Žlutý průjem

539
16.2.18 13:14

Žlutý průjem

Ahojky maminky. Jdu si k Vám pro radu. Malý v pondělí v noci blindil. Od te doby má průjem ale jen jednou max dvakrát denně ale má to hodně a hlavně žlutooranžové. Světle hnědé. Docela mě to děsí. Moc neji jen pije tak se tim uklidňují ale myslíte ze je to v pořádku? Nebo raději dr? Az dnes maly trosku vic ji za cely tyden jinak jen polehaval. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.2.18 13:18

Vždycky to pár dní trvá, než se to tam srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.2.18 13:38

@Lily007 strvni viroza dokaze rozhodit streva na dlouho. Mym detem pomaha nasadit probacin a za tri dny jsou fit, bez prujmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.18 14:09

@Lily007 no já byla kdysi poučena, že průjem je až když je stolice plácnu víc jak 8× denně.. Jinak já mám po operaci trávícího traktu zkrácené trávení a mívám běžně vzhled hořčice a to klidně 5× za den. Pokud je v tom ale žlutá, tak bych spíš přemýšlela, jestli tam není potíž s tuky ve stravě, takže potíže se žlučníkem nebo i játrama.. Ale to by byla potíž, kdyby k tomu byli bolesti v určitých oblastech břicha.. Takže bych asi nasadila obyčejné lactobacily.

Anonym, nechci aby se o mé operaci vědělo, radši smazat..

• Citovat
  • Upravit
605
16.2.18 16:17

Zřejmě mel strevni virozu a nez se steva daj dohromady obvykle mivaji barvu, kterou pisete. My tehdy koupili laktobacily v podobe bonbonu a uz po dvou se stolice dala dohromady???☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí