Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
bydlim 10km od Zlina. Doma mam dvoumesicniho chlapecka. Rodila jsem taky ve Zline. Muzu se k vam pridat?
Jasne ze muzes!
Levmah: to jde ve zl po domluve taky ale tejne bych to po nem nechtela:D
To nevadí,já mám oba stejně ráda,a manžel aspoň neblinká a nekaká do plenek ![]()
No ten muj urcite po narozeni naseho prvniho mimi par dni blinkat bude:D
Můj má dobrý žaludek,za to já to mám horší
ale už se taky těším až to budu mít za sebou.Až si povezeme drobka domů.A už víš co to bude?
Ja myslela jako ze bude tak slavit az bude blinkat:D porod snad zvladne, prej tam chlapi vetsinou omdlevaji hlady nez ze by jim bylo zle z porodu:D
Dobre rano,
jsme vzhuru od peti ![]()
Moje zkusenosti ke zl. porodnici: 1600 Kc za nadstandartni porodni sal opravdu nema smysl, vsechny saly jsou moc pekne. Po porodu jsem ale pozadala o nadstandartni pokoj na sestinedeli a nemuzu si to vynachvalit. Naproste soukromi, navstevy ke me mohly kdykoliv, nikoho jsme nerusili. Kdyz jsem si sla pro jidlo, tak jsem maleho na tu chvilicku nechala v pokoji, protoze jsem mela pokoj kousek od jidelny. Personal byl paradni, jak zenske tak detske sestricky. Moc mi pomohly s kojenim, byly trpelive i v noci, kdyz jsem je otravovala aspon petkrat ![]()
Na predporodni kurz jsem chodila k pi. Valkove, je porodni asistentkou v nemocnici, tak to ma z prvni ruky. Bylo to fajn, ale nerekla mi nic co bych nemela nactene na emiminu
Dobra je ale exkurze na porodnich salech, clovek vi, kde co je a neni to pak takovy vstup do neznama.
Holky, vy jste primo ze Zlina nebo nekde z okoli? A kolik vam je roku? Mne je 28, mame prvni dite, chlapecka.
Ta já jsem kousek od Vsetína,a je mi 21
s manželem je to naše první miminko.Na nový rok mě operovali na mimoděložní.
Levmah: jee, to ses mladoucka budouci maminka ..tise zavidim
taky jsem chtela mimco drive, ale nakonec je to az ted..Doufam, ze ted uz budes mit tehotenstvi bez problemu!..vite jestli budete mit holcicku nebo chlapecka?
Jsem mlaďoučká,ale každý to vidí jinak.S manželem už po půl roku chození jsme chtěli miminko,a pak mě operovali,a teď zase těhu
manžel je velice štastný.Na moje 21 narozeniny se nám narodí Toník ![]()
Ja jsem primo ze zlina, je mi 25let:) a na kurz jsem chodila k pi gogelove( delala PA 20 let ve zl a ted tam dela 5 let na sestinedeli)
Taky mi kazdy rika ze ijsem na dite jeste mlada ale me to teda rozhodne neprijďe, klidne bych ho brala uz tak ve 22letech ale nedarilo se nam:( tak se tomu muselo trochu pomoct:)
levmah28: tak to si das ten nejkrasnejsi darecek!
Janichka: O Gogelove jsem slysela, ze je dobra. Taky jsem chtela dite ve 25 letech, ale nejak nebyly vhodne podminky..
Holky, a kdy mate terminy?Chodite jeste do prace prip. skoly? levmah28, ty jsi asi na rizikovem kvuli minulemu tehotenstvi?…
Dneska je fakt nadherne, byli jsme pres hodinu na prochazce a ted jeste maly spinka u otevreneho balkonu, ale cekam, ze se kazdou chvili vzbudi na kojeni..Odpoledne vyrazim na navstevu k nasim (bydli ve stejne vesnici), manzel odjel na sluzebku, tak valcime s Petulkou (to je nas synacek)sami.
Co vy planujete na odpoledne?
Na šestinedělí může spát s náma
ale na Vs.