Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminky. Jdu si k Vám pro radu. Malý v pondělí v noci blindil. Od te doby má průjem ale jen jednou max dvakrát denně ale má to hodně a hlavně žlutooranžové. Světle hnědé. Docela mě to děsí. Moc neji jen pije tak se tim uklidňují ale myslíte ze je to v pořádku? Nebo raději dr? Az dnes maly trosku vic ji za cely tyden jinak jen polehaval. Děkuji za rady
@Lily007 strvni viroza dokaze rozhodit streva na dlouho. Mym detem pomaha nasadit probacin a za tri dny jsou fit, bez prujmu.
@Lily007 no já byla kdysi poučena, že průjem je až když je stolice plácnu víc jak 8× denně.. Jinak já mám po operaci trávícího traktu zkrácené trávení a mívám běžně vzhled hořčice a to klidně 5× za den. Pokud je v tom ale žlutá, tak bych spíš přemýšlela, jestli tam není potíž s tuky ve stravě, takže potíže se žlučníkem nebo i játrama.. Ale to by byla potíž, kdyby k tomu byli bolesti v určitých oblastech břicha.. Takže bych asi nasadila obyčejné lactobacily.
Anonym, nechci aby se o mé operaci vědělo, radši smazat..
Zřejmě mel strevni virozu a nez se steva daj dohromady obvykle mivaji barvu, kterou pisete. My tehdy koupili laktobacily v podobe bonbonu a uz po dvou se stolice dala dohromady???☺