si v rodině nic nekupujou,a já koupim jen synovci a sestře.

• Citovat
  • Upravit
701
21.11.11 10:57

Jj, taky se mi zda, ze skoro kazdy dava kalendar. Myslim ale, ze to prarodice oceni, za nich nic takoveho nebylo a tak maji aspon vnoucatka „na ocich“ :-) Jeste budem ale kupovat fotoramecek, takze kalendar je jen doplnek :-))

A co vy a darky, uz mate neco pokoupeno? Jak probiha tehotenstvi? Uz se to zacina kratit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.11.11 12:26
filutka píše:
Jj, taky se mi zda, ze skoro kazdy dava kalendar. Myslim ale, ze to prarodice oceni, za nich nic takoveho nebylo a tak maji aspon vnoucatka „na ocich“ :-) Jeste budem ale kupovat fotoramecek, takze kalendar je jen doplnek :-))A co vy a darky, uz mate neco pokoupeno? Jak probiha tehotenstvi? Uz se to zacina kratit :-)

Tak já moc toho kupovat nebudu,akorad sestře zapékací mísu,mamce nevím,a chlap chtěl monterky :-D není peněz,tak pod stromkem toho moc nebude.Ale budou to první vánoce,co budeme s manželem sami :-D to bude prča :-D

• Citovat
  • Upravit
701
22.11.11 07:51

Jee, monterky, taky je chci manzelovi koupit..jen je blbe, ze se ted s malym do mesta sama nedostanu, zkusim neco pohledat na netu nebo pozadat rodice, jestli by mi to nekoupili..

Dnesni noc byla tragicka, P. sel spinkat v sedm a o pul 12 uz byl vzhuru a pak se to tahlo, porad mrcel, bolelo ho brisko, vstavali jsme v pet, tak jsem uz ted vyrizena a to je teprv rano :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.11.11 07:57

Chtěla jsem mu koupit monterky od Snickers-to je obchod s pracovníma oděvama.Jsou ve slevě za 3000kč ale kvalitní,jenže kdysi jsme je kupovali za 1500kč tak počkám na velkou slevu :-D to jste si moc nepospali,tak dnes to musíte dohnat.

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 13:12

Holky,ze vas taky tak prerusim,muzu se zeptat jestli vam uz prisly soc.davky?nemyslim materskou,ale treba socialni priplatek,pridavky atd,vim ze jste ze vsetinska tak prto vam sem lezu,dik za info :*

• Citovat
  • Upravit
5misa6
23.11.11 14:16

Tak mě chodí nemocenská,a ještě nedošla :-D tak nejsem sama bez peněz.

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 14:19

Tak ja volala na socku,a prej az sedmeho 8o 8o takze jsem v pochve :cert: :cert: nezaplacene dluhy,najem,naobjednane darky :cert:

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 14:21

Kdyby to aspon rekli,nebo nejak kontaktovali,ale clovek s tim pocita,ze :roll:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
23.11.11 14:24

Tak to jsi teda pěkně v pochvě,já doufám,že nemocenská příjde brzy nebo budu taky žrát omítku :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová