Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, to je super, ze vam nakupy tak jdou ![]()
Doporucuju bazarek Beruska, je nad ulici Kvitkova, maji tam plno zbozi, nosi ho tam maminky, takze to neni zadna hruza jak v klasickych secondhandech. Malemu tam kupuju hlavne bundicky, mikinky, ted jsme koupili kombinezu je uplne jako nova. U techto malych velikosti je videt, ze to meli deti parkrat na sobe, protoze vypadaji jako nove..
K plenkam: my jsme koupili Pampers (mame v rodine detskeho dsoktora a rikal, ze ty jsou nejlepsi). Vyzkouseli jsme i Huggies, ale ty se mi zdaly, ze kdyz se maly vykakal, tak v tom jakoby plaval zatimco pampers to pekne nasaly..
Dneska jsme byli o doktora, Petulka ma uz 4. tyden rymu, nemuzeme se ji zbavit. Dostal nejake homeopatika, tak snad pomuzou. Odpoledne jedeme do Zlina do kuchynskeho studia, doufam, ze to maly prospi ![]()
Mejte se krasne
Tak ať jste brzy zdraví
taky chceme kupovat pampers,ale až budou ve slevě ![]()
Je dobre se zaregistrovat v DM drogerii, dostanes slevovou knizku, kde jsou kuponu i na plenky (70Kc na pampers premium care atd.). Mam kupony s platnosti do 30.6.2012. Jsou jen na velikost Newborn, takze pro nas uz male. Kdybys chtela, tak ti je poslu postou..
Já jsem v DM a mám i celkem dost bodů na kartě,tak knížečku mi dají
ale jinak děkuji.
Ja pujdu do pampers premium care:D
Lekarnicka??
Tady to je:
https://www.emimino.cz/…zovana-7922/
Mam skoro vse tady z toho seznamu:D
Mam uz skoro vsechno z celeho seznamu:D
Dm katricku mam a zrovna mi chybi asi dva body do nove slevove knizky za 150 bodu:D
Mě chybí jen ty drobnůstky.Ale ještě mám na to necelé 4 měsíce
ještě fusak koupím,na ten jsem málem zapoměla.No a chtěla jsem se zeptat,jestli nevíš,jestli se můžu objednat na tu prohlídku porodnice ve Zlíně.Chtěla bych se tam podívat.
Ja to mela v ramci toho kurzu, tak fakt nevim, ale nomalne bych tam zavolala a zeptala se. Dela to kazda porodnice;) fusaky se mi libi ty emitex a ani nejsou moc drahe:D ja mela fusak ke kocarku:D
Levmah: nam v kurzu rikali, ze se na prohlidku objednat da..
Co budete dneska cely den delat? U nas klasika, ven s kocarkem, pak hrani, spinkani a tak ![]()
Holky, jak se citite?.. brisko mi docela chybi, byl to krasny pocit..
Tak já budu trávit celý den u mamče,a pak k večeru jedu na nehty.Já se cítím jak tank
nejdřív břuch a pak až já
jinak se na malého moc těšíme,
Me je docela dobre:D brisko uz mam poradne:D
Mam dva hafiky velike, tak vetsinu dne jsm s nima:D bud jsme venku nebo doma, hrajem si a tak:D dneska dopo za mnou dojde mamka a vecer jedem do brna na Nastojaka!! ![]()
Bude am trapnomagie Richard Nedved( z ceskoslovensko na talent) a dalsi blazni jako treba ta blondyna a tan zlinak z raklamy na muller mix:D
Jinak uklizim si a peru prubezne kazd dn at se mi to tu nezabordeli, tak mi uklidy trvaji tak pul hodky:D mycka, prcka, vysat, povesit, poklidit. Jednouza tri dny vytrit a koupelka:D
Ja chtela emitex ale nakonec jsem dostala origos fusak ke kocarku joolz ktery jsem koupila:D ale zrovna vcera jsem si objednala rukavnik ke kocarku od mitexu:D je o super vec:D a mam jeste zvinovacku do autosedacky emitex:D
A co kupuješ do te lékárničky??