Změna času

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101556
26.3.12 08:24

Tak u nás malý chodí spát v cca hodinovém rozmezí mezi 7 - 8, takže se v tom posun času víceméně ztratí, prostě jen šel včera trochu blíž k té 8, ale většinou reaguju spíš na to, jak je unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajuja
27.3.12 12:42

Tak s odstupem dvou dnů můžu říct,že dcera chodí spát ve stejné hodiny,jako když byl zimní čas.Jsem tomu ráda,protože jsem z toho měla dost strach/taky bych nechtěla,aby strašila do desíti večer/,ale jak vidno,dcerka ani žádný posun nezaznamenala,takže fajn :)

• Citovat
  • Upravit
163
27.3.12 13:22

Ahoj,tak naše malá ( za týden jí bude rok) si to zařídila podle sebe. Zatím to vypadá že se přehodila ze dvou denních spaní na jedno a jsme spokojeni všichni. Tak teď jen aby to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
27.3.12 13:25

Tak u nás byla změna času spíš pozitivní. Malá vztávala pravidelně okolo 6 té ráno. Po změně vztává v 7h. Byl problém udržet ji vzhůru do oběda odpadávala mi před polednem a pak brzy večer. Teď chodí spát po obědě a večer jde dýl, to znamená že nemá problém ráno spát do sedmi. Mě změny nevadí vůbec jen mi chvilku trvá než se zorientuju kolik je vlastně hodin a všechny hodiny seřídím. To, že je na jaře a v létě ráno déle tma je spíš pozitivní lépe se spí, bez změny času by se rozednívalo moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
27.3.12 15:53

Tak u nás žádná změna. Syn chodí spát okolo 7 a vstává brzo po 6 hodině. Když se změnil čas, stejně šel spát v 7. Ale venku už je pěkně tak mi nevadí vstávat dřív :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí