Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak se mate? Uz pecete na Vanoce? A co darky, pristi tyden je prvni adventni nedele a pak to utece rychlosti blesku.
My jsme byli dneska na ockovani- druha davka rotarixu a prvni hexavakciny. Petulka byl zlaticko, porad se na doktorku smal, zaplakal jen u pichnuti. Pak jsme jeste pochodili hodinku venku aby se prospal, ted jeste chrni vevnitr, asi ho to zmohlo..
Ja budu pect sz v prosinci
utika to ze
doufam ze vsechno stihnu! U nas se vanocnipeivo moc neji, delaji se jn pernicky, linecke a pusinky:D
To je dobre ze jste to ockovni tak pekne zvladli:D darek jeste nemam ani jeden ale uz bych mela zacit, pak behat pred svatkama s pupkem jak prase v obchodaku mezi hromadou lidi se mi fakt nechce ![]()
přesně, všude bude hromada lidí, taky na to nemam nervy, musela bych tam s kočárem..začínám objednávat přes net, dneska mi přišel prvni balíček a jsem spokojená - je to oblečení pro Peťulku, pro prarodiče necháme udělat kalendáře a bude hotovo ![]()
Ty kalendáře teda letí
my budeme s mojim sami a domlouvali jsme se,že si koupíme nějakou drobnost.Budeme šetřit peníze pro malého na plenky atd
a oni si v rodině nic nekupujou,a já koupim jen synovci a sestře.
Jj, taky se mi zda, ze skoro kazdy dava kalendar. Myslim ale, ze to prarodice oceni, za nich nic takoveho nebylo a tak maji aspon vnoucatka „na ocich“
Jeste budem ale kupovat fotoramecek, takze kalendar je jen doplnek ![]()
A co vy a darky, uz mate neco pokoupeno? Jak probiha tehotenstvi? Uz se to zacina kratit ![]()
filutka píše:
Jj, taky se mi zda, ze skoro kazdy dava kalendar. Myslim ale, ze to prarodice oceni, za nich nic takoveho nebylo a tak maji aspon vnoucatka „na ocich“Jeste budem ale kupovat fotoramecek, takze kalendar je jen doplnek
A co vy a darky, uz mate neco pokoupeno? Jak probiha tehotenstvi? Uz se to zacina kratit
Tak já moc toho kupovat nebudu,akorad sestře zapékací mísu,mamce nevím,a chlap chtěl monterky
není peněz,tak pod stromkem toho moc nebude.Ale budou to první vánoce,co budeme s manželem sami
to bude prča ![]()
Jee, monterky, taky je chci manzelovi koupit..jen je blbe, ze se ted s malym do mesta sama nedostanu, zkusim neco pohledat na netu nebo pozadat rodice, jestli by mi to nekoupili..
Dnesni noc byla tragicka, P. sel spinkat v sedm a o pul 12 uz byl vzhuru a pak se to tahlo, porad mrcel, bolelo ho brisko, vstavali jsme v pet, tak jsem uz ted vyrizena a to je teprv rano ![]()
Chtěla jsem mu koupit monterky od Snickers-to je obchod s pracovníma oděvama.Jsou ve slevě za 3000kč ale kvalitní,jenže kdysi jsme je kupovali za 1500kč tak počkám na velkou slevu
to jste si moc nepospali,tak dnes to musíte dohnat.
Holky,ze vas taky tak prerusim,muzu se zeptat jestli vam uz prisly soc.davky?nemyslim materskou,ale treba socialni priplatek,pridavky atd,vim ze jste ze vsetinska tak prto vam sem lezu,dik za info ![]()
Tak mě chodí nemocenská,a ještě nedošla
tak nejsem sama bez peněz.
Tak ja volala na socku,a prej az sedmeho
takze jsem v pochve
nezaplacene dluhy,najem,naobjednane darky ![]()
Kdyby to aspon rekli,nebo nejak kontaktovali,ale clovek s tim pocita,ze ![]()
Tak to jsi teda pěkně v pochvě,já doufám,že nemocenská příjde brzy nebo budu taky žrát omítku ![]()
Tak já taky běžně uklízím,ale dnes na bordel kašlu,a jela jsem za mamku
budu průběžně taky prát oblečky a dávat do skříně pro mimi.Jani a už má jméno pro malé?