Změna adresy - neschopenka dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.6.16 08:16
@milunaeviku píše:
Děkuji tak to jsem v háji. Podle toho článku pojedu tak do ří…ti. Ano mám to jako pracovní úraz

jj, je to tak.. nemůžeš čekat, že na neschopence můžeš létat kamsi na dovolenou. kdyby to bylo v čr, jde změnit místo pobytu, do zahraničí to nejde. :nevim: a zrovna při prac. úrazu bych fakt neriskovala - přišla bys o veškeré náhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
14.6.16 09:13
@sedmikráska70 píše:
@j.a.n.i1 Ona je to celozávodní dovolená

Tak v tom případě by ti to z titulu nezaviněného pracovního úrazu dle mého uhradit měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.6.16 09:46

Ano je to celozávodní dovolená. A ta náhrada za ušlou dovolenou by bylo jen za mou osobu nebo za všechny? No ikdyž je právě ten problém, že řeším tu dovolenou aby se uskutečnila né zrušila dlouho jsme nikde nebyli s děti se těší to je ten největší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 10:09

@milunaeviku To nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.6.16 21:00

@milunaeviku to je jen za tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21726
14.6.16 21:44

@milunaeviku možná jediné řešení bude, abys ty zůstala doma na neschopence a místo tebe jel na dovolenou s manželem a dětmi někdo jiný. Zkus si ještě u lékaře zjistit tu možnost změny pobytu do zahraničí (musí schvalovat revizní lékař). ale kvůli tomu pracovnímu úrazu je tvůj případ specifický. Myslím, že u běžné neschopenky bys šanci měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.6.16 12:51

Děkuji už jsem to vyřešila pojede jen manžel s dětma ukecala jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.8.16 12:05
@Lenka512 píše:
MUDr. Radomír Kučera: Výjezd do ciziny v době trvání dočasné pracovní neschopnostihttp://www.cssz.cz/…clanek-3.htm

Tento odkaz platí už jen částečne, je hodně starý.. ověřeno na SSZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat