Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nejsem ze Vsetína ani okolí, ale mám obavu, že ti za jeden den nový OP neudělají. Já na něj čekala měsíc. co jiný doklad na cestu do zahraničí? a je to vůbec potřeba, někam to ani nekontrolují.
Dnes to byly 3 týdny co jsem o něho žádala,tak určitě už je.Někdo to kontroluje,někdo asi ne,ale na to se spoléhat nemůžeme ![]()
Já jsem ze Vsetína, ale naposledy jsem tam byla předloni zapisovat malého do pasu, takže nevím. Já chodím všude s pokorným výrazem „dobrý den, já vím, že není úřední den, ale, prosím vás…“ a zatím mě nikdo nevyhodil ![]()
Jako jestli ho tam mají, tak ti ho snad dají…
Co tam zkusit hned ráno zavolat a zeptat se, jestli už je OP hotový a mohla si ho vyzvednout, že ho nutně potřebuješ. Jinak dobrovolně bych tam mimo úřední dny nešla, paní jsou tam hodně „příjemné“ i v ty úřední, natož mimo ![]()
Anguo,já jsem tam kdysi byla mimo úřední den,a neměli tam zaplé ani ty pořadníky.Takže byla tam tma,myslíš že tam vůbec jsou?? ![]()
No, nevim jak to chodi, kdyz ma babicka odjizdela k mori a chtela pas opravdu narychlo, tak v PATEK ODPOLEDNE!!! Tak dlouho busila na dvere a plakala, ze ji to nakonec udelali… ![]()
Tady jde spise o to, ze na dodani OP je 30 dni a nemusi byt jeste k dispozici, a to pokud nebude, tak te asi nezachrani ani prijemna pani… spise mozna ten pas, ne?
ale to zase jsou pekny penize…
levmah28 píše:
Anguo,já jsem tam kdysi byla mimo úřední den,a neměli tam zaplé ani ty pořadníky.Takže byla tam tma,myslíš že tam vůbec jsou??
Já myslím, že tam jsou, ale skrývají se
Bušila bych ![]()
A nebo si tam zavolat (ideálně, když už budeš za dveřma) ![]()
Pas dělat nebudu,ale vždy jsem měla doklady udělané za 3 týdny.A pro řidičák jsem si šla za 14 dní.
Jsem taky ze Vsetína,a ano mas pravdu ze jsou tam velmi mile urednice
nicmene,kdyz udelas psi oci,a hezky pprosis,tak pokud tamOP bude tak ti ji vydaji,ale ja kdyz vyrizvala v lete pas,tak vim ze to posilali d Zlina a pak teprve zpet na Vsetin,a trvalo to sedm tydnu
a po sedmi tydnech mi urednice na vs rekla ze jsem si pr neho mohla klidne i driv ale do zlina,takze nic za to nedas zkusit to muzes ![]()
Zkusím zavolat,jestli na ty krysy úřední najdu číslo.Doufám,že si to někdo nevezme osobně.Kdyby ty paní byly aspoň trochu příjemné,ale pořád jsou napučené jak žaby.
levmah28 píše:
Zkusím zavolat,jestli na ty krysy úřední najdu číslo.Doufám,že si to někdo nevezme osobně.Kdyby ty paní byly aspoň trochu příjemné,ale pořád jsou napučené jak žaby.
Jasne, zavolej, nejlepe az budes stat prede dverma a delej psi oci, treba vem cokoladu a hlavne at do toho Polska o vikendu dojedete ![]()
To Polsko není nutné,ale já se těšila už před týdnem,že tam pojedeme
a teď blbec večer si vzpomenu,že mám náhradní doklad,a že sem si měla jít pro OP.To je ta těhotenská demence ![]()
levmah28 píše:
To Polsko není nutné,ale já se těšila už před týdnem,že tam pojedemea teď blbec večer si vzpomenu,že mám náhradní doklad,a že sem si měla jít pro OP.To je ta těhotenská demence
No, mi se jeste nestalo, aby me na hranicich kontrolovali - od te doby co jsou otevrene. Jak tak premyslim, tak u nas na prechodu ani uz nejsou zadne budky… ![]()
V Těšíně už nejsou žádné hranice ani ty budky s celníkama.Je to jako bysi přešla jenom přes most v jednom městě ![]()
Ahoj holky.Chci se zeptat,jak je to na Vsetíně na městském úřadě.Zakládála jsem diskusi ohledně náhradního dokladu OP.O víkendu máme jet do zahraničí.A tak potřebuju vědět jestli by mi dali OP zítra,jelikož není úřední den.Nevím jak to chodí.Vím,že tam nejsou příjemné paní,tak at nedostanu vynadané.Děkuju,snad se někdo najde