Změna adresy - neschopenka dovolená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@milunaeviku píše:
Děkuji tak to jsem v háji. Podle toho článku pojedu tak do ří…ti. Ano mám to jako pracovní úraz
jj, je to tak.. nemůžeš čekat, že na neschopence můžeš létat kamsi na dovolenou. kdyby to bylo v čr, jde změnit místo pobytu, do zahraničí to nejde.
a zrovna při prac. úrazu bych fakt neriskovala - přišla bys o veškeré náhrady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikráska70 píše:
@j.a.n.i1 Ona je to celozávodní dovolená
Tak v tom případě by ti to z titulu nezaviněného pracovního úrazu dle mého uhradit měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano je to celozávodní dovolená. A ta náhrada za ušlou dovolenou by bylo jen za mou osobu nebo za všechny? No ikdyž je právě ten problém, že řeším tu dovolenou aby se uskutečnila né zrušila dlouho jsme nikde nebyli s děti se těší to je ten největší problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milunaeviku možná jediné řešení bude, abys ty zůstala doma na neschopence a místo tebe jel na dovolenou s manželem a dětmi někdo jiný. Zkus si ještě u lékaře zjistit tu možnost změny pobytu do zahraničí (musí schvalovat revizní lékař). ale kvůli tomu pracovnímu úrazu je tvůj případ specifický. Myslím, že u běžné neschopenky bys šanci měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji už jsem to vyřešila pojede jen manžel s dětma ukecala jsem ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:
MUDr. Radomír Kučera: Výjezd do ciziny v době trvání dočasné pracovní neschopnostihttp://www.cssz.cz/…clanek-3.htm
Tento odkaz platí už jen částečne, je hodně starý.. ověřeno na SSZ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit